סכמ"ש

dcohn

New member
ועם הזמן אתה אומר זה רק ילך ויסתדר

מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא...
~כן, זה אריק ברמן.~ <השבוע שעבר:> - שיר השבוע: ואי דווקא השבוע אני לא יודעת אם יש לי אפילו אחד=\ - האדם שעשה לכם את השבוע: ממממממממממ? - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כבר כמה זמן שכל החיים בבלאגן.."
(קרן פלס) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "פעם לסבתא שלי היתה בעיה בלבלב (balbalb
) אז היא הלכה והלכה והלכה והלכה... פוף! שניצל.."
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): לא השגתי כלללווווםםםםםםםםםם. - מאכל השבוע: נמנמנמ... לא יודעת. באלי לאכול! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מהפתאום, אל תגזימו. - משהו שהרס את השבוע: הו, זו כבר שאלה לעניין. יום שלישי (שמשום מה הסתדר כבר ברביעי) ובעצם גם כל שאר השבוע הרס לי את השבוע. - מסקנה שבועית:
החיים בזבל ואז מתים.
תנ"ך לוקח לך ת'רצון לחיות. ואני עכשיו אחרי איזה 5 שעות של למידה, רציני לגמרי. (אם לא יותר!)
טוב שיש חברים (כמו כל שבוע!) - שאלת השבוע: טלוויזיה או מחשב? מחשב! <השבוע שבפתח:> - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיהיה טוב יותר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב יותר. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אני פותחת עצומה למחיקת השאלה הזו!
סתם - תמונה מגניבה: לא מתחשק לי.

giraffeeeee

New member
לוקחת בחזרה את כל מה שאמרתי לך.

אתה טיפש ואני שונאת אותך, בעצם אפילו לא שונאת אותך כי זה רק מראה שכן אכפת לי ממך, אתה לא מזיז לי. <השבוע שעבר:> - שיר השבוע:נהדרת - יציאת חירום - האדם שעשה לכם את השבוע: קושקוש. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"קחי לך זמן הכאב הזה יחלוף מהר אני מבטיח" קחי לך זמן - יצית חירום - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "איילת את לא טיפשה את מיוחדת ככה אומרים האנשים עם החלוקים הלבנים שאצלך בבית" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):כלום - מאכל השבוע:עוגות של אמא - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:המופע התרמה לפולין שהיה הערב, זה השכיח ממני הכל עד ההודעה ממנו. - משהו שהרס את השבוע:הריב עם בוביז, הריב איתו. - מסקנה שבועית: בכותרת. - שאלת השבוע: טלוויזיה או מחשב? מחשב. <השבוע שבפתח:> - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הכנה לפולין? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לדבר עם דניאל - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אפחד. סתם - תמונה מגניבה: זבוב שכזה, עם המשקפייםשל קושקוש אתמול במוזיאון.

danieli rose

New member
קולללל. :)

<השבוע שעבר:> - שיר השבוע:המ.. Сounting Crows- Accidently In Love 30 Seconds To Mars - Fallen Aerosmith-Cryin' Withing Temptation-Frozen Alice Cooper-poison - האדם שעשה לכם את השבוע:שירוש - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):How long am I gonna stand,with my head stuck under the sand? -משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "איזה משמרת את?" "שנייה..." "וואי אז ממש כל הכבוד לך..יש לך קליטה ממש מהירה!" האחראית משמרת בעבודה :) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):התחלתי לעבוד..90 בפיזיקה!!! - מאכל השבוע:מקדונלדס..חח אני אוכלת בעבודה יותר מדי - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:הסופ"ש
- משהו שהרס את השבוע:עייפות - מסקנה שבועית:אני מפגרת.. חוזרת על אותן טעויות כל הזמן - שאלת השבוע: טלוויזיה או מחשב?מחשב <השבוע שבפתח:> - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יום חמישי..אני נוסעת לחברה בדרום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אעבור אותו..במיוחד את מחר - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אלונה
סתם - תמונה מגניבה:מאתמול..לאדעת למה אני כזאת מאושרת שם

אאממ

<השבוע שעבר:> - שיר השבוע: קרייניג אין דה ריין של AHA ופופ לוק אנד דרופ איט לזכר הנסיעות באוטו של מור בימי פורטלנד הטובים. נתקפתי נוסטלגיה השבוע - האדם שעשה לכם את השבוע: הרס אולי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אה קיבלנו תעודות ואבא נאלץ להגיד ש95 בפיזיקה זה "יפה אבל את צריכה 100" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): אמ ראיתי חומות של תקווה סופסוף. ואני הולכת להשיג כרטיסים למשחק עוד שבועיים. - מאכל השבוע: שניצל מומלא בנקניק. ומוס שוקולד. ועוגיות. וואי כמה אכלתי השבת:/ - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אמ הרווחתי הרבה כסף בביסיטר השבוע - משהו שהרס את השבוע: או. הרבה - מסקנה שבועית: חוואה - שאלת השבוע: טלוויזיה או מחשב? מחשב <השבוע שבפתח:> - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעבור בקטנה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שננצח - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אפחד סתם - תמונה מגניבה:

Under the GUN

New member
והשנה גם אין לך למה להיות

הקבוצה על הפנים השנה... בתקופה של שארס ופארקר היה לי מנוי.. היה הכי כיף בעולם

Under the GUN

New member
ממש לא!

אני חולה על מכבי מאז שאני זוכר את עצמי, והייתי הולך למשחקים מגיל 0 אבל מה לעשות, כשיש קבוצה גרועה אז יש קבוצה גרועה, ואני לא אוהב את השחקנים שם.. זה לא שאני אוהד קבוצה אחרת שמצליחה עכשיו, אני פשוט לא אוהד את מכבי...

זונע

New member
לאדע מה איתך

אבל אוהדי ספורט בדרך כלל אוהדים את הקבוצה עצמה ולא את השחקנים בה.

gurke

New member
אורי אתה שוכח שמדובר כאן במכבי כדורסל

אין הרבה אוהדים במכבי שבאמת אוהדים את הקבוצה...אוהדים את העובדה שתמיד קונים שחקנים תותחים מחו"ל, זה הכל

לא אמרת פה כלום.

מה זה "לא אוהב את השחקנים שם"? אתה לא אוהד את שאראס, אתה אוהד את מכבי ת"א. מחר יבוא גאידמק ויגיד שהוא רוצה את הפועל י-ם אלופת היורוליג וישים תקציב של 50 מיליון יורו והם יקנו את שאראס - אז תאהד את הפועל ירושלים? איכס. אתה ועוד איך אוהד הצלחות. אתה ו-80% מההיכל - עדיף שתישארו בבית.

למעלה