סיכום מפגש.

Kawaii Me

New member
../images/Emo20.gifסיכום מפגש. ../images/Emo29.gif

אנשים אתם סגידים אחד אחד :) אוקיי אז כמו שהבטחתי לליסאן, כולם ישורשרו לכאן XDDD יאללה לסיכום
אוקי הכל התחיל באיחור שלנו בחצי שעה תמימה (אני וכל האשדודניקים-אשקלונים [עזר] ממש מתנצלים), הרכבת התעבכה מאוד >_>; חן (היקארו) שלף את הוולסקרול המדהים
של קבוצה 7 וקאקאשי
הסגיד
[מי יותר בישי, קאקאשי- או קאקאשי?
והמבין מבין
] משם כולנו פתחו זולה, ישבנו במעגל והצגתם את עצמכם^_^ או שאני הצגתי את כל העצלנים שבניכם
אני לא אשכך לך מור איך הפלת אותי עליך -_________- חתיכת ממזר
אח"כ פיצית אותי בשק קמח D: עמרי, כבודו, לא הגיע. כן.. אחרי שהוצאנו המון מרץ, עומר צ'אן הוביל אותנו לקומיקס וירקות (משהו כזה) ספרו מה קניתם!! אני קניתי מנגה של מרמלייד בוי ^_^ אחרי התלוננויות שלי על רעב -_- נועם גרר את כולנו בחזרה לעזריאלי שם נתקענו בתור רציני בכניסה @_@ משם הלכנו לאכול...קנינו אוכל וסחבנו אותו לגג, האם מישהו הבחין בכך שזה עדיין היה שם כשעזבנו?XD לא נורא מאוחר יותר פינו את הכל, ראיתי
יותר מאוחר חלקכם פרשו..ו....הפסידו דוכן XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD כן, היה דוכן גיא הגיע בסוף
ומישהו קנה פוסטר ממש שווה של אד מפמא*_* אח"כ הלכנו לקנות גלידה, וילדים עבדו על גרב שהם תקועים בגגXD הסתבר שיש יציאת חירום והם סתם צחקו על חשבוננו-_- ברכבת חזרה היינו המון והיה ממש כיףףףףףףףףףף!!!!! חבל שליאור טרח לצלם אותנו ישנות ולא קלט אותי
זהו היה כ"כ כיף נהנתי מאוד, המפגש הבא יהיה כנראה בחופש הגדול וכנראה שנארגן..קוספליי! תלוי בכולכם. זהו תתפקדו כל מי שהיה :] נ.ב *זורקת אבן על עמרי*

dsol

New member
*זורק אבן על עמרי*

והיה כיף ! מי שלא בא הפסיד !!!

Hikaru

New member
ניאאאאאא ^_^ X3

~רץ אל עדן-צ'אן ומחבק אותה~ ניאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ^_^ אחלה של סיכום לאחלה של מפגש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היה ענק ^_^.

Snake Bandage

New member
ציורים פסיכיים מבית היוצר של שי!

קודם כל: סאסקה, זולל התינוקות.

Snake Bandage

New member
את האחרון, גולת הכותרת...

אני אשים בהודעת נפרדת. זה פשוט כל כך שולט, שמגיע לו שרשור משלו.

ליסאן

New member
איזה כיף היה ../images/Emo41.gif

פשוט נהנתי לפגוש שוב את כולם וגם את החדשים שבאו !!! עדן מה לחכות עד החופש? לא הוגן!
אני מתגעגע כבר!!! בקיצור היה כייף כולכם משוגעים ואני אוהת אותכם!!!!!!!!!!!!!!! נ.ב זורקת אבן על עמרי

dsol

New member
חעחחח נעשה משהו בזמן היותר קרוב

אבל רק האשדודים אשקלונים ועזר (איזו מקום נידח......) רק צריך לתכנן משהו ^

כן כן כן היה כיףףףףףף:)

אין לי כוח לפרט.. חוץ מזה שלא הלכתי איתכם לקומיקאזה... נשארתי עם חופית ואחותה ועוד כמה .. אבל היה כיףףף. ואין לי חשק להוסיף

A K I R A

New member
זה היה קומיקס וירקותP:

אלוהים, מה עשינו למדף מנגות שלהם @_@ משהו קנה שם משהו בכלל?

Kawaii Me

New member
XDDDDDDD ../images/Emo29.gif

היה את FAKE אבל לקחת דנא עדי הפילה את כל המנגות>:]

A K I R A

New member
XD איזה חכמה!

אבל היה להם את הוול ה1 אני רציתי את ה2 *_* הם אמרו שזה יגיע אליהם עוד חודש או שבועיים *__*

למעלה