פוטושוטס? :eek:

S.Riddle

New member
../images/Emo202.gifפוטושוטס? :eek:

מוזר לי שכולם מדברים על זה אבל אף אחד לא פתח עדיין שרשור בנושא. בכל מקרה, חופשת הפסח, עד כמה שאני רואה באתר של האוניברסיטה, מתחילה ב-24.3 ונגמרת ב-6.4. נראה לי שכדאי כבר לשריין תאריך וזה :X משום מה תמיד יש העדפה לימי חמישי (אני עדיין לא סגורה למה) אז האופציות שלנו הן או ה-26.3 או ה-1.4. המיקום יהיה במקום הרגיל בפארק הירקון אני מניחה, אלא אם למישהו יש רעיון יותר טוב? שרשרו לפה הצעות וכאלה. :)

Serf SaN

New member
ימי חמישי הם עדיפים בעיקר בכנסים,

לאוו דווקא במפגשי ירקון. ה26 הוא יום שישי, ה25 הוא יום חמישי. ואני לא בטוח עד כמה יש בו תחבורה.. יום לפני, ה24, הוא ערב חג. מה שהופך את ה25 גם לחג? לדעתי גם בגלל שזה חופשת פסח, ולרבים מאיתנו יש חופש / הדממה, הכי יהיה נוח לשים את זה ביום ראשון ה28. גם אמצע החופש, לא הורג אף אחד, וגם מסתדר יותר טוב כי ימי החמישי בחג הזה לא יוצאים מושלם. וזה יותר מפגש פורום קוספליי הרשמי, מאשר פוטושוטס. זה שאנחנו קוספליירים והופכים את זה למפגשוטס, ומלא אנשים מקהילות אחרות נגררים, לא הופך את זה למפגש שלא מתעסק בפורום הספציפי שלנו. :) כמו מידי שנה נעשה את מעגל הסבב החברתי בתחילת המפגש, ואז כולם יתחילו לברוח עם צילומים בכל חור קיים.

S.Riddle

New member
לי אישית ראשון הרבה יותר טוב. 3:

אז אני בעד ההצעה הזאת XD השאלה היא אם כדאי להעלות את זה לסקר? כי נראה לי שלחיילים דווקא ראשון עלול להיות הכי בעייתי.... אני חושבת. @_@;; אבל אם באמת יש הדממה כללית זה לא ממש משנה.~

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifלוודא שזה לא נופל על ביגור\עולמות

לא שום דבר חשוב בהם לפחות.

S.Riddle

New member
עולמות - 31.3-1.4, ביגור 31.3-3.4

מה שדי אוכל את התאריכים הכי טובים של החופשה x_x מה עם.... 28 או 29 למרץ? או 4 או 5 באפריל? זה נראה לי שתי האופציות הכי טובות שנותרו.

Lightning9

New member
29 ליל הסדר. 28 יום לפני אז לאדעת כמה זה נוח

לי אישית לא באמת אכפת איזה יום, כמה שיותר בסוף החופש ככה עדיף

Blackice

New member
28 זה לא אמצע החופש, זה יום לפני ליל הסדר

וזה פחות נוח לי (גם בגלל שהחופש שלי מהעבודה מתחיל רק ב-29...) מה לגבי יום ראשון 4.4 ? זה חול המועד, אין כנסים, לכולם יש חופש.

CibiHeart92

New member
אני מצידי

עושה פוטושוטס פרטיים כל החג~ XD לא ממש משנה לי אבל אני די באה במיוחד לשבוע של ביגור, הייתי מעדיפה אם זה היה לפחות יוצא לפני תחילתו או מיד אחרי סופו, זה יהיה נחמד.

CibiHeart92

New member
אכן D:

ואני יותר מאשמח לצרף אותך ואת ארז לרשימה אם תרצו ם: אני עושה לקוספליירים ימים מרוכזים ככה שהם יוכלו להצתלם עם יותר מקוספליי אחד או לפחות אני הולכת לנסות....... ^^;

WayToDawn

New member
אני בחו"ל

כאן רק מ2.4, נראה לי. וביומיים הראשונים של החופשה אבל זה פחות עקרוני. ככה ש...תלוייה בכם? >:

לא יום ראשון ;-;

אין לי מושג עדיין מתי נופל פסח ואיפה אני חיה, אבל אני בטוח לא יכולה ביום ראשון ;-; (אין לי מושג אפילו איזה יום ראשון. יש רק יום ראשון אחד אחרי ליל הסדר שזה עדיין חופש, כן?)

rocket

New member
אני בעד.

אין לי בעקרון בעיה עם אף יום, חוץ מהימים של עולמות כי אני רוצה להיות שם. רק צריכה לדעת לפחות שבוע מראש כדי לא לקבוע משמרות.

S.Riddle

New member
../images/Emo20.gifהצעת תאריך - יום שני ה-5.4../images/Emo20.gif

זה לא יום ראשון, לא נופל על עולמות או על ביגור, ואחרי ליל הסדר - כל אלו ע"פ הבעיות שאשנים העלו פה. שרשור
או
. :)

למעלה