All About Looks?

xFade

New member
../images/Emo20.gifAll About Looks?../images/Emo20.gif

היום,שוב שיניתי את המראה של הבישופית שלי. הסתכלתי קצת בתמונות ישנות ושמתי לב ששיניתי לה את המראה קצת יותר מידי פעמים (
) ועניין אותי אם אני היחידה שאוהבת לגוון במראה
לדעתי האישית,כשהדמות נראת טוב זה יותר כיף לשחק וזה נותן סוג של מוטיבציה להמשיך איתה. אין לי דמות ששיחקתי בה ולא שיניתי לה שיער/עיניים/שניהם
אני פשוט לא אוהבת את מה שהם מציעים בהתחלה וואלה,כיף לי שהדמות שלי נראת טוב ומשקפת את הטעם שלי
(ואני לא מדברת על בגדים מהקאש שופ אלא דווקא על שיער ועיניים) כשהמראה מתחיל לשעמם אותי אני בד"כ משנה רק שיער,אני אוהבת את העיניים הקטנות והחמודות האלה
המראה של הדמות חשוב לכם כמו שהוא חשוב לי?
גם אתם לפעמים משתעממים מהשיער או מהעיניים וצריכים גיוון?
כמה פעמים שיניתם את המראה של הדמות,אם בכלל?
ובכללי,אתם בעד בזבוז NX על דברים כמו שיער ועיניים או שזה פחות משמעותי בעיניכם ואתם מעדיפים להשקיע אותו בדברים אחרים? כמובן שאתם מוזמנים להוסיף תמונות (אם יש) מהמראה של הדמות שלכם בעבר וכיום
ככה לינטו שלי נראתה מההתחלה ועד היום 3: מסודר לפי הסדר.

לבנדר א

New member
לי זה מאוד חשוב.

ה"פרישה" הראשונה שלי ממייפל הייתה אחרי שיצאה אמוריה ואיתה המשימה של שינוי התסרוקת הרנדומלית. באתי עם המיין שלי, עשיתי, ו... שוד ושבר! הקוקיות החומות החמודות שלי הפכו לשיער שחור פרוע (מהסוג שאפשר לבחור בהתחלה)! זה ממש העציב אותי, לא אהבתי יותר את איך שהדמות שלי נראית, מה שסופית הוביל לפרישה (האמת היא שבכל מקרה לא שיחקתי בדבקות אז). אחרי כמה חודשים כשחזרתי זה לא כל כך הפריע לי והמשכתי לשחק בה כמו שהיא, עד שהיה את אירוע הנובים הראשון (אוי... אני מתגעגעת...
) והיה לי מספיק כסף לשנות תסרוקת. שיניתי לשיער הארוך הגולש הזה, והדמות שלי הייתה מהממת וזה היה כל כך הרבה יותר כיף לשחק ככה כשבאמצע המסך יש לך כזה בונבון.
אז כן, איך שהדמות נראית מפיע על האופן בו אני חווה את המשחק, ודמות יפה יותר נותנת לי יותר מוטיבציה לשחק ולהתאמן.

Guid

New member
ואני כתבתי תשובה ויצאתי מהדף בטעות.

הייתי בשוק מעצמי כשזה קרה... /tapuzforum/images/Emo6.gif

לבנדר א

New member
ולכן

אחד הדברים הראשונים שלימדה אותי מי שהביאה אותי לתפוז: תמיד להעתיק את כל ההודעה לפני שליחה, ואם היא ארוכה אז תוך כדי!
זה הפך לכזה הרגל שגם באתרים אחרים, בהפוגות בכתיבה כשאני חושבת מה לכתוב הלאה, אני מעתידה את מה שכבר כתבתי. שיהיה.

icy woman

New member
חשוב! בטח חשוב

תקופה ארוכה לא שינה לי איך השחקן נראה, עד שגיליתי את נפלאות הNX! את העיניים (צבע וצורה) שיניתי רק פעם אחת. את השיער פעמיים. וכבר המון זמן אני עם אותה דמות. הוא פשוט יפייפה לדעתי

icy woman

New member
../images/Emo46.gif

למה זו בעיה??? אני מסתדרת מצויין עם החלק הגברי שבי אז מה אם יש לי לפעמים משברי זהות? ולמחמיאים- תודה רבה

yonVata

New member
יקירה...

העניין היה שרועי פנה אל הדמות כ"כוסית" (AKA כינוי שמודבק בד"כ לבחורות...) ואמרתי לרועי שהבעיה היחידה היא שהדמות שלך זה גבר... לי אישית אין בעיה עםזה

icy woman

New member
עדייו תודה למחמיאים

זה מחמיא לי גם אם חושבים שהדמות נשית

האמת/tapuzforum/images/Emo118.gif

אם אי פעם היה לי קאש הייתי קונה רק שיער ועיניים, זה נשאר וזה יפה.

האמת/tapuzforum/images/Emo118.gif

אם אי פעם היה לי קאש הייתי קונה רק שיער ועיניים, זה נשאר וזה יפה.

../images/Emo209.gifמראה באמת חשוב P:

חבל שאין לי כסף (כלומר, ההורים שלי לא יסכימו להביא לי כסף) לקנות כרטיסי תסרוקות ואיך לא, כובע מעלים -___-" כובעים של בוסים כאלה מכוערים לדעתי, כולל של הזאקום (כי הוא מסתיר את השיער, לייק דה!) לDB שלי יש שיער חמוד כזה כי קיבלתי במתנה כרטיס שיער XD וחוצמיזה אינלי כלום.. ובנקודות מייפל שהביאו פעם הייתי אז עם בלייז וייזארד וקניתי לי כובע מעלים, ועכשיו זה מרגיש כמו בזבוז \:

למעלה