סיכום מפגש.

Sunnaiko

New member
כתובות מסנג'ר!~

מאחר ולא הספקתי להשיג את הכתובות של כולם במסנג'ר במפגש, החלטתי לפתוח שירשור של כתובות המסנג'ר של כולם. איזה מעצבן זה שתפוז לא נותן לכתוב גם מספר ב-ICQ וגם כתובת במסנג'ר אלא רק אחד מהם. אין לי ICQ! אני לא אוהבת אותו והוא לא אוהב אותי. >( כן, אממ, סליחה. ^_^; אז כל מי שיש לו MSN מסנג'ר - שיכתוב מה הוא! שגם חסרי ה-ICQ כמוני וכמו שי יוכלו לשמור על קשר מחוץ לפורום. :]

¥otamsh

New member
היה טוב...! יהיה טוב גם!

רציתי לומר שהיה אחלה מפגש, באמת אדיר! אני גם מאוד מצטער שנאלצתי לעזוב כזה לפני כולם (בגלל הכאילו עבודה, אבל מה לעשות), ולמרות שלא ממש הפגנתי נוכחות רוב הזמן ממש נהניתי, אז תודה לכולכם ושיהיה לכם הרבה מאוד המשך חג שמח! מחכה להזדמנות הבאה, יותמש...! (לא יותמוש, יותמש... עם שווא)

Snake Bandage

New member
OMG WTF BBQ - מכיל ../images/Emo58.gif

פרטים אקראיים מהמפגש: - "אני אוצ'יהא סאסקה, אני אוכל תינוקות." - שיקא x טמארי נגד שיקא x אינו (נגמר בתיקו, אבל שיקא x טמארי לשלטון.) - צ'יבי קיסאמה. - "הראייה שלך הדרדרה, איטאצ'י." "מה? איך הוא ידע?" - דיידרה הפאנגירל/פאנבוי. - איטאקיסא!!!! *טובעת בריר הקולקטיבי של כל אוהדי האיטאקיסא בפורום* - "אין בך מספיק שנאה!!" - "--Ite" - "You have a boner, Kimimaro" - "אתם יכולים לקרוא לי מייקל." עוד מפגש. עוד מפגש.

Sunnaiko

New member
Nyahahaha. XDD

שכחת את הקטע עם אינו, שמשתלטת על מוחות של אנשים והופכת אותם לפקאצות! :D ושכחת את הסטיות של אורוצ'ימארו! ואת ה-pick-up line של איטאצ'י... XD לונורא. היה ממש ממש ממש כיף. D: בהחלט צריך עוד מפגש! פיספסתי את הדבר האחרון, הדבר השישי והדבר השביעי ברשימה שלך בגלל שהלכתי מוקדם. T_T בוהו. בסוף הצלחתן למצוא את גלמון וכל האחרים שהלכו ל-CNV (אני לא זוכרת ממש מי אלה היו @_@)?

Snake Bandage

New member
וואלה. איך יכולתי לשכוח!

"ההורים שלי לא בבית." XDDDD קימימארו והבונר... כדאי שענבל תראה לך את הציור הזה, הוא שולט. XD היא ציירה את אורוצ'ימארו ומינימארו (מינימארו! כמו מיני-יאשה, רק קריפי ואנגסטי!), ולמינימארו יצאו כל העצמות האלה שלו, ואורוצ'ימארו אומר 'You have a boner, Kimimaro-kun' ומינימארו התמים והמסכן לא מבין ושואל "what do you mean, Oro-sama?" ואז צחקנו שאורוצ'ימארו יוכל להגיד "אתה יכול לקרוא לי מייקל." XD וה-"--Ite" זה הקיצור ל--"Itete" שצ'יבי סאסקה אמר כשאיטאצ'י עשה לו את הדבר הזה עם המצח. אז ענבל עשתה את זה לאחותה, ואני אמרתי שזה לא שווה בלי ה-"--Ite" החמוד של צ'יבי סאסקה. גל והשאר חזרו בסופו של דבר. עם ראמן. ;;-_- בכל מקרה, אמממ. לא... דיברתי. את יודעת למה אני מתכוונת. לא משנה.

Sunnaiko

New member
XDDDDD!!!!

הייתי נוכחת בזמן ה-ite-- ^_^ זה היה כזה חמוד. ואת גם עשית לי! :D היה להם ראמן?! ;_; מאיפה?!! היית צריכה לדבר.
אניווי, אני עשיתי את מה שהבטחתי שאני אעשה. עכשיו זה רק עניין של זמן. P;

Snake Bandage

New member
היה להם ראמן ממקום ליד הסיני המגעיל

מחר אני מזמינה אותך ואת איקיס לראמן. ויהי מה!! עשית מה ש... זאת אומרת ש...? באמת? את שולטת. *_*

Sunnaiko

New member
יאי! ראמן! DDD:

אה, ואני בטוח באה מחר. ^__^ HOORAY. ..רגע, אני לא בטוח אם אנחנו מדברות על אותו הלעשות... את ההבטחה הראשונה שלי לא יכולתי לקיים בגלל שהייתי צריכה ללכת אבל אז הבטחתי עוד הבטחה, פחות שווה. :< טוב, בואי נעביר את השיחה הזאת ל-AIM או משהו. "Go AIM! Go AIM! Even though it's evil! :D"

Snake Bandage

New member
איכס, ברור שבטייק אווי

אני לא רוצה לעבור את הזוועות של היום שוב. במיוחד את הקטע עם הרוסיה ההיא מג'וסלנד.

אני אכלתי אורז! D:

אני יותר מאגניבה!
למרות שאיקיס ראן ועומר אכלו סושי אז הם עוד יותר מאגניבים. (מצד שני הם גם מקשיבים לגאקט, אני לא בטוחה אם זה מוריד או מעלה מערכם XD;;;) אני אולי אסרוק מתישהו את תמונת האיטאסאמה שלי לאוסף 3: (כי צריך לעלות למעלה, להתנתק מהמחשב למטה... החיים קשית @-@)

Snake Bandage

New member
גאקט איז לאב

במיוחד אם את יודעת לאיזה שירים שלו להקשיב. אני אישית מתה על Mirror ו-Oasis. איטאקיסא? *_________*

לקחתי את ההמלצה D:

oasis, יש להקה כזו לא? o.o; כן. אבל אני לא רוצה לנטוש אנשים ;-; ברגע שאני ארד מהמחשב אני אצטרך להתמודד עם המציאות, שזה בעיקר אוקה-סאן עייפה ועצבנית ביותר >->;;;;

איטאקיסא! D:

ראשית כל, תסלחו לי, אני ציירת גרועה ואני מודעת לכך
שנית, לא עיבדתי את התמונה מאז המפגש, רק הוספתי את הכתוב כי זה לא יצא ברור בסריקה. לכל אלו שתוהים בקשר לאיך שציירתי את קיסאמה- לא ראיתי נארוטו אמ.... 3 חודשים @-@ כן, אז בוא נאמר את קיסאמה ראיתי רק פעם אחת XD אני זוכרת את החרב גילוח המצחיקה שלו ואת השיניים, אלו שני הפרטים היחידים שזכרתי ממנו. אז חוץ מהשיפורים המועילים ששי הוסיפה אין לי מושג אפילו אם זה נראה כמוהו כי לא טרחתי לברר עדיין, עמכם הסליחה XD

Sunnaiko

New member
AHAHA.

סליחה, פשוט... כתבת "רן" בתור "ראן". וזה נורא מבדר אותי, כי אני תוהה מה רן היה אומר אם הוא היה יודע שאת חושבת עליו בתור אוקה מסוקישו. XDDDD רגע, למה להקשיב לגאקט יכול להוריד מערכם? :D *תוהה* אכן, חיים קשים. מכירה את זה. U_U

אני לא חושבת עליו ככה o.o

אני פשוט מקשרת ככה וזוכרת שמות טוב יותר D: (ובגלל שרן זה רן משאמאן קינג! והוא היה גבוה! זה היה מאוד לא מקושר!) כי טוב... זה כמו שכולם יורדים על כל להקות הבנים כמו באקסטריט בויז אבל עדיין מקשיבים להם D: ותגידי, רק לי המסנג'ר לא עובד? @-@

למעלה