יום שני

שרון710

New member
כן, קניתי במיוחד

וקניתי אחת ממש טובה, לא גרועה כזאת
ובטוח אני אהיה, זה לחתונה של אחותי:)

תמיר1991

New member
../images/Emo47.gif

תגובות של בנות אני לא יכול להגיב, אני רק אגיד שזה נראה טוב

A Broken Myth

New member
היה לי היום שיעור נהיגה ראשון!!1

חחחחחחחח היה גדול D: הוא אמר לי שבתור אחת שזה שיעור ראשון שלה, אני נוהגת ממש טוב
וגם לא כבה לי האוטו!!! ואממ, זהו. סיימתי להתלהב. ואני חולה. ומצוננת. וזה לא כייף
3 ימים הסתובבתי עם קול של גבר. בכל מקרה, משעמם לי. אז, ביי

Gadook

New member
עבודה, ואז הולכת לקחת את G

מהעבודה החדשה שלו ^^" אני צריכה מכנס מחויט לכנס, ווי זמיר.

NoFaRi1

New member
גברת!

למה אני טיזרית ;[ ובואי לכינרת מתישהו השבוע

Gadook

New member
לכינרת?!

אה, לא בדיוק
גם אני וגם הבחור עובדים בTA, כשתרצי

Gadook

New member
תל אביב ^^"

כי את כל פעם שולחת הודעה, אני מתחילה להאמין בלראות אותך, ואז לא

NoFaRi1

New member
לא, נסעתי לרפסודייה עם הקיבוץ שלי

אעע היה כל כך כייף (ואת: מה זה רפסודייה?!")

R o n 2 5 6

New member
איזה חום כוסעמק

נסעתי בבוקר עם חבר לסנטר כדי להוציא טופס ירוק סוף סוף.. התכנונים להמשך-לנגן,להירשם ללמד ולהתחיל ללמוד לתיאוריה ואולי מכון כושר
בערב אם יהיה כוח לקפוץ לחבר,או שאני סתם אשאר עם אח שלי וחברים שלו. ההורים לא בבית ל-4 ימים.אושר.

מישו22

New member
איזה יום..

פיי איזה חום התבשלתי כל היום בחוץ(כי עבדתי בחוץ היום)ואז הבוסית קנתה לי קולה קרה רצח וזה היה הדבר שהכי התאים לי באותו זמן וזהו חזרתי הביתה התקלחתי ובערב הולכים לאכול איפהשהוא

זונע

New member
חםםםםםםם

לא עשיתי כלום היום, בערב יומולדת לחבר...מוזס וזה.

B a m b o o k

New member
בלילות שישי במוצאי שבת

אחותי באה איתי היום לעבודה. והיא נפלה על יום טוב, אז היא חושבת שכל הימים ככה ואומרת לי ש"זה לא כ-ז-ה קשה" חוצפה לשמה
אז כן, הילדים חטפו על הראש, התנצלו והתנהגו יפה היום. עשינו להם יום אינדיאנים ונראלי שהם נהנו. ישנתי 3 שעות. ולא יוצאת בערב. למרות שאני אמורה ללכת לשוהם כי עושים ארוחת יומולדת. רק חבל שהן עושות את זה ב12 בלילה ואני נערה עובדת שקמה ברבע ל6...

noyy

New member
בית ריקקקקקקק

ההורים טסו לפנות בוקר לרומניה (הם מחפשים בכוח מקומות שלא היו בהם עדיין. היעד הבא מרוקו
!!) בכל מקרה! יש לי בית רק ל-8 ימים ויש לי גם מכונה להסרת שיער מהדיוטי פרי בהנחה של איזה 400 שקל מהארץ :$ בתור מתנה ליום הולדת (למרות שזה עוד חצי שנה ואולי הם ישכחו מזה בכלל!) הייתה אופציה גם לקנות בסופר פארם עם הנחה פחות גדולה אבל לקבל עם זה בושם. הוא מצחין ברמות אז וויתרתי בקיצור!!! בית ריק (לפחות עד 9 בערב) כל יוםםםם וכיף לי וזהו רק אני צריכה להתרגל לזה לשטוף את הכלים שאני אוכלת בהם.. וזה לוקח לי שעה. אז בנתיים אני ממש מתקמצנת על הכלים ומשתדלת להכין דברים כמו טוסט שפשוט אוכלים עם הידיים
רק שאפילו לחם אין עכשיו בבית הזה

noyy

New member
הא וכמובן שלא הלכתי בסוף

והתקשרתי אליהם, קבעו לי ל12.8. ממש הייתי לחוצה מזה שיש להם תיעוד או משהו של ה4 פעמים שדחיתי כבר, מסתבר שאין.

noyy

New member
חחחחחחחח "לחגוג" אצלו זה שאשחק איתו ג'נרלס

שזה משחק מחשב סתמי של צבאות.. בע מחר הוא בא

למעלה