פוטושוטס? :eek:

Kienai Negai

New member
הכל חוץ מימי שישי.

תחבורה חרא וזה בלתי אפשרי להגיע בצורה נורמלית.

אז ככה.

לאנשים שלא בבצפר, אין חופש לפני ערב חג. בתכלס. אז לא טוב לי כל מה שלפני ליל הסדר. ה30.3 זה חג, אין אוטובוסים ולא כלום. בתכלס. ה4.5 הכי נוח לי, וזה לא מופיע פה. ה6.4 זה סביר כזה, למרות שבתכלס זה לא חופש גם. ושישי זה רע. ממש רע. כל שישי.

S.Riddle

New member
durr מה?

לדעתי רובינו לא בביצפר וכן יש לנו חופש. את בטוחה שלא התבלבלת? o.o וכמו שנאמר מעלי- ב5.4 אין תחבורה ציבורית. רשמתי לפני 6.4 ושאר ירקות אחרי ה-29.3.

לא XD"

בבצפר - בד"כ נותנים חופש איזה שבוע לפני פסח גם, אבל אולי זה היה רק אצלי בבצפר XDDD" אני יודעת שב5.4 אין תחבורה, זה חג. גם ב4.4 אין? ס:" ם.ם *יש מצב כתבתי 4.5 במקום 4.4 XD לאדעת, עבדתי עד שמונה וחצי בלילה היום, חלאס. המוח לא פועל טוב XD*

CibiHeart92

New member
אני פשוט אגיע למה שתבחרו וזהו XD

זה ממש לא בעיה בשבילי לקבל יום חופש מהעבודה למרות שמבחינה כספית זה ירושש אותי לחזור הביתה מהשבוע של ביגור ולחזור לתל אביב שוב אבל אתם שווים את זה.

CibiHeart92

New member
לך זה לא כזה משנה XD

שכן אני עושה לך פוטושוטס פרטי איזה שבוע קודם P:

coral chan

New member
../images/Emo210.gif סדר בתאריכים לטובת כולם ../images/Emo13.gif

29.3- יום שני, ערב ליל הסדר. תחבורה ציבורית עד הצהריים. 30.3 - יום שלישי, ליל הסדר. תחבורה ציבורית משעות הערב. 31.3 - יום רביעי, חול המועד. תחבורה ציבורית כרגיל. מסיבת ג'יירוק!!! (פרטים בקרוב...) 1.4 - יום חמישי, חול המועד. תחבורה ציבורית כרגיל. 2.4 – יום שישי, חול המועד. תחבורה ציבורית עד שעות הצהריים. 3.4 – יום שבת, חול המועד. תחבורה ציבורית משעות הערב. 4.4 – יום ראשון, ערב חג שני. תחבורה ציבורית עד שעות הצהריים. 5.4 – יום שני, חג שני. תחבורה ציבורית משעות הערב. 6.4 – יום שלישי, מימונה. תחבורת ציבורית כרגיל.

למעלה