../images/Emo4.gif סליחה? מי את?? אני מכירה אותך?
ט'קט'קט'קט'קט'קט'קט'קט'קט'קט'קט'ק (מעצבנתתת
) חנווווששש, את הבחורה הכי הכי הכי הכי הכי מדהימה שאני מכירהההה!! אין עליך נשמה טובה וטהורה כמוך!! היה לי הכי כייף בעולם לראות אותך, לדבר איתך ואיך לא?? לשמוע אותך שרה!!! מדהים איך קטנטונת כמוך יכולה להפנט את כל הסובבים אותה רק ע"י השירה שלך. באופן אישי, קבלתי ממך המון ביום חמישי, במילה אחת שלך הצלחת לעשות מה שרבים לא הצליחו!! אני מצטרפת לכל התודות שלך!! ומצרפת כמה תודות משלי
תודה לשרית - שהנעימה את זמני בנכוחותה (על ההבנה, הקבלה והזהירות עם הכפיים...)
תודה לספיר המהממת! אני הכי גאה בך בעולם על הכל! (ד"ש לרועי)
תודה ללירון שהגיעה בסוף.... (תרתי משמע
) תודה ענקית לכל החברים המקסימים : אסתר (טוב אני לא ארשום הרבנית, אופס, רשמתי
), גרציה ושות' (לידנוש', כיף לי לראות אותך כל פעם מחדש! אמא של גרציה - לא הספקתי להגיד לה שלום כמו שצריך
בפעם הבאה בע"ה), לימורי (בפעם הבאה הסוודר עליי), ארן (כייף לראות שגם אתה אנושי ומידי פעם יוצא קצת משלוותך
), מושיקו (מה אפשר להוסיף? איש יקר!!
), אודליה (השנינות שבך לא נחה, גם לא בקור הקפוא
), טל (לא נורא, זה יילך בפעם הבאה), אברהם, עופר ומושיקו (אשריכם על השלטים). תודה מיוחדת לחברים הבאר שבעים, אשריכם, כל הכבוד : חי, אלעד, ליאור וקובי - אין עליכם בעולם!! בע"ה ב"נ שבוע הבא אצלכם (ליאור - תכין את המקום)... תודות רבות לכל החברים על הבמה שנותנים לנו להרגיש כמשפחה אחת גדולה. תודה למנצח על כולם - מקסים!! כשמך כן אתה! (מקסים ביותר
) תודה רבה לחן וטוני מאחורי הקלעים
תודה לאברהם - מחכים להופעות שלך בע"ה... תודה לאיתן - אני מכינה את מחברת המתכונים (רק תגיד מתי לבוא לטעימות)... תודה לשמוליק - על הכל מהכל תודה לנדב - על העידוד ופרץ השיגעון... (אתה בטוח ששעתיים ביום מספיקות לך?) תודה לניר - אתה כבר לא הבחור החדש... למרות שלא מזהים אותך עדיין
(ספיר את רוצה לשאול משהו?)
תודה ענקית לזמר ענק - עמיר בניון! כל זה מתקיים אך ורק בזכותך! תודה רבה לך על הכל! ! ! ותודה אחרונה אך היא צריכה להאמר ראשונה - תודה רבה לבורא עולם!! תודה לך הקב"ה!
נפגש בזאפה יום שני, אי"ה....