צוותא

yuval755

New member
חברים/ות, אני מבקש בכל לשון של בקשה..

אל תעשו רעש בזמן המופע, אני רוצה שההקלטה תהיה טובה.. חחחחחחח סתם סתם.. תתפרעו לכם שם.. ותהנו.. תעשו רעש :p :D

liormm2

New member
איזה הופעה שומעים מצויין ברדיו!

שירים ממש כמו בהיכל התרבות בבאר שבע... איזה יופי יאללההה

yuval755

New member
חברים תכנסווווווו!!!!!! יצא אחללללללהההההההה

וואי חברים איזה התרגשות!! יצאה איכות מ-ע-ו-ל-ה!! ממש כמו של דיסק!! יענו איך ששמעו ברדיו בדיוק ככה!! איך אני שמח!! אבל זה שוקל 190 מגה בית!! :| ואגב, אלולה לולה הקלטתי על 256K :p חחחחח בעז"ה אני אערוך את זה שיר שיר שיהיה בנפרד ואכווץ את זה לתוך קובץ RAR ויהיה הכי נוח לכולם.. אני אעלה את זה עד יום ראשון בעז"ה ב"נ.. ביי לכולם, אוהב אתכם - יובל.

צוותא הערב - פאר היצירה

כל שבח שאכתוב יתגמד אל מול החוויה המדהימה שהאלוף וחבריו העניקו לנו הערב. אינני נוהגת לכתוב פה, למרות שאני חיה ונושמת את שיריו של עמיר, מכירה כמעט את כולם והייתי כבר בשש הופעות. ההופעה הערב היתה מן המשובחות שנכחתי בהן: עוצמתית, מרגשת, מרטיטה את הלב ואת כל נימי הנפש. איזו עוצמה! איזה יוצר ענק! ואיזה מבצע! אני לא אדם דתי, בכלל לא, אבל אחרי ערב כזה אני מודה לבורא עולם שנתן לי הזכות להיות נוכחת במקום הזה ובזמן הזה. ועוד "מילה" בתום ה"השתפכות" הזו... לא כתבו כאן אף לא מילה על ההופעה בפסטיבל הפסנתר בסוזאן דלאל - אני רוצה לספר לכם שההופעה שם, למרות שהיתה קצרה הרבה יותר ולמרות שהיתה טריו ולא אקוסטית - היתה פשוט אלוהית... שם נגעתי בשמים, ובאחד הרקיעים היותר גבוהים. עמיר, נדב ושמוליק (מקווה שאני מדייקת) היו במיטבם, פשוט מעולים. תודה לעמיר ותודה לאבי ולשאר המוכשרים על הבמה ותודה לקהל המדהים. ותודה על ההיכרות עם המעין המתגבר הזה של יצירותיו של עמיר בניון. לילה טוב וסופשבוע נהדר

עמירה20

New member
היי, איזה כיף היה אתמול בצוותא עם עמיר

היה ממש ממש כיף ומרגש והרבה הרבה כיף, היה מאוד כיף לדבר עם אודליה, אלולה לולה-סימה, פזית, אסתר, וגרציה אה וגם הייתה שם יפה שראיתי אותה בכל ההופעת כמעט שהלכתי. ואם אני לא טועה הייתה שם גם חן, וכל הכבוד גם למושיקו שרקד בשיר נשמתי ובשיר מורה לחיים וגם בזמן שהם ניגנו יפה בקצב, כל הכבוד עשית שמח מאוד.אני בטוחה ששכחתי מישהו/י . היה מאוד כיף להכיר אתכם ולדבר איתכם. אהבתי מאוד מאוד את הבחירה של השירים ואת כל מה שעמיר אמר גם בין לבין, מאוד מצחיק מאוד מרגש,כמו למשל שהוא אמר על נדב שהוא אלוף בכחול, ואם אתם זוכרים אז בהרצליה הוא אמר לנדב {או בחדרה, לא זוכרת} אז הוא אמר לנדב שהכיסא שלו ממש נוח והוא אמר לו שאין לו כיסאות כאלה בבאר שבע, וגם כל הכבוד למושיקו שרקד ועשה שמח. אשריך מושיקו! כל הכבוד.הלוואי עליי את האומץ שלך. וגם לעמיר , כל הכבוד ממש ריגשת אותי, כל פעם אתה מרגש אותי מחדש אשריך אשריך. וגם כל הכבוד לאבי ששר מאוד יפה. וגם אחרי ההופעה כשנכנסתי לעמיר עם אחותי והבאתי לו את השוקולד אז הוא שמח מאוד ואמר תודה רבה, איזה כיף ואמר שהוא התרגל לשוקולדים שאני מביאה לו ואמרתי לו שאני אביא לו עוד... וגם היצטלמנו איתו, איזה חמוד הוא. כל הכבוד לו אני מתה עליו. כל כך כיף לי לדבר איתו וגם כל הכבוד לאבא של עמיר שזכר אותי מפעם שעברה ואמר לי שלום וגם אמרתי לאבי מזל טוב. ועמיר גם שאל אותי על הקמע שתלוי לי על הצוואר, ואמרתילו שזה קמע מיצחק מזרחי עם שמות של מלאכים לשמירה והגנה. והוא אמר שהוא תמיד התעניין ורצה לשאול אותי על זה והוא הראה לי את שלו ואמר שגם לו יש והוא רצה לדעת מה זה שלי. איזה חמוד הוא כל כך מנומס, כל כך צנוע, אין כמוהו! אבל הוא רזה ואני רוצה שהוא יאכל יותר כדי שיהיה חזק ושיהיה לו כוח לשיר ולבוא מבאר שבע אלינו איזה מתוק הוא. היה לי מאוד מאוד כיף לדבר איתו, שאלתי אותו לשלומו, וגם כשאחותי אמרה לו שיש לי יום הולדת אז הוא אמר לי "מזל טוב נשמה ועד 120 שנה שיהיה לך הרבה מתוק בחיים כמו השוקולד שאת מביאה לי"... משהו כזה פשוט היה לי קשה להיפרד ממנו אבל אין ברירה וכולם רוצים לראות אותו ולדבר איתו, אמרנו לו שבת שלום והוא גם אמר לנו והוא אמר לי גם נסיעה טובה. איזה כיף לדבר אותו אני מרגישה כמו בתוך חלום, אני רוצה עוד ועוד...... מאוד מאוד נהניתי.

yizhaq79

New member
ההופעה בצוותא פשוט....מזמן לא נהנתי כל כך.

השירים , התאורה, והקול המדהים הזה... ובשיר מורה לחיים כשכל הקהל פשוט הרקיד את הכיסאות באולם . היה נהדר.

איזה כיף היהההההההההההההההההההה

מי שלא בא הפסיד והנה תודות: מושיקו- אחי אתה מלךךךך אין עליך כל פעם מחדש אני מבינה איך זכיתי שיש לי אותך תודה תודה תודה עמיר- תודה על הכל אין עליך איך אמרו לי תודה על הנשמה שיש לך תודה על הדאגה כששמעת שאני חולה אבי- המונמונמון מזל טוב תזכה לעוד הבה שנים רבות מלאות באושר תמשיך לעשות מה שאתה עושה כל כך טוב איתן- אנשים לא יבינו מה יש לי ממך אבל תודה על כל ההגנה על הדאגה על המים ותודה על זה שאתה קיים ויצא לי להכיר אותך תודה! חי- תודה על כל המחמאות באמת היה כיף איתך עד 4:00 לפנות בוקר הכל השתלם גרסיה- תודה על הכל אין עלייך מלכה גם אם קצת כעסתי אני מתה עלייך ד"ש לעידן פזית- ט'קט''ט'קט'קט'קט'ק מזכיר לך משו? תודה על האקמול הוא ממש ממש עזר מתה עלייך היה כיף איתךךךך אתי הרבנית- נשמתי שלום שלום לך מה זה הופעה בלעדייך יש כזה דבררר? ארן- תודה על כל הדלק שנגמר לך תודה שאתה כזה נשמה טובה עם מלא סבלנות דרך אגב יש לך ד"ש מרוטשילד לימור-איזה חתיך הואאאאאאאאאאא! היה מזה כיף איתך אני עוד אדאג לשידוך שהבטחתי חולה עלייך ליאור-איזה מלךךךךךך ביישן ושקט שאין כמוך תודה על הייעוץ קובי- איזה מדהים את באמת ויש לך קול פשוט מהמםםםם אלעד-אתה לא ממש התייחסת אבל העיניים שלך פשוט מהממות עם הרבה טהר ואתה מנגן פשוט מדהיםםםם אודליה-תודה על זה שאת את באמת אין לי מילים ניר- לא שכחתי אותך אתה מוסיף המון להופעה באמת מדהיםםםםם הבנתי שזה נכון כל מה שאמרו עליך ודרך אגב אני בטוחה שתמצא מישי ששוה אותך!! נדב-אתה פשוט חמדמד לפי דעתי תקשיב לעצות של איתן סתם הכל מאהבה זהו מקווה שלר שכחתי אפח'דדדדדדדדדד אוהבת אתכם מלא מלא מלא מלאאאאאאאאא דרך אגב אני ומושיקו בגענו לבית ב6:50 ככה יצא אבל היה שווה!!!!!!

טל טל 20

New member
וואי אני מתעלפת מכאן (מהשידור בגלי צהל) ../images/Emo41.gif

איזה עוצמות שר מהלב להתעלף פשוט

פזית 1

New member
בע"ה ב"נ יהיו בצאת השבת..לא אספיק להעלות לפני

השבת.... תהיינה תמונות של ההופעה ותמונות מהיום הולדת של אבי שחגגנו לו אחרי ההופעה, ושוב מ-ז-ל ט-ו-ב
אה... גם תיהיה הפתעית של אחרי אחרי ההופעה....

liormm2

New member
חח יחמודה חסר מוזיקת הרקע מרצועה 15 בהרהורים

כמה תודות... חח באמת היה כייף!!!

... כנס...

אתה לא מבין איך היה כיף איתכם באמת אתם כאלה מדהימים לא משנה הדרך נארוכה עד שהגענו מצב ההנאה היה ממש כיףףףףףףףףףףףףףףף

yuval755

New member
כרגע אי אפשר להוריד את ההופעה..

וגם אי אפשר לשלוח במייל כי זה שוקל הרבה.. מחר אני אפרסם שוב כתובת להוריד את ההופעה..

למעלה