סיכום מפגש.

Sunnaiko

New member
אני יודעת, אבל זה עדיין משעשע אותי.

XD ולגבי המסנג'ר - אין לי מושג, אני לא אונליין שם כרגע. o_o

היה לי כיף ^________^

אבל הרגשתי רע V____________V אבל היה כיף ^___________^ עוד אחד D:!!! ממממ גם אני מצטער שעזבתי מוקדם...הגעתי הביתה ופשוט קרסתי =\ אני מרגיש קצת יותר טוב, מקוה שזה יעבור X: ממממ זהו...אני רוצה עוד מפגש, היה ממש מגניב לראות שיש כל כך הרבה אנשים מפורום של סדרה שלא משודרת בארץ =) ניא~! ^^;

Hikaru

New member
היה מעולה ניא ^________^

שמחתי להכיר את כולכם X3 תוסיפו אותי לאייסיקיו אם בא לכם (וגם אם לא): 217240755 נאמ~~~~~~~~~~~~~ היה גדול. "ועכשיו אחדיר לראשך פלאשבקים במשך 72 שעות"

Sunnaiko

New member
XD אני צריכה שאיטאצ'י יעשה לי את זה

פלאשבאקים, הכוונה.
יש לך MSN מסנג'ר, אולי? ;.;

Hikaru

New member
רגע

מאיפה מורידים מסנג'ר? אם בכלל צריך להוריד? @_@ אני אכין אחד ^_^ סוף סוף

Sunnaiko

New member
עכשיו הורדתי גם Trillian

כדי להיות בכל המסנג'רים בו זמנית ולדבר עם כולם. XD אבל אני עדיין מעדיפה מסנג'ר. הוא הכי חמוד~

Lion_Heart

Well-known member
חוויות מהמפגש

היה לנו נורא כיף לפגוש את כולכם, במיוחד את כל אלו שמציירים יותר מדי טוב
אני חייב לציין שאני שמח שרובכם תומכים בדעתי שצריך לגרש את סאסקה לשטחים! נ.ב. אני גם רוצה פוסטר של קאקאשי!!!!

Lion_Heart

Well-known member
בל נשכח

*tiger,horse,dragon*פלאש-בק נו-ג'וטסו!!! *** הינאטה, כי חנוניות הכי חמות

Hikaru

New member
הפלאשבק נו ג'וטסו

המצאה שלי D:~~~ המצאתי את זה בערך ב-12 X3 עם גל X3

Galmon

New member
~ניא!~

XD הפלאשבאק נו ג'וטסו של ססקא הוא הכי חזק!..... בררר.... שלוש פרקים.... הוא באמת גאון.... זה bloodline? (המבינים יבינו!XD)

Kawaii Me

New member
אה, הבנתי...../images/Emo29.gif

בגלל שאיחרנו בצי שעה התחלתם להשתגע..XD פלאשבאק נו ג'טסו XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD פלאשבאקים של העבר של קאקאשי שולטים!!!!!!!!

dsol

New member
עכשיו חזרתי הביתה !

והיה..... סבבה בטירוף ! ממש היה כיף היו הרבה אנשים חדשים שלא הכרתי והיה סבבה להכיר את כולם ולראות עם מי מדברים. אממממ טוב אין הרבה מה לרשום רק שהיה כיף ומי שלא בא הפסיד ! אהה ויש תמונות כמצה אנשים צילמו ליסאן וליאור (lgmtk) צילמו ונראה לי עוד מישהו/י

למעלה