All About Looks?

deisy

New member
זה בדיוק למה

אני לא אוהבת לקנות את הדברים הקבועים

yonVata

New member
כשקניתי אותם...

זה היה שיצאו החפצים הקבועים הראשונים.... עוד לפני החיה הקבועה, ולפני הכל...

xFade

New member
../images/Emo79.gifאני היחידה שלא רואה את הדברים הקבועים?

yonVata

New member
לפני שאת קונה...

יש לך אפשרות (לרוב) לבחור בין קניה ל90 יום לבין קניה קבועה במחיר שכפול.

deisy

New member
לפעמים נדמה לי

ששיער אצל גברים זה נושא רגיש יותר מאשר אצל נשים

yonVata

New member
רק אצל אלה שלא נותנים להם לגדל אותו ../images/Emo6.gif

במשך 4.5 שנים

Guid

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo7.gif

אין לי בעיה טכנית להאריך אותו, אבל הוא ייראה פשוט זוועה...

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|בטח חשוב המראה!

אבל בהתחלה הוא לא היה כל כך חשוב. שיחקתי עם הדמות שלי כמו שקיבלתי אותה ביום הראשון בלי לשנות שום דבר עד שהיה את האיוונט המטורף הזה של "חבר מביא חבר" והיה לי שם כמות מטורפת של מייפל פוינטס לבזבוז. אז גיליתי את הכייף שבלשנות שיער, ואת החיות ואת הבגדים. המראה של הדמות השתנה המון, בעיקרשיער ועיניים. אני חושבת שדמות שאתה אוהב את המראה שלה הרבה יותר כיפית. הרי כל אחד רוצה שיראו כמה הוא מיוחד, ומגניב וזה מתאפשר ע"י שינויי המראה האלה [ע"י קאש לצערינו] ומעבר לזה שלי באופן אישי, יש מראות מסויימים שמתאימים לדמויות מסויימות. למשל הדמות שלי כרגע לדעתי נראית ערמומית ומסתורית..;] ללוחם לא הייתי עושה דמות חמודה וקיטשית..XD אבל זאת רק אני..
בכל מקרה, דמות שנראית לטעם זה שמשחק בה הרבה יותר כיפית למשחק לדעתי מאשר דמות שלא. אה ובקשר לחפצים קבועים, איך באמת קונים חפץ קבוע/ חייה קבועה? אם אני רוצה להחיות את החייה לתמיד זה אפשרי?@.@"

Hasselblad

New member
תשובות לשאלות

לגבי החפצים הקבועים יון כבר הסביר. חיות קבועות זה רק שיש מבצעים ספציפים ולצערי לא ניתן להחיות חיה קיימת כבר לקבועה

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|תודה..D:

אני כל כך הולכת לקנות כובע שקוף..:S החייאת החייה תחכה..X3

P o o f i

New member
קניתי כ"כ הרבה דברים,

אבל אני לא אוהבת לשנות את השיער והעיניים כי זה בערך מה שמאפיין אותי במשחק, למרות שאני די מתלבטת אם לשנות את צבע השיער לצהוב.
ולמען האמת, קניתי NX פעם אחד במשך כל תקופת המייפל.

xFade

New member
../images/Emo79.gifכן,גם אני ../images/Emo6.gif

התברכתי בחברים מאוד טובים (ועשירים
)

Guid

New member
מראה זה אחד הדברים החשובים, ללא ספק.

למזלי קיבלתי שיער רנדומלי ממש מגניב מהמשימה באמוריה, אז זה נתן לי יותר חשק להמשיך עם הקשת. אחרי זה, כשהיה כבר ה"חבר מביא חבר" הגאוני שנקסון עשו- כבר קניתי צבע שיער רנדומלי ושיניתי את הסגנון עיניים...
אני ממש מתבאס לשחק בדמות שנראית "רגילה". בגלל זה אפילו לבראולר שלי (שהוא די זניח בהשוואה לריינג'ר) עשיתי צבע שיער רנדומלי, וקיבלתי צבע ירוק.
וזה הריינג'ר -------->

למעלה