סכמ"ש

LadyFlame123

New member
../images/Emo20.gif סכמ"ש ../images/Emo20.gif

<השבוע שעבר:>
- שיר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה שבועית: - שאלת השבוע: טלוויזיה או מחשב? <השבוע שבפתח:>
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם
- תמונה מגניבה:

R o n 2 5 6

New member
אחד השבועות הגרועים..

<השבוע שעבר:> - שיר השבוע:אין.הרמקולים הלכו - האדם שעשה לכם את השבוע:לא יודע.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):- - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):משהו שחבר אמר על הפרק בשבוע שעבר בהישרדות
אם אני אספר זה לא יצא מצחיק כמו שזה,ושבי עד לזה. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):כלום - מאכל השבוע:ספגטי בפיצה פצה
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:יום שני עם אבא - משהו שהרס את השבוע:יותר מדיי דברים
- מסקנה שבועית:החיים הפכפכים.אם היה לך יום ממש גרוע,למחרת יכול להיות אחלה של יום.זה פועל גם ההפך. - שאלת השבוע: טלוויזיה או מחשב?קשה..אני אגיד טלוויזיה <השבוע שבפתח:> - משהו שאתם מחכים לו השבוע:משחקים של מכבי.איזה שבוע אדיר זה :| - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:ניצחונות,שהמורה בפיזיקה לא תסקל אותנו על שלא הכנו את הדו"ח ושהמבחן בפיזיקה יעבור בסדר - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אף אחד. שבוע טוב :)

Under the GUN

New member
יש להכניס כותרת להודעה

<השבוע שעבר:> - שיר השבוע: "קשה לי לחשוב" שייגעצ - האדם שעשה לכם את השבוע: שירה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אין לי כוח לאבד אותך, לפני שעוד מצאתי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "זה בסדר, אני לאט לאט יעלה בדרגות עד שאני ואתה נהיה בלתי נפרדים"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קניתי את הסרט סימפסונס.. כזה סרט גדול! - מאכל השבוע: שניצלים של אמא - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אין משהו מיוחד - משהו שהרס את השבוע: דעדוש לא באה אלי
- מסקנה שבועית: אסור לסמוך על דעדוש בקטעים כאלה
- שאלת השבוע: טלוויזיה או מחשב? מחשב, בלי ספק בכלל <השבוע שבפתח:> - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מפגש של הפרויקט - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיגמר.. שבוע עמוס בטירוף - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שירה
סתם - תמונה מגניבה:

עבר מהר

<השבוע שעבר:> - שיר השבוע: הדיסק של lord of the dance - האדם שעשה לכם את השבוע:חברה טובה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)אם את אוכלת חלמון, אז את לא ביצה.
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ירדתי!! (במשקל P: ) - מאכל השבוע: מרק ירקות, סלט ירקות, מיץ ירקות. הכל ירקות. ע"ע 'דבר שהשגתם השבוע'.. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:מלא ביטולים - משהו שהרס את השבוע: הלכתי בערך 40 דקות בחיפוש אחרי איזה חנות מטומטמת של מראות למשהו לפרוייקט באמנות. מסתבר שסגרו את החנות, ונרטבתי בטירוף והיה כ"כ קר ושעות עליתי וירדתי את הרחוב. ובונים שם אז אין מדרכה, אז הלכתי על הכביש וזה כביש יחסית סואן וכל שניה מכונית עוברת ומעיפה עליי את כל הספלאש והג'יפה. היה נורא. - מסקנה שבועית: לא לתכנן דברים. פשוט לקבוע מעכשיו לעכשיו וזהו. - שאלת השבוע: טלוויזיה או מחשב? המ תלוי מתי. <השבוע שבפתח:> - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שהחומרים שלי יגיעו ואני כבר אתחיל ואסיים את העבודה המעפנה הזאת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יילך לי ממש טוב במבחנים בתנך ובתנך מוגבר, יירד שלג, יהיה ממש נעים במוצש ונצא כבר אחרי כ"כ הרבה זמן ויהיו בעיר מלא אנשים ולא יהיה נטוש כי יהיה נעים. אמן. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם - תמונה מגניבה: הודגש באמצעות מדגישומטיק

חחחחחחחחחח נוי מצטערת הייתי חייבת :$

נוי אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחח מעיין נוי אומר/ת: יש למתוקה הקטנה הזאת ששמת בתמונה נוי אומר/ת: קצת.. "כלי" נוי אומר/ת: אבל בקטנה כזה! נוי אומר/ת: איזה בונבונה נוי אומר/ת: באמאשלי יש שם קצת בליטה מחשידה נוי אומר/ת: אל תכתבייייייייי מעין אומר/ת: חחחחחחחחחחח למה הסתכלת על זה בכלל נוי אומר/ת: מסתכליםםםםם נו מהההההה נוי אומר/ת: כולם מסתכלים! אני אומרת לך מעין אומר/ת: חחחחחחחחחחחחח כן בכלא

noyy

New member
סליחה כן?

Noy אומר/ת: *קישור לתמונה* בן מה אתה רואה פה? Brayer אומר/ת: ילד שמתעללים בו ומלבישים אותו כמו בת מסתבר שלא רק אני ראיתי את זה..

ובדיוק בגלל זה צריך לשים את נוי בכלא P:

היכולת לקחת משהו כ"כ תמים ולהריץ עליו אסוציאציות כאלה.. לא יפה נוי.

P i x i e s

New member
ממש לא משהו

<השבוע שעבר:> - שיר השבוע: Stevie Wonder - Don't You Worry Bout A Thing - האדם שעשה לכם את השבוע: -.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "Strange. But even when you know it has to end, when it finally does, you always get that inevitable twinge" (מהסרט "אלפי") - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): שהמורה שלי לאנגלית סיפרה לי שהמורה של שנה שעברה אמרה לה עליי "Isn't she a marvelous kid?!" והמחנכת שלי שעברה לידי כשהוצאתי משהו מהלוקר, היא הלכה עם המורה להיסטוריה אז היא אמרה לה "תראי איזה בונבונים אני משאירה לך".. (ודיברה עליי. אוו) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ראיתי את הסרטים "רבקה", "בכבלי השכחה" ו"מתים על החיים" (לא!!!
לא מספיק ששמו את מורגן פרימן וג'ק ניקולסון) - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מממ לא משהו רציני.. אולי ההופעה אתמול. אהה ושהוא שלח האפי ולנטיין וקבענו להיפגש - משהו שהרס את השבוע: זה שעד כה עוד לא נפגשנו... מפגר. אני פשוט שונאת ואוהבת אותו בו זמנית - מסקנה שבועית: שזה צריך להיגמרררררר כברררררר. כל שבוע מחדש אני מסיימת שיחה איתו באמירה של "זה לא עובד ככה, אתה לא בסדר" והשבוע שאחרי זה מתחיל כאילו כלום. - שאלת השבוע: טלוויזיה או מחשב? בחירה קשה <השבוע שבפתח:> - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כ-ל-ו-ם - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמעבר ל4 (
) יהיה חלק - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם - תמונה מגניבה: for old times sake

LadyFlame123

New member
נמנמנמ

<השבוע שעבר:>
- שיר השבוע: Lifehouse - Everything Sum41 - Pieces Lupe Fiasco - Superstar - האדם שעשה לכם את השבוע: החברים עם כל הרעיונות השטויות שלהם
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לא זוכרת שום דבר מיוחד. אתמול היו קטעים קורעים אבל. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קצת בגדים חדשים. - מאכל השבוע: תותים בשוקולד מיום חמישי
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יום חמישי כנראה. אתמול התחיל טוב. נגמר רע:|. - משהו שהרס את השבוע: אמא עם ההצקות שלה. והטמטום שלי. - מסקנה שבועית: אני אוהבת את החברים שלי:] - שאלת השבוע: טלוויזיה או מחשב? מחשב
<השבוע שבפתח:>
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: שום דבר מיוחד נראלי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא להכנס לבאסה. כי אני מרגישה את זה בא. אה ולהצליח בחוזר במתמט'. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כולם כזה סתם
- תמונה מגניבה: שיהיה. מזמן לא שמתי.

gurke

New member
עם כל הדאגות, שבוע פגז.

<השבוע שעבר:> - שיר השבוע: John Petrucci - Wishful Thinking - היצור שעשה לכם את השבוע: המממממ, ג'ס. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כל השיר שבשיר השבוע, והוא רק מוזיקה ככה שאין משפט. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) וואי כל כך הרבה דברים קורעים מהסמינר
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי....): כתבתי מלא מוזיקה
- מאכל השבוע: אכלתי כל כך הרבה פסטה.. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הסמינר - משהו שהרס את השבוע: הניתוח של ג'ס... - מסקנה שבועית: אל תתן לכאב לעבור כך סתם. - שאלת השבוע: טלוויזיה או מחשב? לא ולא וכן וכן <השבוע שבפתח:> - משהו שאתם מחכים לו השבוע: דרבייייייייייייייייייייייייייי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: דרבייייייייייייייייייייייייי - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דרביייייייייייייייייייי סתם - תמונה מגניבה: יאללה הפועל!!!!!

gurke

New member
הא ושבוע הבא גם אורפנד!!!!!!!!!!!

ועכשיו ציפור קטנה לחשה לי שגם יש איזו מישהי נחמדה שבאה ביום חמישי
ככה שיום חמישי הוא בפונטנציאל ליום אדיר במיוחד, עם אורפנד בערב!

הדרך הטובה ביותר לליבה של האישה

עוברת דרך עצם החזה שלה. <השבוע שעבר:> - שיר השבוע:Dream Theater-Forsaken. - האדם שעשה לכם את השבוע:יודית! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):I Have Become Comfortably Numb - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"הגעת לגשר הלא נכון!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):- - מאכל השבוע:מעיין
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:אתמול אצל תמר,היה בסט. - משהו שהרס את השבוע:כלום. - מסקנה שבועית:דרים תיאטר באמת להקה טובה. - שאלת השבוע: טלוויזיה או מחשב?מחשב.בקושי רואה טלויזיה. <השבוע שבפתח:> - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מועד ב' בהיסטוריה,יאללה לסיים עם זה כבר עד התעודות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לראות את מעיין ואת יודית! - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כנ"ל. סתם - תמונה מגניבה: Nothing's Gonna Change My World....

זונע

New member
יאללה מחר מלחמה

<השבוע שעבר:> - שיר השבוע: כל דבר של אטליז - האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): We should be lying in the sunshine... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אין - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): כסף מהפוקר
- מאכל השבוע: פיצה, המבורגר...את שניהם טחנתי - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אתמול פוקר עם חברים, גם היה כיף וגם הרווחתי הרבה. - משהו שהרס את השבוע: דברים איתה. לפחות זה נגמר לגמרי. - מסקנה שבועית: חבל לפתח ציפיות - שאלת השבוע: טלוויזיה או מחשב? טלוויזיה <השבוע שבפתח:> - משהו שאתם מחכים לו השבוע: דרבי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: דרבי - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דרבי!!!

למעלה