FartherAway
New member
בלה.
<השבוע שעבר:> - שיר השבוע: David Usher -Black Black Heart - האדם שעשה לכם את השבוע: אין. - משפט השבוע: "יש לה מיליון חתולים." "מילון חתולים? את יודעת לדבר חתולית?" Oh, the stupidity. - דבר שהשגתם השבוע: הייתי אומר שעברתי את כל המבחנים בהצלחה, אבל ביטלו לנו את כל המבחנים בשבוע שעבר.
אז כלום. - מאכל השבוע: כדוריבשר. - משהו שעשה לכם את השבוע: שישי, עד שהגעתי הביתה. - משהו שהרס את השבוע: מהרגע שהגעתי הביתה, ויום שבת. - מסקנה שבועית: יש אנשים ילדותיים בעולם. - שאלת השבוע: טלוויזיה או מחשב? טלויזיה, בזמן האחרון. <השבוע שבפתח:> - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אוטובוס טוב לפולין? - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד. סתם - תמונה מגניבה: הפה שלי עם הרבה קונטרסט! מרנין. הודגש באמצעות מדגישומטיק
<השבוע שעבר:> - שיר השבוע: David Usher -Black Black Heart - האדם שעשה לכם את השבוע: אין. - משפט השבוע: "יש לה מיליון חתולים." "מילון חתולים? את יודעת לדבר חתולית?" Oh, the stupidity. - דבר שהשגתם השבוע: הייתי אומר שעברתי את כל המבחנים בהצלחה, אבל ביטלו לנו את כל המבחנים בשבוע שעבר.