מי אמר סקר ולא קיבל

T00L

New member
../images/Emo136.gif יו ויש מי א מרי קריסמס? ../images/Emo136.gif

שם: טלי גיל: 17.5 עוד 3 ימים איזור: יבנה השלם: חג החנוכה מתקרב ואני: אשלים שעות שינה? כמה סופגניות כבר אכלת עד עכשיו? נערף.. לא קנו לי סופגניות
אבל אכלתי צ'יטוס חייזרים האם אתה אוהב לביבות? לא ממש האם קרה לך נס השנה? רישיון זה נס?
איזה סביבון עדיף לדעתך: מעופרת יצוקה או מפלסטיק? עופרת יצוקה זה היה השם של מיכל ינאי בסופגניה המעופפת. (10 שניות עם טלי
) מה השיר האהוב עליך בחנוכה? מעוז צור מה עדיף לדעתך- ידני או אוטומט? ידני!!!
מה התוכניות לסופ"ש? האמת שמזה לא ברור
מה אתה לובש עכשיו? דגמ"ח ירוק ניילון מרנואר וחולצת משלחת של פולין האם אתה ישן עם שמיכת פוך? כעעע איזה סלבריטיס ראית בחייך? פרט... המממ בלי הופעות וכאלה? את ארז טל לפני שבועיים ליד הבימה, את מני פאר במסעדה ליד הבית שלי (יש) ולפני שנה את משה פרסטר בשנקין האם יש לך קשר (משפחתי או כל קשר) לאחד מהסלבריטיס בארצינו? נופ אם היתה לכם אפשרות להעביר לילה עם כל סלב' שרק תבחרו, במי הייתם בוחרים? בארץ ובחו"ל. המממממממ ג'יימס מרסדן, (ריקי מבית נוח
) מה הוא הסנדביץ' המועדף עליך? לחמניה חומוס מטבוחה ונקניק מה עדיף- מלפפון או עגבניה? עגבניה
איזה מאכל אבא/אמא שלך מכינים הכי טוב? שניצלים!! מה עדיף- אור או חושך? חושך גרר
באיזה בית חולים נולדת? אין לי מושג, ואפילו אם ידעתי בטח לא הייתי יכולה לבטא את זה.. האם נולדת בניתוח קיסרי? לא מה יכול לעצבן אותך? מה לא?
האם יש לך חבר/ה? לא
שיר רומנטי: יש הרבה. always-bon jovi נגיד? מה האייקון המיותר בעיניך?
למה הוא טוב? איזה אייקון לדעתך חסר? הממ |חרא|? מה תמיד, אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בכיס/בתיק? מפתחות, פלאפון, ארנק ומשקפיים (כשאני לא עם עדשות) יש לכם אחים/אחיות? חיובי כמה? אח 1, גדול מה מעיר אתכם בבוקר? הפלאפון שלי..
באיזה כלי תחבורה (חוץ מאוטו ) היית רוצה ללמוד לנהוג? מטוס זה נחשב?
האם אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? לא במיוחד
מה העוגה המועדפת עליך?עוגת שוקולד חמה? ולסיכום: מסר לעמישראל: כרגע אני הולכת לחד"כ ואני הולכת לסבול ואז לישון ושמישו ינסה לעצור אותי
והיום כתבתי עם אייקונים תעריכו את זה!

Krishi

New member
אני ג'ובניק הכי קרבי שיש...

כאילו... כמה ג'ובניקים כבר עושים 11/3? חחח בכל מקרה... השאלון: שם: יגאל גיל: 19 איזור: המרכז השלם: חג החנוכה מתקרב ואני בצבא... חחח (אבל היי.. יש מסיבה בבסיס
) כמה סופגניות כבר אכלת עד עכשיו? 0 האם אתה אוהב לביבות? כן האם קרה לך נס השנה? כן, הקתבלתי לקורס פקחי טיסה איזה סביבון עדיף לדעתך: מעופרת יצוקה או מפלסטיק? אאא.. פלסטיק? מה השיר האהוב עליך בחנוכה? אין ספציפי.. אבל נגיד ש "באנו חושך לגרש" (זה מזכיר לי את סאבלימינל) מה עדיף לדעתך- ידני או אוטומט? אוטומט (למרות שאני מעדיף חצי אוטומט) מה התוכניות לסופ"ש? מסיבת גיוס של ידידה ואז לישון הרבה! מה אתה לובש עכשיו? מכנסיים ותחתונים האם אתה ישן עם שמיכת פוך? לא איזה סלבריטיס ראית בחייך? פרט... אממ.. כל מיני... אריק זאבי (ראיתי, וגם דיברתי וגם לחצתי ת'יד.. נו הוא ישב בסלון וזה
).. כל מיני שחקני כדורסל או כדרוגל... יעל בר זוהר... עברי ליד.. זאב רווח (עשה סרט במסעדה של אבא של חבר שלי) ועוד מלא שאני לא זוכר... האם יש לך קשר (משפחתי או כל קשר) לאחד מהסלבריטיס בארצינו? לא במיוחד אם היתה לכם אפשרות להעביר לילה עם כל סלב' שרק תבחרו, במי הייתם בוחרים? בארץ ובחו"ל. אממ.... נגיד יעל בר זהר ולוסיאנה לופיליטו (או איך שקוראים לה) מה הוא הסנדביץ' המועדף עליך? גבינה צהובה או כמעט כל סוג של בשר מה עדיף- מלפפון או עגבניה? מלפלפון איזה מאכל אבא/אמא שלך מכינים הכי טוב? יש הרבה מאכלים שאמא עושה טוב.. אז נגיד מקרוני עם שמנת ופטריות מה עדיף- אור או חושך? חושך באיזה בית חולים נולדת? לבית חולים שנולדתי אין שם.. ברוסיה נתנו להם מספרים... ואני לא זוכר את המספר שלו האם נולדת בניתוח קיסרי? לא מה יכול לעצבן אותך? ממש לא הרבה דברים... אולי... אנשים טפשים
האם יש לך חבר/ה?לא שיר רומנטי: אממממ.... "you are so beautiful" מה האייקון המיותר בעיניך?
איזה אייקון לדעתך חסר? אייקון של מלאך ושל קונדום(היה פעם כזה
) מה תמיד, אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בכיס/בתיק? פלאפון, סיגריות, זיפו, ארנק ועכשיו גם חוגר... חחח יש לכם אחים/אחיות? כמה? אחות אחת בת 11 (אבל מטר 70
) מה מעיר אתכם בבוקר? החברים שלי לקרוס בבסיס.. חחח באיזה כלי תחבורה (חוץ מאוטו ) היית רוצה ללמוד לנהוג? אופנוע האם אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? יאפ מה העוגה המועדפת עליך? עוגות גבינה ולסיכום: מסר לעמישראל: פקחי טיסה שולטים

ChilD SouL

New member
אתה עושה חצאיים, יותר פשוט ../images/Emo3.gif

ואחותך בגובה שלי. ואני יותר גדולה ממנה ב-7 פלוס שנים.
מה אתם נותנים לה לאכול

Krishi

New member
כה.. חצאים...

אבל אחלה תפקיד.. חחח... ואמממ... האמת לא יודע במה מאכילים אותה... אבל מה שזה לא יהיה זה עובד... חחח

ChilD SouL

New member
ממממ...

אתה יודע אבל שלא כל אחד יושב ומפקח על טיסות
יש הרבה דברים מעבר לזה שגם פקחי טיסה עושים. ולראות ממגדל הפיקוח מטוס ממריא [בייחוד בלילה] זה הדבר הכמעט הכי יפה שיכול להיות, זה גורם סיפוק אדיר.

OM®I

New member
אפשר לעשן שם (במגדל פיקוח) ../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif

Krishi

New member
אמממ

תאמיני לי שאני יודע בדיוק מה כל פקח טיסה עושה... בסופו של דבר כל אחד מגיע גם לשליטה על מטוסים.... תלוי עד כמה טוב אתה.. ואני מאוד מקווה שיהיה אפשר לעשן אחרת אני אשתגע... אין הפסקה אחת בכל הקורס הזה שלא הדלקתי בה סיגריה.. חחח... אני קם בבוקר מוקדם רק כדי להפסיק לעשן סיגריה... חוזר מארוחות מהר לחדרים כדי לעשן סיגריה... מחכה להפסקות בין השיעורים והלימודים העצמיים כדי לעשן... מעשן בשעת ט"ש ולפעמים אפילו אחרי שהיא נגמרת (אחרי שהמפקד נכנס לעשות כיבוי אורות אני מחכה איזה 10 דקות ויוצא לעשן)... אני מעשן כל כך הרבה אבל מה? שלשום הכספומט בבסיס בלע לי את השאראי... ככה שעכשיו אין לי כסף ב-כ-ל-ל... חח.... מה שאומר גם שאין סיגריות

Bombardier1

New member
שליייייי !!!!

שם: אבירם גיל: 17 איזור: מרכז השלם: חג החנוכה מתקרב ואני מתערב איתך שהוא יעבור מהר. כמה סופגניות כבר אכלת עד עכשיו? 4 בערך.. האם אתה אוהב לביבות? מת עליהן האם קרה לך נס השנה? כמובן, אבל אני לא זוכר. איזה סביבון עדיף לדעתך: מעופרת יצוקה או מפלסטיק? עופרת יצוקה מה השיר האהוב עליך בחנוכה? מה עדיף לדעתך- ידני או אוטומט? ידני מה התוכניות לסופ"ש? לישון, ללמוד למבחן בתנ"כ מה אתה לובש עכשיו? שרוואל להבות האם אתה ישן עם שמיכת פוך? תמיד איזה סלבריטיס ראית בחייך? פרט... המון, אני לא יתחיל לפרט האם יש לך קשר (משפחתי או כל קשר) לאחד מהסלבריטיס בארצינו? לא אם היתה לכם אפשרות להעביר לילה עם כל סלב' שרק תבחרו, במי הייתם בוחרים? בארץ ובחו"ל. וולטון גוגליס (שחקן ב"המגן") מה הוא הסנדביץ' המועדף עליך? גבינה בולגרית מה עדיף- מלפפון או עגבניה? מלפלפון איזה מאכל אבא/אמא שלך מכינים הכי טוב? אמא מכינה סלטים משהו בן זונה מה עדיף- אור או חושך? אור באיזה בית חולים נולדת? קפלן רחובות האם נולדת בניתוח קיסרי? לא מה יכול לעצבן אותך? אי-יושר האם יש לך חבר/ה? לא... שיר רומנטי: שיר הנושא מארמגדון, יש עוד המון... מה האייקון המיותר בעיניך? אני לא משתמש בהם איזה אייקון לדעתך חסר? כנ"ל מה תמיד, אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בכיס/בתיק? פלאפון, ארנק יש לכם אחים/אחיות? כמה? 3 אחים מה מעיר אתכם בבוקר? השעון מעורר בפלאפון באיזה כלי תחבורה (חוץ מאוטו ) היית רוצה ללמוד לנהוג? אופנוע 500 (שנה הבאה...) האם אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? מה העוגה המועדפת עליך? לימוןןןןןן ולסיכום: מסר לעמישראל : חיו ותנו לחיות

TCgirl

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo137.gif

שם: אירנה גיל: 17 ושבוע איזור: מודיעין השלם: חג החנוכה מתקרב ואני מתלהב[ת] (?) כמה סופגניות כבר אכלת עד עכשיו? אחת האם אתה אוהב לביבות? כן. האם קרה לך נס השנה? אממממ... בערך
איזה סביבון עדיף לדעתך: מעופרת יצוקה או מפלסטיק? אין לי מושג... מה השיר האהוב עליך בחנוכה? אין שיר אהוב...
מה עדיף לדעתך- ידני או אוטומט? לא נהגתי על אוטומט... אני לומדת על ידני... מה התוכניות לסופ"ש? לישוןוללמוד לתיאוריה. מה אתה לובש עכשיו? חולצה של פוקס ומכנס של זארה... האם אתה ישן עם שמיכת פוך? אני מתכננת, אבל שוכחת להוציא אותה
איזה סלבריטיס ראית בחייך? אמממ... להקת עדן, כוכב נולד 2 [בפסטיבל הטלויזיה של YES]... האם יש לך קשר (משפחתי או כל קשר) לאחד מהסלבריטיס בארצינו? המ... לא... אם היתה לכם אפשרות להעביר לילה עם כל סלב' שרק תבחרו, במי הייתם בוחרים? בארץ ובחו"ל. אלכס באנד - הסולן של The Calling. מה הוא הסנדביץ' המועדף עליך? אממ.. אין לי מושג... מה עדיף- מלפפון או עגבניה? עגבניה איזה מאכל אבא/אמא שלך מכינים הכי טוב? רשימה ארוכה מדי
מה עדיף- אור או חושך? תלוי באיזה מצב רוח אני
ואם אני רוצה לראות אנשים או לא
באיזה בית חולים נולדת? אין לי מושג... נולדתי בבלורוסיה... האם נולדת בניתוח קיסרי? לא. מה יכול לעצבן אותך? אנשים שמשקרים לי. האם יש לך חבר/ה? לא שיר רומנטי: I'm All About Loving You - Bon Jovi מה האייקון המיותר בעיניך? אממ.. אין כזה... אייקונים שולטים! איזה אייקון לדעתך חסר? לא יודעת =S מה תמיד, אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בכיס/בתיק? פלאפון, מפתחות וארנק. יש לכם אחים/אחיות? כמה? אחות אחת. מה מעיר אתכם בבוקר? הדיסק של סלין דיון. באיזה כלי תחבורה (חוץ מאוטו ) היית רוצה ללמוד לנהוג? כלום. האם אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? כן, פחות או יותר. מה העוגה המועדפת עליך? דבש
ולסיכום: מסר לעמישראל: חג שמח!

כאילו מישהו יקרא.. ../images/Emo13.gif

שם: סיון גיל: 18 וכמה ימים איזור: המרכז השלם: חג החנוכה מתקרב ואני שוקעת באלף דברים. כמה סופגניות כבר אכלת עד עכשיו? לא אכלתי. האם אתה אוהב לביבות? לא ממש האם קרה לך נס השנה? קרה
קרו כמה. כל יום הוא נס, כל אדם הוא נס, משו ספיציפי? הכל מתחיל להתסדר. איזה סביבון עדיף לדעתך: מעופרת יצוקה או מפלסטיק? מעץ.
מה השיר האהוב עליך בחנוכה? "אלו דברים שאותי משחמים" מאז שהייתי במחזמר בחנוכה לפני כמה שנים, השיר הזה מזכיר לי את חנוכה וזה שיר חנוכה בשבילי. מה עדיף לדעתך- ידני או אוטומט? אמ.. כמו כל דבר בחיים זה לא שחור ולבן, תלוי למה. מה התוכניות לסופ"ש? התוכנית הייתה מסיבת גיוס של חברה, בסוף אני בבית. מה אתה לובש עכשיו? טרנינג, גרביים, וחולצה של המכבי אש האם אתה ישן עם שמיכת פוך? ברור! איזה סלבריטיס ראית בחייך? פרט, אמ.. יובל אברמוביץ(השיר שלנו), עיברי לידר(שאמר לי שאני אצליח בחיים), רועי בר-נתן(והביא לי חיבוק אפילו), אניטה פללי(שאמרה לי שאני יפהפייה), בוגי(
אל תשאלו), לימור לבנת(שאמרה לי שבזכות אנשים כמוני יש תקווה לנוער), טוב עיזבו, זה קורה לי הרבה... האם יש לך קשר (משפחתי או כל קשר) לאחד מהסלבריטיס בארצינו? עירית ענבי. אל תצחקו. אם היתה לכם אפשרות להעביר לילה עם כל סלב' שרק תבחרו, במי הייתם בוחרים? בארץ ובחו"ל. אמ.. רפאל, מפרוייקט Y, פוררררר... מה הוא הסנדביץ' המועדף עליך? אמ.. אני מגוונת בכל פעם, תבואו איתי פעם לסאב-ווי. מה עדיף- מלפפון או עגבניה? עגבניה, יותר זול. איזה מאכל אבא/אמא שלך מכינים הכי טוב? אמא מכינה את כל האוכל טעים, אבל הסלטים שלה, גוועלד, פשוט מעולים. מה עדיף- אור או חושך? חושך.
באיזה בית חולים נולדת? "וולפסון" האם נולדת בניתוח קיסרי? נופ. מה יכול לעצבן אותך? טימטום, ברמות של טירוף. האם יש לך חבר/ה? לא
שיר רומנטי: "leaving on a jetplane" מה האייקון המיותר בעיניך? כל האלו של הפרחים איזה אייקון לדעתך חסר? מלאך, בטירוף. מה תמיד, אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בכיס/בתיק? בתיק, מפתחות, אודם, צעיף. יש לכם אחים/אחיות? כמה? אח אחד וגדול. מה מעיר אתכם בבוקר? יקיציה טיבעית.
אין ביצפר, אין בעבודה, אין צבא(לפחות עד אפריל) באיזה כלי תחבורה (חוץ מאוטו ) היית רוצה ללמוד לנהוג? אופנוע. האם אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? עכשיו קצת פחות, כי הסתפרתי, אבל אומרים שאני ניראת טוב. מה העוגה המועדפת עליך? עוגת שיש. ולסיכום: מסר לעמישראל : המנעו מיין, נשים, ושירי אהבה, בעיקר משירי אהבה.

Girlie

New member
תקראו ../images/Emo70.gif

שם: גיל: איזור: השלם: חג החנוכה מתקרב ואני _______________ כמה סופגניות כבר אכלת עד עכשיו? האם אתה אוהב לביבות? האם קרה לך נס השנה? איזה סביבון עדיף לדעתך: מעופרת יצוקה או מפלסטיק? מה השיר האהוב עליך בחנוכה? מה עדיף לדעתך- ידני או אוטומט? לא נהגתי עדיין על אוטומט אז לא יכולה לקבוע. מה התוכניות לסופ"ש? איזור התעשייה בעיר. מה אתה לובש עכשיו? נעלי בית חמודות ומכנס וחולצה. האם אתה ישן עם שמיכת פוך? כן. איזה סלבריטיס ראית בחייך? פרט...אני לא אתחיל לפרט את מי ראיתי...כי בלי להגזים, ראיתי ה-מ-ו-ן (עם דגש על המון). אבל...דיברתי קצת עם אריאל שרון ראש הממשלה, אממ ראיינתי את ההוא מ"לחיי האהבה" (לא זוכרת איך קוראים לו, אחד מבוגר), עשיתי עיניים לגיל קופטש ותפסתי בתחת של ניר פרידמן
האם יש לך קשר (משפחתי או כל קשר) לאחד מהסלבריטיס בארצינו? לא. אם היתה לכם אפשרות להעביר לילה עם כל סלב' שרק תבחרו, במי הייתם בוחרים? בארץ ובחו"ל. אשטון קוצ'ר. מה הוא הסנדביץ' המועדף עליך? אממ כל כריך שמכיל חומוס. מה עדיף- מלפפון או עגבניה? מלפפון. איזה מאכל אבא/אמא שלך מכינים הכי טוב? מה עדיף- אור או חושך? אור. באיזה בית חולים נולדת? אסף הרופא. האם נולדת בניתוח קיסרי? לא. מה יכול לעצבן אותך? הרבה דברים. האם יש לך חבר/ה? לא. שיר רומנטי: on my own מה האייקון המיותר בעיניך? איזה אייקון לדעתך חסר? מה תמיד, אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בכיס/בתיק? פלאפון. יש לכם אחים/אחיות? כמה? 2. מה מעיר אתכם בבוקר? שעון ביולוגי. באיזה כלי תחבורה (חוץ מאוטו ) היית רוצה ללמוד לנהוג? כלום. האם אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? אפשר להגיד. מה העוגה המועדפת עליך? שוקולד. ולסיכום: מסר לעמישראל : אממ סתם פלצני כל השאלות האלו של "מה המוטו שלך". חזירים לא שולטים. וזהו.

xxMichaelxx

New member
4 בבוקר ומשעמם לי..אז למה לא?! ../images/Emo6.gif

אני יודע שאף 1 לא יקרא את זה.. אבל בכל זאת: שם: מיכאל גיל: 17 איזור: י-ם השלם: חג החנוכה מתקרב ואני ידליק חנוכיה?
כמה סופגניות כבר אכלת עד עכשיו? יותר מדי..
האם אתה אוהב לביבות? לא האם קרה לך נס השנה? לא איזה סביבון עדיף לדעתך: מעופרת יצוקה או מפלסטיק? פלסטיק מה השיר האהוב עליך בחנוכה? "באנו חושך לגרש.."
מה עדיף לדעתך- ידני או אוטומט? ידני
מה התוכניות לסופ"ש? אין
מה אתה לובש עכשיו? בוקסר
האם אתה ישן עם שמיכת פוך? ברור איזה סלבריטיס ראית בחייך? פרט... אריק שרון
האם יש לך קשר (משפחתי או כל קשר) לאחד מהסלבריטיס בארצינו? לא אם היתה לכם אפשרות להעביר לילה עם כל סלב' שרק תבחרו, במי הייתם בוחרים? בארץ ובחו"ל. בארץ - יב"ז
בחו"ל - וואלה לא יודע..
מה הוא הסנדביץ' המועדף עליך? פסטרמה
מה עדיף- מלפפון או עגבניה? מלפפון איזה מאכל אבא/אמא שלך מכינים הכי טוב? קציצות מה עדיף- אור או חושך? אור באיזה בית חולים נולדת? לא יודע..איזה בי"ח ברוסיה..
האם נולדת בניתוח קיסרי?
מה יכול לעצבן אותך? הרבה דברים
האם יש לך חבר/ה? לא
שיר רומנטי: לא זוכר.. מה האייקון המיותר בעיניך? זה
איזה אייקון לדעתך חסר? |רשיון| מה תמיד, אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בכיס/בתיק? פלאפון ומפתחות. יש לכם אחים/אחיות? כמה? אין
מה מעיר אתכם בבוקר? אני קם בצהריים
באיזה כלי תחבורה (חוץ מאוטו ) היית רוצה ללמוד לנהוג? נגמ"ש?
האם אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? כן מה העוגה המועדפת עליך? שוקולד ולסיכום: מסר לעמישראל : אל תגזימו באכילת סופגניות..

מוצארט

New member
למרות שאני חדש פה...

שם: יוסף גיל: 20 איזור: באר-שבע, חבר של דרורי
השלם: חג החנוכה מתקרב ואני שמח מאוד! מה סופגניות כבר אכלת עד עכשיו? 2 האם אתה אוהב לביבות? בהחלט האם קרה לך נס השנה? המון ניסים! איזה סביבון עדיף לדעתך: מעופרת יצוקה או מפלסטיק? פלסטיק מה השיר האהוב עליך בחנוכה? באנו חושך לגרש מה עדיף לדעתך- ידני או אוטומט? תלוי היכן. בעיר ידני, מחוץ, אוטומט מה התוכניות לסופ"ש? עכשיו סופ"ש ואני בבית מה אתה לובש עכשיו? מכנסיים וגופיה ארוכה האם אתה ישן עם שמיכת פוך? לא איזה סלבריטיס ראית בחייך? פרט... יש ל תמונה שלי עם מיטלמן, ותמונה עם מוש בן-ארי, וניגנתי עם מירל רזניק (בין הכנרים הכי טובים בעולם) האם יש לך קשר (משפחתי או כל קשר) לאחד מהסלבריטיס בארצינו? לאורי אורבך אם היתה לכם אפשרות להעביר לילה עם כל סלב' שרק תבחרו, במי הייתם בוחרים? בארץ ובחו"ל. הייתי רוצה לנגן עם פלי מה-רד הוט צ'ילי פפרס מה הוא הסנדביץ' המועדף עליך? שוקולד מה עדיף- מלפפון או עגבניה? חסה? איזה מאכל אבא/אמא שלך מכינים הכי טוב? אבא לא מבשל, וכל מה שאמא מכינה הוא טעים מה עדיף- אור או חושך? אור באיזה בית חולים נולדת? סורוקה האם נולדת בניתוח קיסרי? לא מה יכול לעצבן אותך? צביעות האם יש לך חבר/ה? עוד מעט, כנראה שתהיה כזו שיר רומנטי: נדלג... מה האייקון המיותר בעיניך? עץ האשוח איזה אייקון לדעתך חסר? לא יודע מה תמיד, אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בכיס/בתיק? מפתח לבית יש לכם אחים/אחיות? כמה? 5 מה מעיר אתכם בבוקר? אני את עצמי באיזה כלי תחבורה (חוץ מאוטו ) היית רוצה ללמוד לנהוג? קורקינט? האם אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? כן מה העוגה המועדפת עליך? עוגת גלידה ולסיכום: מסר לעמישראל : עזבו אתכם כריסמס, חנוכה שולט!

למעלה