יום הולדתתתתתתתתת 3>
משהו טוב שקרה השבוע? היומולדת שלי! אמג! החל מיום חמישי ועוד היום, כי היום לא נגמר D: היה פשוט אפי, אחד השבועות הכי טובים בזמן האחרון XD משהו רע שקרה השבוע? כלום. כלום כלום כלום. שיר השבוע: Another One Bites The Dust סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: הוידאו של נוגה מרביצה להילה נחשב? ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? מה, הרמז שלי XD תאוריות קונספירציה FTW בילוי השבוע? דאאאאאאא. היומולדת שלי. מסיבה בחמישי עד שישי. ואז סתיו ושרון ישנו כאן בשישי והיום עשינו פוטושוטס P: התחדשות השבוע? הגיל והתרגיל. וכסף, ופרח, ו....בובת נייר של גאקפויד? D:" ציטוט השבוע?טוב, באופן חד פעמי בהחלט, יש לי כאן מגילה. אתם מוזמנים פשוט לדלג. ☺"הוא שחקן, הוא חתיך הוא-" "ג'וני דפ!!!!" ☺גיא: "במהלך הערב הגשתי לכולכם בייגלה מורעל. היחידה שהיה לה מוח מספיק קרימינלי כדי להבין את המזימה שלי הייתה תאיר! אז היא הרוצחת!" ☺אני: "נו זה מתאים הסאמא האוקא וזה שביניהם" סתיו: "הא! זה אומר שאני סאמא על שתיכן!" ☺סתיו: אני לא רואה פה סאמאים" אני: "את בלי משקפיים את לא רואה כלום" ☺אני: "כן. גילית אותי יש לי שאיפה להיות מומיה" סתיו: "ואני אגלה לך סוד....החלום שלי זה להיות חזאי!" [הוו אלברט אלברט. הוא נכנס לה ללב] עכשיו יש סיפור! ☺1- שרון: "טוב, אז זה יהיה רמקול B. והשני חייב להיות ENETON כי אי אפשר להפריד את האותיות בגלל הכתב המחובר" 2- שני: "ואוו, תראו איזה יופי הכובע נראה על B" סתיו: "שרון, אנחנו מעיפים אותך מהקאסט. B יהיה הקאיטו שלנו!" שרון: "אה כן? טוב אז....אני אקח את השני ואת הבאס ואעשה קאסט משלי! והבס יהיה לן!" אני: "אנטון צריך להיות לן....." סתיו: "רגע...אם יש שלושה מהם....למה אנחנו בכלל עושות קאסט? שהם יעשו קאסט במקומנו הם הרבה יותר יפים!" 3- אני: "כן ועשינו לרמקולים מאגנט" שרון: "והם עשו פאנסרביס?" אני: "לא. הם מעולם לא הצליחו להיפגש בגלל שהכבלים שלהם קצרים מידי" סתיו: "טראגי. צריך לעשות מזה מנגת יאוי. זה אפילו יהיה מקורי יותר מרובן" קוספליי השבוע?הלן אימיטיישן בלאק של סתיו. כל כך. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הרמז, היה משעשע לכתוב תדבר הזה XD אה, והצווארון והכובע של הקאיטו של שרון. למה מצפה בשבוע הבא?מפגש קאסט? XD אדם שעשה לך את השבוע? כל מי שלקח חלק ביומולדת שלי! ♥ תמונה? ♥