היי, איזה כיף היה אתמול בצוותא עם עמיר
היה ממש ממש כיף ומרגש והרבה הרבה כיף, היה מאוד כיף לדבר עם אודליה, אלולה לולה-סימה, פזית, אסתר, וגרציה אה וגם הייתה שם יפה שראיתי אותה בכל ההופעת כמעט שהלכתי. ואם אני לא טועה הייתה שם גם חן, וכל הכבוד גם למושיקו שרקד בשיר נשמתי ובשיר מורה לחיים וגם בזמן שהם ניגנו יפה בקצב, כל הכבוד עשית שמח מאוד.אני בטוחה ששכחתי מישהו/י . היה מאוד כיף להכיר אתכם ולדבר איתכם. אהבתי מאוד מאוד את הבחירה של השירים ואת כל מה שעמיר אמר גם בין לבין, מאוד מצחיק מאוד מרגש,כמו למשל שהוא אמר על נדב שהוא אלוף בכחול, ואם אתם זוכרים אז בהרצליה הוא אמר לנדב {או בחדרה, לא זוכרת} אז הוא אמר לנדב שהכיסא שלו ממש נוח והוא אמר לו שאין לו כיסאות כאלה בבאר שבע, וגם כל הכבוד למושיקו שרקד ועשה שמח. אשריך מושיקו! כל הכבוד.הלוואי עליי את האומץ שלך. וגם לעמיר , כל הכבוד ממש ריגשת אותי, כל פעם אתה מרגש אותי מחדש אשריך אשריך. וגם כל הכבוד לאבי ששר מאוד יפה. וגם אחרי ההופעה כשנכנסתי לעמיר עם אחותי והבאתי לו את השוקולד אז הוא שמח מאוד ואמר תודה רבה, איזה כיף ואמר שהוא התרגל לשוקולדים שאני מביאה לו ואמרתי לו שאני אביא לו עוד... וגם היצטלמנו איתו, איזה חמוד הוא. כל הכבוד לו אני מתה עליו. כל כך כיף לי לדבר איתו וגם כל הכבוד לאבא של עמיר שזכר אותי מפעם שעברה ואמר לי שלום וגם אמרתי לאבי מזל טוב. ועמיר גם שאל אותי על הקמע שתלוי לי על הצוואר, ואמרתילו שזה קמע מיצחק מזרחי עם שמות של מלאכים לשמירה והגנה. והוא אמר שהוא תמיד התעניין ורצה לשאול אותי על זה והוא הראה לי את שלו ואמר שגם לו יש והוא רצה לדעת מה זה שלי. איזה חמוד הוא כל כך מנומס, כל כך צנוע, אין כמוהו! אבל הוא רזה ואני רוצה שהוא יאכל יותר כדי שיהיה חזק ושיהיה לו כוח לשיר ולבוא מבאר שבע אלינו איזה מתוק הוא. היה לי מאוד מאוד כיף לדבר איתו, שאלתי אותו לשלומו, וגם כשאחותי אמרה לו שיש לי יום הולדת אז הוא אמר לי "מזל טוב נשמה ועד 120 שנה שיהיה לך הרבה מתוק בחיים כמו השוקולד שאת מביאה לי"... משהו כזה פשוט היה לי קשה להיפרד ממנו אבל אין ברירה וכולם רוצים לראות אותו ולדבר איתו, אמרנו לו שבת שלום והוא גם אמר לנו והוא אמר לי גם נסיעה טובה. איזה כיף לדבר אותו אני מרגישה כמו בתוך חלום, אני רוצה עוד ועוד...... מאוד מאוד נהניתי.