../images/Emo136.gif יו ויש מי א מרי קריסמס? ../images/Emo136.gif
שם: טלי גיל: 17.5 עוד 3 ימים איזור: יבנה השלם: חג החנוכה מתקרב ואני: אשלים שעות שינה? כמה סופגניות כבר אכלת עד עכשיו? נערף.. לא קנו לי סופגניות
אבל אכלתי צ'יטוס חייזרים האם אתה אוהב לביבות? לא ממש האם קרה לך נס השנה? רישיון זה נס?
איזה סביבון עדיף לדעתך: מעופרת יצוקה או מפלסטיק? עופרת יצוקה זה היה השם של מיכל ינאי בסופגניה המעופפת. (10 שניות עם טלי
) מה השיר האהוב עליך בחנוכה? מעוז צור מה עדיף לדעתך- ידני או אוטומט? ידני!!!
מה התוכניות לסופ"ש? האמת שמזה לא ברור
מה אתה לובש עכשיו? דגמ"ח ירוק ניילון מרנואר וחולצת משלחת של פולין האם אתה ישן עם שמיכת פוך? כעעע איזה סלבריטיס ראית בחייך? פרט... המממ בלי הופעות וכאלה? את ארז טל לפני שבועיים ליד הבימה, את מני פאר במסעדה ליד הבית שלי (יש) ולפני שנה את משה פרסטר בשנקין האם יש לך קשר (משפחתי או כל קשר) לאחד מהסלבריטיס בארצינו? נופ אם היתה לכם אפשרות להעביר לילה עם כל סלב' שרק תבחרו, במי הייתם בוחרים? בארץ ובחו"ל. המממממממ ג'יימס מרסדן, (ריקי מבית נוח
) מה הוא הסנדביץ' המועדף עליך? לחמניה חומוס מטבוחה ונקניק מה עדיף- מלפפון או עגבניה? עגבניה
איזה מאכל אבא/אמא שלך מכינים הכי טוב? שניצלים!! מה עדיף- אור או חושך? חושך גרר
באיזה בית חולים נולדת? אין לי מושג, ואפילו אם ידעתי בטח לא הייתי יכולה לבטא את זה.. האם נולדת בניתוח קיסרי? לא מה יכול לעצבן אותך? מה לא?
האם יש לך חבר/ה? לא
שיר רומנטי: יש הרבה. always-bon jovi נגיד? מה האייקון המיותר בעיניך?
למה הוא טוב? איזה אייקון לדעתך חסר? הממ |חרא|? מה תמיד, אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בכיס/בתיק? מפתחות, פלאפון, ארנק ומשקפיים (כשאני לא עם עדשות) יש לכם אחים/אחיות? חיובי כמה? אח 1, גדול מה מעיר אתכם בבוקר? הפלאפון שלי..
באיזה כלי תחבורה (חוץ מאוטו ) היית רוצה ללמוד לנהוג? מטוס זה נחשב?
האם אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? לא במיוחד
מה העוגה המועדפת עליך?עוגת שוקולד חמה? ולסיכום: מסר לעמישראל: כרגע אני הולכת לחד"כ ואני הולכת לסבול ואז לישון ושמישו ינסה לעצור אותי
והיום כתבתי עם אייקונים תעריכו את זה!
שם: טלי גיל: 17.5 עוד 3 ימים איזור: יבנה השלם: חג החנוכה מתקרב ואני: אשלים שעות שינה? כמה סופגניות כבר אכלת עד עכשיו? נערף.. לא קנו לי סופגניות