סכמ"ש

NoFaRi1

New member
בלופ

<השבוע שעבר:> - שיר השבוע: Dream On- Depeche Mode - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שרשרת חמודה, משקפי שמש, מתלתל גופייה ועוד כל מיני שטויות :] - מאכל השבוע: עוגת תפוזים
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שומדבר מיוחד - משהו שהרס את השבוע: כנל - מסקנה שבועית: אל תדחו דברים, תמיד בסוף אין כוח לעשות אותם. - שאלת השבוע: טלוויזיה או מחשב? לא יודעת <השבוע שבפתח:> - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כנראה שלא תהיה המסיבה בסוף... אז כלום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: חח אין לי ציפיות יותר - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם - תמונה מגניבה: חח תמונה הזויה הודגש באמצעות מדגישומטיק

RoRiL

New member
חום זה לא כיף ../images/Emo10.gif

השבוע שעבר:> - שיר השבוע: שירים של רוקסט! כן כן - האדם שעשה לכם את השבוע: אלדד וגילו! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא יודעת :p - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) רגע, אני רק אשלוף את החרב שלי
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): חום! ועוד 39. ייאי! - מאכל השבוע: אקמול - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הוולנטיינס, היה כיף :) - משהו שהרס את השבוע: החום המזורגג הזה.. - מסקנה שבועית: 3 הצגות בשבוע זה ה-דבר - שאלת השבוע: טלוויזיה או מחשב? מחשב! <השבוע שבפתח:> - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הצגה ביום שני - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להחלים
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אמממ.. סתם - תמונה מגניבה: מתגעגעת לוינה

Snow fairy

New member
you'll end up like her soon

six feet underground LOSER! <השבוע שעבר:> - שיר השבוע: lux aeterna- requiem for a dream - האדם שעשה לכם את השבוע: ממ פיליפ
ובנדיקט
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "נועה, אם יש לך קשקוש ירוק על המבחן זה כי נרדמתי בזמן הבדיקה" ציונה התותחית
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שום דבר מיוחד
- מאכל השבוע: ממתקים מגרמניה
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הגרמנים!!! - משהו שהרס את השבוע: כלום
- מסקנה שבועית: אהה, לא יודעת. - שאלת השבוע: טלוויזיה או מחשב? ברור שמחשב. <השבוע שבפתח:> - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יאקיש ופופצ'ק עם המגמה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אספיק לעשות את כל הדברים שאני צריכה... - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מירמיר
סתם - תמונה מגניבה: האהא

Anni Lupu

New member
she loves you yhea yhea yhea..עוד שישה ימים!

<השבוע שעבר:> - שיר השבוע: twist and shout-ביטלס - האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד מיוחד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): well shake it up baby now! (כי התחשק לי לרקוד הרבה השבוע...) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אמרו לי בפעם הראשונה שיש לי סוג של סטייל משלי>< ואחד חתיך מהכיתה אמר שהוא ממש אוהב את הנעליים שלי (אולסטאר עם דגל של ברזיל) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הייתי בהופעה אחרי כמעט שנה - מאכל השבוע: לחם גבינה ברזילאי - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הופעה בבארבי של the magical mystery tour - משהו שהרס את השבוע: אמא - מסקנה שבועית: הופעות זה טוב, במיוחד עם מכירים את רוב השירים. אם לא, זה די מעצבן סתם לעמוד ולא לעשות כלום. - שאלת השבוע: טלוויזיה או מחשב? שניהם <השבוע שבפתח:> - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום הולדת 17 בשבת! ארוחה בפפגיו בשישי :) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להצליח במתמטיקה והסיטוריה, ושהחברים לא יאכזבו אותי וכן יעשו לי משהו בשבת. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חברות בשבת.

Anni Lupu

New member
והתמונה מההופעה בשישי

the magical mystery tour עם יוני בלוך קישור לקטעים מההופעה: http://www.youtube.com/picturesguy

B a m b o o k

New member
קלוז יור אייס

<השבוע שעבר:> - שיר השבוע: on the radio-רג'ינה ספקטור
- האדם שעשה לכם את השבוע:begin to hope-רג'ינה ספקטור
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כל השירים בערך של רג'ינה... לא הפסקתי לשמוע אותה כל השבוע
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא עולה לי לראש.. אבל בטח היו מלא - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): יציאות מהבית סוףסוף - מאכל השבוע: תפו"א ועוף בתנור שאמא הכינה יאמ - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הצגה של יעלי ואתמול ההופעה של דן תורן-היה מצחיק
יותר סטנדאפ מאשר הופעת שירים
- משהו שהרס את השבוע: אממ עייפות - מסקנה שבועית: להיות מתורבת זה לא הקטע שלי
- שאלת השבוע: טלוויזיה או מחשב? מחשב <השבוע שבפתח:> - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממ יומולדת של חברה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שבאמת יגיע השלג לב"ש כמו שהחזאים אומרים.. ואם לא אז שאני באמת אסע לג'רוזלם
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: באלי לראות את דני
אבל זה בגדר חלום כזה... סתם - תמונה מגניבה: איך אני אוהבת את הציורים האלה

באיחור קל ../images/Emo3.gif

<השבוע שעבר:> - שיר השבוע: "כלום לא עצוב" - אביתר בנאי. - האדם שעשה לכם את השבוע: טל
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אין לאכול במסלולים ואין להאזין להיי פודים !" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): מממ קניתי לד זפלין חדש? אה וכרטיס אשראי
- מאכל השבוע: כלום :S - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הסופ"ש והעובדה שהוא עבר ממש מהר. - משהו שהרס את השבוע: מבחנים וציונים גרועים
וויפי! - מסקנה שבועית: בא לי קיץ. וחופש גדול. - שאלת השבוע: טלוויזיה או מחשב? השבוע? טלויזיה. למי יש כח לקום מהמיטה. <השבוע שבפתח:> - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לאיודעת, טל. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור לאט. כי הוא אחלה שבוע דווקא. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: האנשים הרגילים
סתם - תמונה מגניבה: אוו הרבה זמן לא ראיתי אותה.

A Broken Myth

New member
שללה../images/Emo9.gif

<השבוע שעבר:> - שיר השבוע: Landing In London - 3 Doors Down - האדם שעשה לכם את השבוע: הרבה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Believe me when I say goodbye forever, Is for good - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "הם התחפשו להלוויה... זה גאוני." "זה כזה חוסר חיים." XD - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): לודעת
- מאכל השבוע: המ, שניצל
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ערב בנות ^^ - משהו שהרס את השבוע: המ.
. - מסקנה שבועית: לא לדחות למחר משהו שאפשר לעשות היום. - שאלת השבוע: טלוויזיה או מחשב? מחשב נראלי
. <השבוע שבפתח:> - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעור פוינט
. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לודעת ><" - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
. סתם: - תמונה מגניבה:

A Broken Myth

New member
חחח, זה בהחלט היה מצחיק XD

המ, בסטודיו ברעות. משהו קטן מצומצם, לא רציני ><

יש סטודיואים נידחים ברעות??../images/Emo110.gif

כאלה שאפחד לא מכיר, חוץ מצביקה ואיילה??חח בכלאופן, תהני:].

A Broken Myth

New member
חחחח, לא התכוונתי לצביקה ואיילה דווקא

לא ידעתי פשוט שאת מכירה

אני ממודיעין:]../images/Emo110.gif

ואני גם רוקדת.. והאמת שחוץ מצביקה ואיילה לא שמעתי על סטודיו אחר ברעות:D

למעלה