סכמ"ש

FartherAway

New member
בלה.

<השבוע שעבר:> - שיר השבוע: David Usher -Black Black Heart - האדם שעשה לכם את השבוע: אין. - משפט השבוע: "יש לה מיליון חתולים." "מילון חתולים? את יודעת לדבר חתולית?" Oh, the stupidity. - דבר שהשגתם השבוע: הייתי אומר שעברתי את כל המבחנים בהצלחה, אבל ביטלו לנו את כל המבחנים בשבוע שעבר.
אז כלום. - מאכל השבוע: כדוריבשר. - משהו שעשה לכם את השבוע: שישי, עד שהגעתי הביתה. - משהו שהרס את השבוע: מהרגע שהגעתי הביתה, ויום שבת. - מסקנה שבועית: יש אנשים ילדותיים בעולם. - שאלת השבוע: טלוויזיה או מחשב? טלויזיה, בזמן האחרון. <השבוע שבפתח:> - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אוטובוס טוב לפולין? - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד. סתם - תמונה מגניבה: הפה שלי עם הרבה קונטרסט! מרנין. הודגש באמצעות מדגישומטיק

חצילע

New member
X_____O

<השבוע שעבר:>
- שיר השבוע: שומדבר מיוחד ;;;;; בוהו.
- האדם שעשה לכם את השבוע: נעם.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא משהו מיוחד.
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) כנ"ל.
כאילו, בטח היה. לא זוכרת. X:
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): נראלי שירדתי עוד קילו. אבל הקטע הוא שאתמול נשקלתי ועליתי. אבל אני לא יודעת]; כי זה היה אחרי אוכל, עם מכנס, ובערב ;;; אז נראה מחר כבר D:
- מאכל השבוע: חומוס + לחם.
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אנדר חדשדש :]
- משהו שהרס את השבוע: סתם, אנשים. איכס.
- מסקנה שבועית: אי אפשר להכריח אנשים לשמור על קשר. והבנתי את זה מיותר מידי יחסים שלי עם אנשים. חבל.
- שאלת השבוע: טלוויזיה או מחשב? מחשב, דה.
<השבוע שבפתח:>
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגיע המשלוח או משו, סמעק. למה זה לא מגיע?
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמשלוח יגיע >:
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אפחד ;;;;;; קורל בעצם.

Broken sound

New member
Knowing nothing is better than knowing it all

<השבוע שעבר:> - שיר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע:סלט, סטייק עוף וזהו בעיקרון חח. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע:מעדיפה לא לדבר על זה. - מסקנה שבועית:יותר מדי לצערי. - שאלת השבוע: טלוויזיה או מחשב?מחשב <השבוע שבפתח:> - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ממ. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שזה ייגמר. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם - תמונה מגניבה:

למעלה