../images/Emo20.gifסיכום מפגש. ../images/Emo29.gif
אנשים אתם סגידים אחד אחד

אוקיי אז כמו שהבטחתי לליסאן, כולם ישורשרו לכאן XDDD יאללה לסיכום
אוקי הכל התחיל באיחור שלנו בחצי שעה תמימה (אני וכל האשדודניקים-אשקלונים [עזר] ממש מתנצלים), הרכבת התעבכה מאוד >_>; חן (היקארו) שלף את הוולסקרול המדהים
של קבוצה 7 וקאקאשי
הסגיד
[מי יותר בישי, קאקאשי- או קאקאשי?
והמבין מבין
] משם כולנו פתחו זולה, ישבנו במעגל והצגתם את עצמכם^_^ או שאני הצגתי את כל העצלנים שבניכם
אני לא אשכך לך מור איך הפלת אותי עליך -_________- חתיכת ממזר
אח"כ פיצית אותי בשק קמח D: עמרי, כבודו, לא הגיע. כן.. אחרי שהוצאנו המון מרץ, עומר צ'אן הוביל אותנו לקומיקס וירקות (משהו כזה) ספרו מה קניתם!! אני קניתי מנגה של מרמלייד בוי ^_^ אחרי התלוננויות שלי על רעב -_- נועם גרר את כולנו בחזרה לעזריאלי שם נתקענו בתור רציני בכניסה @_@ משם הלכנו לאכול...קנינו אוכל וסחבנו אותו לגג, האם מישהו הבחין בכך שזה עדיין היה שם כשעזבנו?XD לא נורא מאוחר יותר פינו את הכל, ראיתי
יותר מאוחר חלקכם פרשו..ו....הפסידו דוכן XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD כן, היה דוכן גיא הגיע בסוף
ומישהו קנה פוסטר ממש שווה של אד מפמא*_* אח"כ הלכנו לקנות גלידה, וילדים עבדו על גרב שהם תקועים בגגXD הסתבר שיש יציאת חירום והם סתם צחקו על חשבוננו-_- ברכבת חזרה היינו המון והיה ממש כיףףףףףףףףףף!!!!! חבל שליאור טרח לצלם אותנו ישנות ולא קלט אותי
זהו היה כ"כ כיף נהנתי מאוד, המפגש הבא יהיה כנראה בחופש הגדול וכנראה שנארגן..קוספליי! תלוי בכולכם. זהו תתפקדו כל מי שהיה :]
נ.ב *זורקת אבן על עמרי*