All About Looks?

מ י ל ר

New member
איזה שיער יפה!

ולדעתי זה כן חשוב, להנות מעיצוב מיוחד שאני בחרתי, נכון שזה לא תורם לי שום דבר מבחינת כוח, אבל חלק מהמשחק זה גם להנות! ושאני מתאמן עם הדמות שלי, שהוא עם כובע שקוף ולא רואים את הזאקום, ועם שער שאני בחרתי וצבע והכול, כן, אני מבסוט!

Annnnnn15

New member
מאוד חשוב!

אם המראה לא מוצא חן בעיני אני פשוט לא יכולה לשחק בטישו הראשית שלי עשיתי את המשימה באמוריה בשלב 50 בערך ויצא לי שיער יפה ( לפני שנתיים, עכשיו הוא כבר חרוש -.- ) אז נשארתי איתו, וכשיהיה לי קאש מתישהו אני אשנה. העיניים הם מהאיוונט שהיה לבחור בין 3 פרסים ואני מתה עליהן 3: בשאר הדמויות פשוט עשיתי את המשימה של אמוריה בהתחלה עד שיצא לי משהו טוב ובפייטרית החמודה שלי קניתי קופון רויאל כשהיה לי מספיק כסף ושיניתי לה את השיער ואז מה אם הוא חרוש, הוא יפה!:) בתמונה זה הדמות הראשית והפייטרית, ולידן המראה שהייתי רוצה לכל אחת אם היה לי/ כשיהיה לי קאש ( בבנד סטורי )

Hasselblad

New member
לי זה ממש חשוב

והחלפתי שיער ועיניים כמה פעמים כבר, לצערי כרגע אני לא יכולה להוסיף תמונות, מה גם שכובע שקוף משקפיים וכזה שמסתיר את האף המכוער אני קונה כל פעם אחרת אני מתבאסת להסתכל על הדמות שלי. גם לפני שהיה לי אוברול ריברס כל כך שנאתי את המראה של האוברול הקודם שהייתי קונה גם בגדים. טוב זה על רגל אחת כי אני צריכה לזוז

מ י ל ר

New member
מה ה"ריברס" עושה?

ראיתי שאני יכול לייצר ביגוד, כולל נשק ריברס (המרכיב הסודי והיקר: 15 POT) מה זה עושה? חשבתי פעם לייצר נעליים כאלה, כי הנעליים זה החק היחידי אצלי שלא ממש משופצר, אבל מצאתי רק 2 POT, אז הפסקתי לחפש :/

deisy

New member
45 אם אני לא טועה...

אבל לינה, לך שווה הכין מטה! שווה את המאמץ בלהשיג POT... תוסיפי לו ספיר +3 MATT וויסדום עם +5 INT ובכלל..

deisy

New member
לריברס יש סטטים טובים

וניתן להוסיף להם סטטים ע"י אבנים שמוסיפים לחפץ בזמן שעושים אותו. כמובן שצריך סקיל מייקר בשביל להכין חפצים.. אחרי שמכינים חפצי ריברס ולובשים אותם הם הופכים להיות אנטריידבל ועולים רמות בסטטים רנדומלים בזמן אימון (כשהדמות עולה אחוזים).

מ י ל ר

New member
ומה זה עושה שהבגד עולה רמה??

יש לי מיקיר 3 ואני יכול לייצר על סטאף לקוסם לא בדקתי, אבל בשביל נעליים צריך 15 POT. סטאף אני לא חושב שאני אחשוב על זה, אולי אם הייתי בישופ, אבל בשביל קוסם קרח עדיף אלמנטל סטאף :) אבל בשביל נעליים זה נראה לי אחלה, בא לי שיהיה לי משהו מהבגד הזה, וראיתי שרשום שיש רמות ויש EXP, אבל מה זה עושה? חח, מה עושה הבגד שהוא עולה רמה??

deisy

New member
כתבתי בסוף

כשהחפצים עולים רמות הם מעלים בסטטים רנדומליים.. ובהסבר פשוט יותר: כשחפץ עולה רמה יכול לעלות לו כמות ה INT למשל שיש בו, אם עשיתי שרביט עם 10 INT הוא יכול לקבל עוד 1 INT חרי שעלה רמה, באותה מידה יכול להתווסף לו עוד 1 LUK או 1 ACC...רנדומלית פשוט.. ויתכן שלא יעלה בכלום

Hasselblad

New member
כמעט מדויק

זה לא בדיוק רנדומלי, יש לכל חפץ את הסיכויים שלו לקבל עוד סטטים מסויימים בכל עליית רמה לדוגמא האוברול שלי בכל רמה שהוא עלה הוא יכל לקבל בין 0-2 לאק בין 0-1 דקס ובין 0-1 סטר.

deisy

New member
אבל לא רק אני חושבת

האוברול שלי למשל קיבל ACC...וגם INT... באותה רמה שהוא עלה... אני לא בדיוק יודעת לגמרי אבל עצם העובדה שקיבלתי ACC חשבתי שזה עניין רנדומלי..

Hasselblad

New member
שוב אני אנסה להסביר

יש סטטים מראש שהחפץ יכול לקבל כשהוא עולה רמה. לדוגמא אין סיכוי שאת תקבלי דקס על הנשק שלך.

deisy

New member
כן, זה ברור

שלא אקבל סטט שלא יושב עם העבודה שלי...

deisy

New member
בהחלט חשוב!

מבאס לשחק עם דמות שלא אוהבים איך היא נראת... האמת, את העינים לא החלפתי אף פעם, אני מאוהבת בסוג העינים הזה!
את הצבע החלפתי ולא אחליף שוב, זה פשוט מסתדר לי מעולה! שיער החלפתי כמה וכמה פעמים, סתם כשנמאס לי מהסוג הקודם פשוט... בפעם האחרונה החלפתי כי קיבלתי כרטיס VIP מתנה והחלטתי שכנראה מישהוא "מסמן" לי שהגיע הזמן
בגדים וכאלה היתה תקופה שקניתי, אבל נשבר לי להוציא על זה קאש כל כך הרבה, וכרגע יש לי אוברול שאני אוהבת אז מתאים לי.. כובע אבל אני תמיד אקנה, משגע אותי הכיעור של ההלמטים הטובים! איך? איך נקסון עשו כאלה כובעים מכוערים? ודווקא אלה שיש עליהם את הסטטים הכי טובים נראים נוראי!

Hawkgirl

New member
מראה כן קובע! xP

המראה בהחלט חשוב, וגם לי זה גורם ליותר הנאה במשחק D: האמת שמההתחלה אהבתי את הלוק של הדמות שלי, גם כשהיה לדמות שיער נובי קוצני מההתחלה P: אבל תמיד רציתי את השיער האפור הארוך והפזור, כך שהגיע הזמן לשנות אותו P: את העיניים ההתחלתיות תמיד אהבתי ואין לי כוונה לשנות אותן. את הצבע כמובן שיניתי לסגול 3> תמונה של הדמות מצורפת :]

yonVata

New member
בנושא אחר שיתקשר בסופו של דבר...

קניתי היום ביגוד קבוע כי נמאס לי לראות את האוברול הכחול המכוער שלי!... וגם שיניתי את הצבע של העיינים שלי לספיר... הנה לפניכם:

deisy

New member
כאילו זה קטע המשקפיים?

מי שאין לו במציאות שם במשחק וההפיך?
לא מצליחה לראות את העיניים

yonVata

New member
הקטע עם המשקפים...

הוא שיש לי מתחת את המשקפיים השבורים של LPQ, והם ממש מכוערים!.... אני אצלם תמונה בלי המשקפיים בהזדמנות

למעלה