סכמ"ש

תמיר1991

New member
נכון, עדיף שאוהדי מכבי ישארו בבית../images/Emo6.gif

ככה יש יותר סיכוי שהיא תפסיד לפעמים

R o n 2 5 6

New member
תראה,חלק מהאוהדים פשוט באים לראות כדורסל

איכותי.. אז כן,מה שאולי מושך אותם לבוא זה שחקנים מלאי כישרון כמו שאראס ופרקר. כל אחד שיאהד מהסיבות האישיות שלו,אבל אוהד שיבוא/יצפה ובמשחקים יאמין בקבוצה גם בשעת משבר הוא אוהד אמיתי ומוערך יותר. מה שכתבתי במשפט האחרון הזכיר לי את שריקות הבוז להלפרין בעונה שעברה,אחרי כ"כ הרבה השקעה ותרומה למועדון ולקבוצה.אוהדים כאלה באמת כדאי שלא לראות בהיכל.

R o n 2 5 6

New member
אם החברים יזרמו ויבואו איתי,אז אולי../images/Emo3.gif

האווירה שם מדהימה,באמת. את תהני מכל רגע

hkatsman

New member
הרוב החליט שהמיעוט יכין לנו תה

<השבוע שעבר:> - שיר השבוע: ברי סחרוף - מפנה מקום (כולל הרצועה הנסתרת) אלבום השבוע: הבילויים - שכול וכישלון! - האדם שעשה לכם את השבוע: לא יודע - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אוף בטח היה משהו למה אנלא נזכר - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): 60 שקל טיפ - מאכל השבוע: מה כבר אפשר לאכול - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: כלום - משהו שהרס את השבוע: לא יודע - מסקנה שבועית: אין מסקנה - שאלת השבוע: טלוויזיה או מחשב? מחשב <השבוע שבפתח:> - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבוד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא יודע - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אני משתוקק לראות טיפ סתם - תמונה מגניבה:

"אני יודעת למה באת ומה אסור לי לצפות"../images/Emo110.gif

<השבוע שעבר:>
- שיר השבוע:
דבש- ארי גורלי ורעות יהודאי.
- האדם שעשה לכם את השבוע: לאיודעת
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אולי תראה בי מה שאני באמת"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) בטח איזה בדיחת שואה..חח
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):ממ מסיבה אתמול, שנדחה היומצופה!,שהמבחן בהיסטוריה עבר והרבה כאב ראש חח
- מאכל השבוע:פף לא יודעת..
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:שנדחה היומצופה!! ממש אבלל!!
- משהו שהרס את השבוע:המבחן בהיסטוריה!
- מסקנה שבועית:איןליכוח לחשוב..חח
- שאלת השבוע: טלוויזיה או מחשב?שניהם!
<השבוע שבפתח:>
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:
בחירת נושא לפורימון!, ולקנות אוטו חדשש!! חח וזהו נראלי.. מוזר לי לא לכתוב יותר 'שיעור נהיגה'..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אתחיל לנהוג!
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:זה שימכור לנו תאוטו חח סתם, בולי.
סתם
- תמונה מגניבה:
תמונה ישנה טיליםםםםםםם, מסוף כיתה ט'..:]

dcohn

New member
תמיד כשאתה בא אני כאילו קצת

יודעת שאסור אבל כבר לא אכפת לי, לא אכפת.

sky darkens

New member
what you crying about? you got me.

<השבוע שעבר:> - שיר השבוע: Tristan Prettyman - Love Love Love - האדם שעשה לכם את השבוע: sarah & alli. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): it's 4 am.
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "want me to beat her up?" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): חחח אלון קנה לי ליומולדת את מטאורה של לינקין פארק. - מאכל השבוע: שווארמה.
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שישי בלילה, היה לי ממש כיף. - משהו שהרס את השבוע: שבת, ועכשיו טיפה. - מסקנה שבועית: בנים ובנות לא יכולים להיות סתם ידידים. בכל העולם(!$@!$@!%!#@!) - שאלת השבוע: טלוויזיה או מחשב? מחשב. <השבוע שבפתח:> - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אמ, שיעור נהיגה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב כבר. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
. פחות מ200 ימים. סתם - תמונה מגניבה: "my 5 oclock shadow".
הודגש באמצעות מדגישומטיק

הגיע הזמן אומרת אימי!!!!!!

<השבוע שעבר:> - שיר השבוע: Eric Clapton - Tears in Heaven - האדם שעשה לכם את השבוע: ענברולי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "And I wonder if you ever wonder the same" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "בתופים במחולוווות D:" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): חופשונת מחוץ לעיר.
- מאכל השבוע: חביתה עם נקניק - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הסופ"ש. - משהו שהרס את השבוע: אממ, הנסיעה חזרה הביתה. - מסקנה שבועית: Carpe Diem? - שאלת השבוע: טלוויזיה או מחשב? מחשב, אחושרמוטה. <השבוע שבפתח:> - משהו שאתם מחכים לו השבוע: דרבי!!!!!!! אורפנד!!!!!!!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: דרבי!!!!!!! אורפנד!!!!!!!!! - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מממ.

Aline In Chains

New member
well..../images/Emo13.gif

<השבוע שעבר:>
- שיר השבוע:הרבה דרים,גוג'ירה,והורקור.
- האדם שעשה לכם את השבוע:רותם
:):):):.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):נה, אין לי כח לחפש.
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)לא זוכרת
, בטח היה משהו מהיציאה בשישי.
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): נסעתי לרותם ל3 ימים
.
- מאכל השבוע:האוכל של אבאשלרותם:]
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:הנסיעה לרותם,כ"כ..
, וגם היציאה עם החברים שלו בשישי..הלכנו לפאב,לסנוקר,ולאיזה פיצרייה..היה ממש מגניב:]]
- משהו שהרס את השבוע:כלום.
- מסקנה שבועית:רותםטעים.
- שאלת השבוע: טלוויזיה או מחשב?מחשב.
<השבוע שבפתח:>
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:אין לי שמץ.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אראה את רותם:]
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:^
- תמונה מגניבה:

למעלה