צוותא

גרציה פ

New member
הית צריכה לחפש אותי כי היתי שם, עם כולם,

הינו שם עד 12, חגגנו לאבי בשירה ועוגה וכו' חבל שהלכת כל כך מהר, אם הית מחכה שם הית רואה אותי,,,ככה,,, צצה לי מאיזה מקום
חבל.....ממש חבל, כי אחר כך התאספנו ויצאנו כולם לפגוש את החבר'ה מבאר שבע ונסענו לשפת הים עם גיטרות ועוד.... עד 4 וחצי בערך, אבל מה... בפעם הבאה את לא תברחי לי, אקשור אותך בשלשלאות
שבת שלום סימה

שלום לכם

תספרו לי איך היה<? איך חגגתם לאבי יום הולדת?, אני מיהרתי לרכבת אז לא הספקתי להיות שם בזמן שחגגתם לאבי יום הולדת, ספרו לי, איך הוא נהנה? מה היה? חבל שלא נשארתי עוד קצת....... שיהיה לכולכם שבוע טוב ומבורך והרבה בשורות טובות

Krispy Kreme

New member
ואם יובל מתעייף מכם אז אתם מוזמנים לפנות אלי

;) גם אני הקלטתי ובשתי דרכים, כשבאיכותית יותר יצא לי יותר מג'יגה. בקיצור גם אצלי זה יהיה מפוצל לשירים ואפשר להוריד מעט מהעומס של יובל כדי שלא יהיה מבולבל.

yuval755

New member
יותר מג'יגה?!

אתה לא תוכל לשתף את זה אחי.. אין אתר שנותן להעלות יותר מג'יגה.. ואל תדאג לי, אני אעלה את בעז"ה.. בשורות טובות לכולם, יובל.

תודה לך יובל ! הייתה הופעה פשוט מדהימה

אי-אפשר לישון אחרי ערב כזה, השירים של עמיר הם פשוט יצירות קודש, אין מילים יותר מדוייקות מכך

leka27

New member
איזה הופעה!!!

וואי פשוט הופעה מדהימה, הרבה זמן לא התרגשתי כ"כ אפילו בהופעות שהייתי בהם לא נראה לי שהרגשתי ככה, אין מילים... עמיר, אין עליך, צדיק! שה' יברך אותך...
לכל השותפים על הבמה ומאחורי הקלעים- תודה רבה!! ריגשתם... לילה טוב! שבת שלום ומבורך

הנאה צרופה!

באמת ממש ממש התרגשתי.. גם להתארגן וגם לשמוע את עמיר ואת כל השטוית מסביב באמת היה כיף..

ויווש

New member
איזה הופעה, מה זה קינאתי במי שהיה שם

חבל על הזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אנונמני

New member
הקלטה מאתמול..קישור..

http://www.fileflyer.com/view/uwTlrAj ותודה לשמעון טבעול היקר שהעלה את זה לרשת בשבילכם!

למעלה