יום שני בוקר טוב (:
T Torn Up Letters New member 21/7/08 #2 אני חולה! ../images/Emo10.gif אבל האמת שאני כבר ככה כמה ימים אז זה תיכף עובר. עוד 10 דקות אני נוסעת עם אופירי להתנדב בצב"ח רמת גן ב5 שיעור נהיגה ראשון!!
אני חולה! ../images/Emo10.gif אבל האמת שאני כבר ככה כמה ימים אז זה תיכף עובר. עוד 10 דקות אני נוסעת עם אופירי להתנדב בצב"ח רמת גן ב5 שיעור נהיגה ראשון!!
י יעריתושתושתושתוש New member 21/7/08 #3 הצבא לא רוצה אותי אין לי דפר יש לי קבא 52 הלכתי להצהיר [מזה החרא הזה, למה יש לי כ"כ נמוך, חוץ ממתמטיקה כל המבחנים שלי הלכו מעולה כולל הסימול עברי, ויש לי 5 יחל פיזיקה ו5 מתמטיקה ו5 אנגלית ויש לי הרבה חדרים בבית ואני גרה עם אחותי בחדר. מזה;[ ]
הצבא לא רוצה אותי אין לי דפר יש לי קבא 52 הלכתי להצהיר [מזה החרא הזה, למה יש לי כ"כ נמוך, חוץ ממתמטיקה כל המבחנים שלי הלכו מעולה כולל הסימול עברי, ויש לי 5 יחל פיזיקה ו5 מתמטיקה ו5 אנגלית ויש לי הרבה חדרים בבית ואני גרה עם אחותי בחדר. מזה;[ ]
T The Fourth Horseman New member 22/7/08 #36 52 מתוך 56. דפ"ר - דירוג פסיכוטכני ראשוני... הציון בקפיצות של 10.
ת תמיר1991 New member 22/7/08 #52 קצונה זה 52 פלוס ../images/Emo8.gif לי יש 53 (אני מניח שזה כי זיינתי למראיינת את המוח בראיון האישי הוא היה שעתיים סעמק) ואני לא רוצה קצונה
קצונה זה 52 פלוס ../images/Emo8.gif לי יש 53 (אני מניח שזה כי זיינתי למראיינת את המוח בראיון האישי הוא היה שעתיים סעמק) ואני לא רוצה קצונה
ת תמיר1991 New member 23/7/08 #65 3 מש"קי איתור אמרו לי... (ויערי - גם כל מיני דברים במודיעין, תלפיות וכאלה, גם 54 +...)
ת תמיר1991 New member 23/7/08 #66 זה לא משנה את הציון, רק דברים רציניים יותר... למשל אם אתה היית אצל פסיכולוגים ואתה מצהיר (כמו שאני הצהרתי) אז חופרים לך בראיון האישי ואתה חופר יותר בחזרה, וזה כנראה מוריד...
זה לא משנה את הציון, רק דברים רציניים יותר... למשל אם אתה היית אצל פסיכולוגים ואתה מצהיר (כמו שאני הצהרתי) אז חופרים לך בראיון האישי ואתה חופר יותר בחזרה, וזה כנראה מוריד...
ש שרון710 New member 21/7/08 #4 מה נעשה היום? קמתי היום ב9, כי אתמול הלכתי לישון ב11 קראתי קצת "ההזדמנות האחרונה" (מעוווולההההה. ממש מומלץ ) ועכשיו אני פה. נראה לי בסביבות 1 אני אלך לבופי ובסביבות 6 אני אלך עם אמא לקנות כל מיני דברים.. יום טוב! שאלה- איך השמלה והנעליים? -> (תגידו באמת )
מה נעשה היום? קמתי היום ב9, כי אתמול הלכתי לישון ב11 קראתי קצת "ההזדמנות האחרונה" (מעוווולההההה. ממש מומלץ ) ועכשיו אני פה. נראה לי בסביבות 1 אני אלך לבופי ובסביבות 6 אני אלך עם אמא לקנות כל מיני דברים.. יום טוב! שאלה- איך השמלה והנעליים? -> (תגידו באמת )
T tink 16 New member 21/7/08 #5 ../images/Emo203.gif רק בלי חזייה למטה ../images/Emo13.gif יש עכשיו הרבה טופים שהם סטרפלס עם cup כמו של חזיה.. אהבתי!
../images/Emo203.gif רק בלי חזייה למטה ../images/Emo13.gif יש עכשיו הרבה טופים שהם סטרפלס עם cup כמו של חזיה.. אהבתי!