יום שני

giraffeeeee

New member
מחר פורשת מהקורס הלא מעויל הזה:)

יאייי:) היום היה מיותר בהחלט בקורס, שוב קיבלתי 30 בבוחן, כרגיל. יש חור ממש פיצפון זעיר ביותר בבריכה ואמאבא מתעקשים להתקשר לחברה שיבואו לבדוק והם לא מוכנים לשמוע שיש בכלל כזה שמדביקים לסתימה של חורים. מחר שיעור נהיגה בבוקר. שיעור חמישי?! רביעי פגישה עם המנתח, יאייי:)

המחשבות מתרוצצות קבוע

אבל בראש אין מישהו אחר XD קמתי מטלפון של אבא. הסתכלתי אם אחי בחדר שלו, הוא לא היה שם אז חשבתי שהוא בסלון, אבל גם שם הוא לא היה, והייתה לי הרגשה שהוא אצל סבא. התקשרתי לאמא ומסתבר שהיא השאירה לי פתק על המקרר שהוא שם (נראה לי שהיא הושפעה מהספר "חיים על דלת המקרר", או משהו כזה. אבל זה ספר נחמד
). בתכלס לא ממש עשיתי משהו חוץ מלראות טלוויזיה. חיברתי את השטיח ריקוד למחשב שלי כי היה לי משעמם
אבל היה ממש מאגניב לחזור לזה. שיחקתי גם קצת בWii. אח"כ ארוחת צהריים ושומדבר מיוחד חוץ ממחשב. המשכתי את הספר וקראתי במשך יותר משעה. אח"כ עזרתי לאחותי לסדר את החדר ולשאוב אבק וכאלה, ואשכרה מסודר שם עכשיו
עוד טלוויזיה ומחשב וזהו.

mikmikonet

New member
חיים על דלת המקרר

סיימתי את הספר הזה ב20 דקות בערך
אם זה אותו אחד שאני חושבת

אם דובר שם על אמא ובת שמתכתבות דרך פתקים

על המקרר, אז זה זה
ספר קטן כזה, שרוב העמודים שלו הם כמה שורות בודדות.

dcohn

New member
../images/Emo45.gifגמאני../images/Emo6.gif זה היה חמוד דווקא:]

giraffeeeee

New member
איזה כייף לך את יכולה לשחק בשטיח|:

בעלה של בת דודה שלי החרים לנו את הסוני לפני איזה שנה ואי אפשר לחבר למחשב כי אין מקום פה לזוז גם ככה.

איזה יום...

ישנתי 3 וחצי שעות בלילה, מ6 וחצי עד 10. נסעתי לקן בסביבות 12 וחצי, עזרתי קצת לארגן אחרי היום בישול בקייצת. משם הלכתי לאיכילוב, לבקר חבר שנדרס. מסכנון...

gurke

New member
:]]]]]]]]]]]

כןכן, זאת בר מהשם של גור#! דורין וגור כאן איתי כפרות עליהם מארחים לי חברה במונוסון:] אתם לא מבינים איזה מצחיק היה
יש גם תמונות, אח"כ בטח נעלה

kelly7i

New member
יומיים עמוסיםD:

אתמול מ-9 וחצי בבוקר עד 1 בלילה הייתי מחוץ לבית, ונסעתי יותר מידי באוטובוסים ><" היתי בהתחלה בקניון הזהב ביומולדת של חברה אחת, ואז משם היתי צריכה להגיע לים למסיבת הפתעה לחברה אחרת, שבסוף עשינו אותה מאיזה 7 בערב עד 12 בלילה, במקום להשאר שם כל הלילה- היו כל מיני בעיות וזה. והקטע שזה לא היה פשוט כמו שזה נשמע, כדי להגיע לקניון הזהב אני צריכה אוטובוס של כמעט שעה לת"א [קונקס טיפשים><] ומשם עוד אחד של שעה ממש עד לקניון. ואז לחזור שוב לעזיראלי עם אוטובוס של שעה ומשם להגיע לתחנה מרכזית, לפגוש את חברות שלי, ואז ליסוע משם במונית שירות לים. ואז בחזרה שוב מונית שירות לתחנה מרכזית, ומשם אוטובוס למקלחת ולמיטה במודיעין!
והיום עבדתי איזה 8 שעות ישנתי טיפה, ואז הלכתי לקניון ליומולדת של חברה. ובסוף לא נסע לכינרת שישי-שבת כמו שתוכנן, כולם הבריזו ואין טעם ללכת=\ אני שפוכה מתה. לישון=|

למעלה