סכמ"ש

CoralP

New member
../images/Emo20.gifסכמ"ש../images/Emo20.gif../images/Emo181.gif

משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? התחדשות השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? אדם שעשה לך את השבוע? תמונה?

HetareFlora

New member
אמגד התמונה ;3;

משהו טוב שקרה השבוע? ראה בילוי השבוע. DD: היה ממש כיףףףףף. ונגמרו לי המבחני מעבר בתקווה שהלכו טוב. עכשיו באמת חופש. משהו רע שקרה השבוע? נוגה [אחותה של שני]. סתם לא, נוגה מקסימה אבל כואב לי הגוף מרוב שהיא השתלחה בי. וישנתי שעתיים אחריי 24 שעות עירות רצופות. שיר השבוע: לאיודעת היו מלאאאאאאא סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אוקאמי-סאמה טו משהו משהו לאיודעת זה עם הדמות הראשית שנראית כמו טאיגה. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ההפעלה האינטרקטיבית-סטייל הרמז אצל שני. XD בילוי השבוע? חמישי ושישי אצל שני והיה ממשש כיףףףףףףףף DDDD: התחדשות השבוע? אמ כלום. ציטוט השבוע? איזו מסיבה תוססת!!!!!1111111.... יש, אנחנו יותר מ4 אנשים!!! תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? המשכתי עם גילברט. למה מצפה בשבוע הבא? מפגש קאסט ולקנות מגפיים בחמישי. ולהתקדם עם הקוספליי. אדם שעשה לך את השבוע? כל מי שהיה בחמישי-שישי. <O> תמונה?

SunsRequiem

New member
זומבי

משהו טוב שקרה השבוע? יום שני, הסוף של יום רביעי, היום 3> משהו רע שקרה השבוע? יום רביעי. וגיליתי שיש לי יחסי אנוש של אמדילו. שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=m5Tz85nHr-Y סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: כל הCutscenes שהיו בKingdom Hearts Days ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? Saver, Are you Alice? והנובלים של טריניטי בלאד הודות למישהי מדהימה אחת. בילוי השבוע? ואוו, היו יותר מדי. לחרוש אתמול לפסיכומטרי עם חברה, לבלות היום בנחלה התחדשות השבוע? 2 כרכים של Bride of the Water God ציטוט השבוע? "אלונתית" תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? לא היה זמן בגרוש למה מצפה בשבוע הבא? לתפוווררררר! אדם שעשה לך את השבוע? קוני. תמונה? אני עדיין מתלהבת מהבלונד! והפאה הזו כאן לזמן מה, אז P: אז מה אם אני רין קצת גבוהה.

CibiHeart92

New member
שבוע טוב

משהו טוב שקרה השבוע? ההורים שלי סוף סוף אישרו לי ללכת ללמוד במכללה שהכי רציתי ^__^ משהו רע שקרה השבוע? אני די הצטרך לעבוד ממש ממש קשה על זה, משמע שאין קוספליי עד להודעה חדשה. שיר השבוע: פוריקאטה, ממכר כל כך X_X סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: UP שסוף סוף ראיתי, ודיג'ימון החדש D: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? היקארו נו גו, קריאה מחודשת
בילוי השבוע? מסיבת הפתעה למישהי מהדאן שהייתה נורא מוזרה XD התחדשות השבוע? יש לי כיסא מחשב שחור חדש ואני מרגישה טרול. ציטוט השבוע? כל הסיכום פרק של דג''מ החודשי שלי בערך, וגם נכנסתי למטבח, אחי הכין עוגה, העוגה הייתה על השיש, עוד לא אפויה או כלום, והתנור פעל, אחי שטף כלים "היי, ארבל! יש לי בשבילך את הרעיון הכי גאוני בהיסטוריה! באמת שאין דברים כאלה" ארבל: ? אני: *שמה את העוגה בתנור* תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? כמה צ'יבים לאיזה פרויקט שאני עובדת עליו, וגם הרעיון להפוך את הציור מלאכים שלי לקסופליי מתחיל להתגלגל למה מצפה בשבוע הבא? להרשם לקאמרה. אדם שעשה לך את השבוע? המשפחה שלי. אני לא חושבת שלפני שנה הייתי מאמינה שנסתדר כ''כ טוב תמונה?

Mana Sama

New member
ניא~

משהו טוב שקרה השבוע? אתמול ושלשום D: וגיליתי היום שאח שלי עוזב את הבית~! הגיע הזמן ^___^ משהו רע שקרה השבוע? לאדעת,לא זכור לי משהו שיר השבוע: מלא מיקה נקאשימה 333> הרבה זמן לא שמעתי אותה,התגעגעתי סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: למצוא את ארץ לעולם לא ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אמג,קראתי השבוע! סיימתי את יומנו של חנון 1~! התחלתי אותו בשנה שעברה כשעבדתי בצומת ספרים ואז נגמר המבצע אז היינו צריכים להחזיר את הספרים האלה כי אנחנו לא מכרנו אותם בסניף בגלל שזה היה סניף אאוטלט. ואז ראיתי שלאחות של חברה שלי יש את כל השלושה אז המשכתי לקרוא את הראשון והתחלתי וסיימתי גם את השני D: עכשיו נשאר השלישי וזהו בילוי השבוע? פסטיבל פסלים חיים ברחובות,משחקי ארץ עיר עם חברה שלי והמצאת קטגוריות מפגרות,היה ממש מצחיק XD וגם אתמול היינו ברחובות בטוקטוק,אומנומנומ 3> התחדשות השבוע? אממ כלום ציטוט השבוע? "חיקחיקחיץ~!" קוספליי השבוע? none תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ציורים מכוערים משו 3: למה מצפה בשבוע הבא? פגישת יעוץ ביום שני במכללה לאנימציה אדם שעשה לך את השבוע? נופר ^^ תמונה?

Ayelet chan

New member
האעעע

משהו טוב שקרה השבוע? סיימתי תיכון סופית! DDD: משהו רע שקרה השבוע? ~ שיר השבוע: זה לא קל זה לא פשוט - יוני בלוך סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ~ ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? דאנגאקי דאייזי. 3> בילוי השבוע? טקס סיום ונשף~ התחדשות השבוע? נעליים. D: ומאנגה ציטוט השבוע? "יש מצב חירום? יש מצב שאת שרמוטה" וגם "אני מבין שהשאלה 'האם יש שרמוטה בקהל' מיותרת" XD קוספליי השבוע? התלבושות המזעזעות שחלק מהשכבה שלי לבשה, ואו, מה הן חשבו לעצמן. XDDD תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ~ למה מצפה בשבוע הבא? עבודה עבודה עבודה? אדם שעשה לך את השבוע? תמונה?

Grell

New member
סכמ"שששששששששש

משהו טוב שקרה השבוע? לול היומולדת של שני הייתה מצחיקה בטירוף XDDDDD משהו רע שקרה השבוע? לאדעת XD לא ניראלי שהיה XD שיר השבוע: בלאלאייקה XDDD סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: כמה מהסדרות העונה ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? התחדשות השבוע? ציטוט השבוע? 1. איזו מסיבה תוססתתתתתתתת!! 2. אנחנו יותר מ4 אנשים, יש!!! 3. איך עושה גאנדאם נוגה DDD: ?! 4. -עשה פרסה בכיכר -לא רוצה :\ 5. פרי הפלטיפוסססססססססססססססססססס D: 6. בחייאת, מי כתב את הערסים של הבמבה במשחק XDD? 7. מה זה פיקו O_O? (חור בהשכלה קרןןןןןןןןןןןןןןן) אין לי כוח לעוד XD תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ממ 'קצת ווינסט, קצת מהקוספליי לפורים. למה מצפה בשבוע הבא? ממ לאדעת, בגרויות מועד ב'? אדם שעשה לך את השבוע? כל מי שהיה ביומולדת היום ואתמול XD תמונה? D: הפאה החדשה והממשש ארוכה שלי

Grell

New member
אבל למה הומו למה

ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? המשחק של שני XD לול זה היה הדבר היחיד שקראתי XD ואת ההוראות בפפ13 כשקרן שיחקה XD בילוי השבוע? שני? התחדשות השבוע? הפאה החדשה, וחזר לי המחשב מתיקוןןן

HetareFlora

New member
אה קראתי רק אח"כ שערכת

ויו נכון הפרסה בכיכר XDDDDDDDDDDD בדרך לKEFARSAVA

rukia chan

New member
אמ"ג איזה קוקיייי ../images/Emo103.gif

אני מדברת על הארנב כמובן. משהו טוב שקרה השבוע? רוב השבוע. הפיאות הגיעוווו~!! משהו רע שקרה השבוע? כואבת לי היד מרוב להקליד [אני קצרנית בצבא, למי שלא יודע]. שיר השבוע: אותו שיר מיוטוב השבוע. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=ksGAa7iI1So ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? המאנגה של פיירי טייל
בילוי השבוע? לילה תפירה אצל מיי + ערב עם חברות. התחדשות השבוע? פיאות!!! ציטוט השבוע? "הנך עכשיו קרפדה קטנה ומזוהמת למשך שלושה תורות". קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2500790/ אני לא מבינה איך אפשר לעשות קוספליי לדמות עם כזה מחשוף, אבל היא ממש טובה. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הקוספליי~! למה מצפה בשבוע הבא? להצליח! אדם שעשה לך את השבוע? מיי ואפרתי 3> תמונה? הפיאה שלנוווו *.* [תתעלמו ממני, תמונה מזעזעת]

rukia chan

New member
תודה רבה! וגם לקורל כמובן! D= ../images/Emo103.gif

*לגמרי עצלנית מכדי להגיב פעמיים*

למעלה