משהו לחלוק אתכם.

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הכל השתקפויות במראה../images/Emo8.gif

stormy

New member
כן יכול להיות

אבל לא טענתי אף פעם שהרוחניות שולטת בי... האמת היא שתמיד טענתי ההפך...שאולי הייתי רוצה שהרוחניות תשלוט אבל האמת היא שהיא לא... אם כן הייתי מצליחה ליישם את הידע שיש לי, או איך שלא תקרא לזה, לא הייתי במצב שאני בו היום. אני גם לא מתיימרת להיות מורה רוחנית של אף אחד....אני בעצמי צריכה הדרכה כרגע...אני די אבודה בעצמי...ככה שאין סיכוי שאני אחשוב את עצמי למורה של מישהו רק לצורך התואר. אז באמת הארת את עיני למשהו שלא שמתי לב אליו, אבל לא הכל תמיד איך שהוא נראה.

stormy

New member
רגע, חשבתי על זה שוב

ואני דווקא לא בטוחה שזה היה מתוך אגואיזם או משהו, בגלל שגם כשאני נתקלת בטקסט עם השקפה או הארה של מישהו ואין לי כוח לקרוא אותו אז אני אומרת לעצמי שאני לא מוכנה לזה עדיין. אני חושבת שאין אמת אחת, ואין טקסט שהוא לא נכון. אולי הוא לא אומר דברים נכונים אבל הוא משפיע על כל בנאדם בצורה מסויימת. וכשאני חושבת שאני עדיין לא מוכנה לקרוא טקסט מסויים, זה אומר שאני עדיין לא מוכנה ללמוד ממנו משהו, וזה יכול להיות כל דבר גם אם הדברים אינם מקובלים עליי. מבין?

כן חמודה - כל עוד ואת משייכת זאת

לעצמך אזי הכל בסדר גמור - כאשר הדבר נאמר לגבי מישהו אחר עולים המון סימני שאלה. מבינה? ואת במפורש כתבת "אולי הוא עדיין לא הגיע להבנה" אולי לא ציטוט מדוייק אך ברוח הדברים. ולא טענתי שאת מורה רוחנית, ציינתי את העובדה, ועובדה אינה שיפוטיות, שכך נוהגים רוב רובם של אלה המתיימרים להיות מורים רוחניים!!!

urifelsher

New member
לימוד או שיתוף?

ממפגשי עם מורים רוחנים ,יש שני סוגים: 1)כאלה שמלמדים את תפיסתם שהם למדו/רכשו בעצמם ואז יש בדרך כלל התנשאות אני יודע. 2)כאלה שמשתפים ממקום שבו הם נמצאים(הארה/הארה חלקית) וכככל הזמן הם אומרים אין לי מה ללמד אתכם,רק לנסות להזכיר מה שאתם כבר יודעים. אני אישית בחרתי באפשרות השניה.אבל הבחירה בידכם. אור ואהבה אורי

זלמן מן

New member
רעיון יפה../images/Emo65.gif

בס"ד אהלן stormy אהבתי לקרוא את ההודאה שלך רציתי רק להעיר ש "אלהים" זה בגמטריה "הטבע" (86) אבל בתורה יש גם את שם "י-ה-ו-ה" אם תרצי שאני ירחיב קצת אז תכתבי (אני פשוט לא מבין בזה כל כך ) נסיים בתפילה "השיבנו ה" אלוקנו ונשובה ,חדש ימנו כקדם "

למעלה