שרשור תמונות לחודש יוני

anguly

New member
איך היא גדלה

ובגיל שנתיים וחצי זה באמת ממש מוקדם לארח בלי אמא... דביר ממש מתקדם ויש לי למה להשוות.... כל הכבוד לחתיך שלך!

anguly

New member
גם אנחנו חגגנו 8 חודשים../images/Emo13.gif

הוא מתוק ומקסים!

תודה, כפי שראית אנחנו בהפרש של חמישה ימים.

אגב, אנחנו חוגגים כל חודש ולפעמים אפילו שמים זר על הראש, שיתחיל להתרגל לגיל שנה...

הגבר הבכור שלי...

... זה עידו שלי, כבר בן 11 וחצי,... עד לפני שנתיים וקצת היה הנסיך הבלעדי... והנה תוך זמן קצר הפך אח מדהים לשני אחים ועוד אחד שבדרך ... ... בחלומות הכי ורודים שלי לא האמנתי שהילד המפונק שלי יהפוך לעלם חמודות בוגר ואחראי ...שמשוגע על האחים שלו ומהווה ממש שותף פעיל בגידולם (מתוך בחירה והנאה!)! המחנכת שלו כתבה לו אתמול בתעודה שהיא ברת מזל שיש לה תלמיד שכמותו... ... יש צורך להוסיף משהו?...

חםםםםםםםםםםםםםם

והנה רועי ועיליי...ממש היום... משתובבים להם במים בחצר של סבתא....מנסים להפיג את החום הנורא... ... כמו שאתם רואים עיליי מסרב להוריד את הבגדים או את הסנדלים.... שונא מגע של מים... אבל את רועי זה לא משכנע, והוא משפריץ עליו באגרסיביות... ...כל כך שונים השניים שזה פשוט מדהים! אז...הנה הם ביומם האחרון כתינוקות... ממחר, אי"ה, הופכים לאחים הגדולים... לא ייאמן! ...

מרב.

New member
התרגשתי מהסייפא של דברייך...

מזל טוב והרבה אושר עם שלושת הגדולים (עאלק גדולים השניים האלו..) והרכש החדש, כיף לכם!

מירל36

New member
איך שהם גדלו../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

לחיי יומם האחרון כתינוקות.

מירל36

New member
כבר אמרתי לך שעידו לטעמי../images/Emo99.gif

הנער פשוט חתיך על!!!!!

מרב.

New member
קורן

שבחר את שמו לבד וכנראה ידע למה. צריך להוסיף מילים לתמונה הזו?

מירל36

New member
כשמו כן הוא../images/Emo9.gif

הוא נראה פה כל כך קורן ומאושר..תמונה מדהימה!!

גאיה100

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo99.gif../images/Emo13.gif

רואה אותו מתפרקד באיזה אוהל בדווי...(רמז, רמז, רמז)

למעלה