סכמ"ש

innocence

New member
כדי שתעשה מה?

את הרי הולכת להדביק אל החזה את הבד, לא? (כדי להימנע ממצבים מביכים) ומכיוון שהחזה שלך מספיק קטן בשביל לא להזדקק לתמיכה של חזיה, זה לא כזה נוראי בכלל. זה יום אחד, וזה לתחפושת, והקאפים האלו של הסיליקון בעצמם חצי שקופים אז לא עשית בזה כלום.

Mana Sama

New member
להדביק את הבד לחזה?

ווט,איך? X.X והחזיית סיליקון בצבע עור,אבל אני בהירה מידי והגוון ממש לא משתלב יפה,זה מן כתום לא קשור לכלום חשבתי על סתם מדבקות ואמ..זהו 3:

innocence

New member
דבק סלוטייפ דו צדדי?:)

אני חושבת שהיו עוד שיטות, אבל אני לא מצליחה לחשוב על זה כרגע...

innocence

New member
לא, זה לא אמור לכאוב.

כי זה לא צריך להרים שום דבר, זה רק מחזיק כדי שלא יעוף.

rukia chan

New member
זה לא כזה נורא... ../images/Emo103.gif

כאילו, זה סבבה לקוספליי, למרות שאני כן ממליצה להאריך קצת את הגדילים XDDD אל תיעלבי ממני אומשו, זה לא שאני חושבת שהקוספליי רע, אני פשוט לא רואה את עצמי הולכת יום שלם בלי חזייה ולכן אני אישית לא הייתי עושה משהו כזה. אבל זה באמת לא עד כדי כך חשוף! בערך... XD אני מאחלת לך המון בהצלחה ומחכה כבר לראות ^___^

CoralP

New member
סופ"ש../images/Emo23.gif../images/Emo181.gif

משהו טוב שקרה השבוע? דודים שלי מקנדה הגיעו לארץ ובאו אלינו D: והיה מפגש ממש כיף עם חברות שלי משהו רע שקרה השבוע? לא התחלתי ללמוד למועד ב' במתמטיקה :{ שיר השבוע: Linkin Park - New Divide (התמכרתי) סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אנימה- היי סקול אוף דה דד. היה... מוזר. (עונת הקיץ כזאת גרועה שבא לי למות) ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? פולמטאל אלכימיסט
ביום ראשון סיימתי את המנגה... ממש ממש עצוב לי T____T (אני קוראת את זה כבר 5 שנים בקצב יציאה) בילוי השבוע? מפגשD: התחדשות השבוע? 2 חולצות וקיבלתי ספר מתנה ^^ ציטוט השבוע? "מדוע הראש שלך היה בהוגסמיד, פוטר? ראשך לא קיבל רשות לצאת להוגסמיד. אף איבר בגופך לא קיבל רשות לצאת להוגסמיד." (אין כמו הארי פוטר, לא משנה מתיXD) קוספליי השבוע? לגמרי התאהבתי בתמונה הזאת. מישהו מכיר את הדמות?
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? מממ צילמתי קצת השבוע האמת. תוצאות יפות. מחכה כבר למצלמה החדשה~ למה מצפה בשבוע הבא? לסיים תיכון והפעם באמת XD מועד ב' מחורבן XD אה וגם ליומולדת שלי
ולזימון לחייל האוויר מחר
אדם שעשה לך את השבוע? מורע

WayToDawn

New member
יום הולדתתתתתתתתת 3>

משהו טוב שקרה השבוע? היומולדת שלי! אמג! החל מיום חמישי ועוד היום, כי היום לא נגמר D: היה פשוט אפי, אחד השבועות הכי טובים בזמן האחרון XD משהו רע שקרה השבוע? כלום. כלום כלום כלום. שיר השבוע: Another One Bites The Dust סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: הוידאו של נוגה מרביצה להילה נחשב? ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? מה, הרמז שלי XD תאוריות קונספירציה FTW בילוי השבוע? דאאאאאאא. היומולדת שלי. מסיבה בחמישי עד שישי. ואז סתיו ושרון ישנו כאן בשישי והיום עשינו פוטושוטס P: התחדשות השבוע? הגיל והתרגיל. וכסף, ופרח, ו....בובת נייר של גאקפויד? D:" ציטוט השבוע?טוב, באופן חד פעמי בהחלט, יש לי כאן מגילה. אתם מוזמנים פשוט לדלג. ☺"הוא שחקן, הוא חתיך הוא-" "ג'וני דפ!!!!" ☺גיא: "במהלך הערב הגשתי לכולכם בייגלה מורעל. היחידה שהיה לה מוח מספיק קרימינלי כדי להבין את המזימה שלי הייתה תאיר! אז היא הרוצחת!" ☺אני: "נו זה מתאים הסאמא האוקא וזה שביניהם" סתיו: "הא! זה אומר שאני סאמא על שתיכן!" ☺סתיו: אני לא רואה פה סאמאים" אני: "את בלי משקפיים את לא רואה כלום" ☺אני: "כן. גילית אותי יש לי שאיפה להיות מומיה" סתיו: "ואני אגלה לך סוד....החלום שלי זה להיות חזאי!" [הוו אלברט אלברט. הוא נכנס לה ללב] עכשיו יש סיפור! ☺1- שרון: "טוב, אז זה יהיה רמקול B. והשני חייב להיות ENETON כי אי אפשר להפריד את האותיות בגלל הכתב המחובר" 2- שני: "ואוו, תראו איזה יופי הכובע נראה על B" סתיו: "שרון, אנחנו מעיפים אותך מהקאסט. B יהיה הקאיטו שלנו!" שרון: "אה כן? טוב אז....אני אקח את השני ואת הבאס ואעשה קאסט משלי! והבס יהיה לן!" אני: "אנטון צריך להיות לן....." סתיו: "רגע...אם יש שלושה מהם....למה אנחנו בכלל עושות קאסט? שהם יעשו קאסט במקומנו הם הרבה יותר יפים!" 3- אני: "כן ועשינו לרמקולים מאגנט" שרון: "והם עשו פאנסרביס?" אני: "לא. הם מעולם לא הצליחו להיפגש בגלל שהכבלים שלהם קצרים מידי" סתיו: "טראגי. צריך לעשות מזה מנגת יאוי. זה אפילו יהיה מקורי יותר מרובן" קוספליי השבוע?הלן אימיטיישן בלאק של סתיו. כל כך. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הרמז, היה משעשע לכתוב תדבר הזה XD אה, והצווארון והכובע של הקאיטו של שרון. למה מצפה בשבוע הבא?מפגש קאסט? XD אדם שעשה לך את השבוע? כל מי שלקח חלק ביומולדת שלי! ♥ תמונה? ♥

Grell

New member
לול

☺גיא: "במהלך הערב הגשתי לכולכם בייגלה מורעל. היחידה שהיה לה מוח מספיק קרימינלי כדי להבין את המזימה שלי הייתה תאיר! אז היא הרוצחת!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני לא אכלתי מהבייגלה כי אני הדוגמניתתתתתתתת ;A;!! חוץ מזה שגם נוגה לא אכלה ממנו. והיי, אני הצלמת המוכשרת מאחורי הטרילוגיה "נוגה VS הילה". ...אני גאנדאאאאאםםםם.

HetareFlora

New member
אני הייתי כולי

"הא! הוא לא מגיש את זה סתם, זה בטוח מורעל!!!!1111 ...... *אומנומנומנומנומ*

WayToDawn

New member
וכי גיא ביקש שאני אעלה עוד תמונה~

וגם...כי שכחתי ציטוט XD אז... הציטוט: "אנחנו תיירים! הגענו מפריקלנד! זה ליד חוסטרליה. או- תראו! ואוו! אנשים נורמאלים SO COOL! אין כאלה בפריקלנד, אצלנו כולם לובשים פאות ובגדים מוזרים!"
[התמונה להמחשה בלבד]

למעלה