מי אמר סקר ולא קיבל

ChilD SouL

New member
עשיתי על השם שלך מאוהב... דביל...

אנ'לא מכירה את חבר שלך, עדיין.
סתם.

מוצארט

New member
תודה רבה! ../images/Emo140.gif

יש לציין שהרבה תודה מגיעה לדרור, שהאיר את עיני בקשר להרבה דברים בנהיגה, והרבה בזכותו עברתי תיאוריה בפעם הראשונה, וטסט בפעם השניה. וזה שאני לא בכלא עכשיו על מהירות מופרזת

ChilD SouL

New member
זה היה רציני... ../images/Emo12.gif

אתה נשמע כאילו זכית באוסקר ואתה מודה לו.

OM®I

New member
אתה מוזר ../images/Emo3.gif

בעיר ידני ומחוצה לה אוטומטי
זה לא הפוך בד"כ

מוצארט

New member
מוזר!

כה כי הילוכים זה כיף, אבל כשצריך להגיע לעיר אחרת בנסיעה ארוכה, שיהיה אוטומט ושלום על ישראל.

OM®I

New member
מה הבעיה בידני מחוץ לעיר ../images/Emo35.gif

בקושי צריך להעביר הילוכים..

יאללה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

שם:
תמי גיל:
17 ושבעה חודשים איזור:
השפלה השלם:
חג החנוכה מתקרב ואני בשבועיים חופש
כמה סופגניות כבר אכלת עד עכשיו
לא אכלתי האם אתה אוהב לביבות
מאוד
האם קרה לך נס השנה
כן
איזה סביבון עדיף לדעתך: מעופרת יצוקה או מפלסטיק
לא התעמקתי בזה עדיין
מה השיר האהוב עליך בחנוכה
באנו חושך לגרששש... מה עדיף לדעתך- ידני או אוטומט
ברור שאוטומט
מה התוכניות לסופ"ש
אתמול הייתי במסיבת גיוס של אחד מהחבר'ה
מה אתה לובש עכשיו
ג'ינס, חולצה ארוכה צמודה אפורה, ועלייה חולצה קצרה אדומה. [זה לא קטע של הגיון, זה סתם יפה
] האם אתה ישן עם שמיכת פוך
ברור! איזה סלבריטיס ראית בחייך
וואי המון... אתניקס,שרית חדד, היי פייב, חני נחמיאס, ציפי שביט, אלון ליטבק, כאברה כסיי, ניצן רוזנברג, אברי גילעד[היה הרב של בת דודה שלי בחתונה שלה
] ועוד מלא... האם יש לך קשר (משפחתי או כל קשר) לאחד מהסלבריטיס בארצינו
לא אם היתה לכם אפשרות להעביר לילה עם כל סלב' שרק תבחרו, במי הייתם בוחרים? בארץ ובחו"ל
אנג'לינה ג'ולי
מה הוא הסנדביץ' המועדף עליך
חומוס+סחוג זה הבסיס לכל סנדוויץ
מה עדיף- מלפפון או עגבניה
עגבנייה איזה מאכל אבא/אמא שלך מכינים הכי טוב
אמא מכינה הכל טוב... אבא.. אממ.. תפו"א
מה עדיף- אור או חושך
אור, אבל גם חושך. תלוי בסיטואציה
כעיקרון אור. באיזה בית חולים נולדת
קפלן האם נולדת בניתוח קיסרי
לא מה יכול לעצבן אותך
ערסים, אנשים מתלהבים, שחצנות, טיפשות. האם יש לך חבר/ה
אכן, היום אנחנו שנה וחודשיים ביחד.
שיר רומנטי
נו יש המון
מה האייקון המיותר בעיניך
(?!) איזה אייקון לדעתך חסר
חייל,מלאך,ועוד הרבה... אבל זה לא ממש חשוב מה תמיד, אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בכיס/בתיק
פלאפון יש לכם אחים/אחיות
אח בן 23, אחות בת 25. [ועוד שלושה אחים חורגים] מה מעיר אתכם בבוקר
הפלאפון באיזה כלי תחבורה (חוץ מאוטו ) היית רוצה ללמוד לנהוג
מטוס...
האם אתה מרוצה מאיך שאתה נראה
אפשר לומר
מה העוגה המועדפת עליך
יש משהו שאמא מכינה, משו בסט
ולסיכום: מסר לעמישראל
תהיו בריאים

stush

New member
אני יודעת שאף אחד לא יקרא את זה../images/Emo41.gif

אבל בכל זאת, משעמם לי ואני חולה אז החלטתי לענות....
שם:סתו
איזור:השפלה....
השלם: חג החנוכה מתקרב ואני
שמחה?
כמה סופגניות כבר אכלת עד עכשיו? 3... חחחחח
האם אתה אוהב לביבות?מאודדדדדד
האם קרה לך נס השנה?לא ממש...
איזה סביבון עדיף לדעתך: מעופרת יצוקה או מפלסטיק?
מה השיר האהוב עליך בחנוכה?חנוכה חנוכה...
מה עדיף לדעתך- ידני או אוטומט? ידני! אני כל כך אתגעגע לזה כשאני אקבל רשיון....
מה התוכניות לסופ"ש?אני חולה... אין תוכניות...
מה אתה לובש עכשיו?פיג'מה
האם אתה ישן עם שמיכת פוך?בטחחחחחחח איך אפשר בלי
איזה סלבריטיס ראית בחייך? פרט...אני לא ממש זוכרת... רק בהופעות נראה לי...
האם יש לך קשר (משפחתי או כל קשר) לאחד מהסלבריטיס בארצינו?אחותי שחקנית...זה נחשב?
אם היתה לכם אפשרות להעביר לילה עם כל סלב' שרק תבחרו, במי הייתם בוחרים? בארץ ובחו"ל.בראד פיט, ג'וני דפ, וזה ששיחק את אראגון בשר הטבעות (שכחתי איך קוראים לו...)
מה הוא הסנדביץ' המועדף עליך?עם שוקולד! אני חולת שוקולד!
מה עדיף- מלפפון או עגבניה?מלפפון! זה אחד הדברים שאני יותר אוהבת בעולם!!!!
איזה מאכל אבא/אמא שלך מכינים הכי טוב?עוגת שוקולד....כבר אמרתי שאני חולת שוקולד?
מה עדיף- אור או חושך?אור, שמש, ים... (בקיצור קיץ...)
באיזה בית חולים נולדת?אסף הרופא
האם נולדת בניתוח קיסרי?לא.... מה זאת השאלה הזאת?!
מה יכול לעצבן אותך?מישהו עצבני...
האם יש לך חבר?לא...
שיר רומנטי:wonderwall של אואזיס...
מה האייקון המיותר בעיניך?
איזה אייקון לדעתך חסר?|עייף|
מה תמיד, אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בכיס/בתיק?נכון תמיד שקונים אייס קפה בארומה מקבלים שוקולד? אז את השוקולד הזה... אני תמיד זורקת אותו לתיק ושוכחת ממנו...
יש לכם אחים/אחיות? כמה? שתי אחיות (גדולות) ו3 אחיינים מקסימיםםםםם!
מה מעיר אתכם בבוקר?שעון
באיזה כלי תחבורה (חוץ מאוטו ) היית רוצה ללמוד לנהוג?משאית... פעם המורה שלי הסיע אותי הבייתה במשאית.. זה היה כיף...
האם אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? לא יודעת...
מה העוגה המועדפת עליך?שוקולד
ולסיכום: מסר לעמישראל:אני חולה

SomebodyElse

New member
קראתי!

ורק רציתי לציין שמקבלים שוקולד כשקונים כל קפה של ארומה, לא רק אייס קפה.

m G m

New member
ואני רק רצתי לציין שלא משנה מה את

קונה בארומה את מקבלת את הקוביית שוקולד

Im The Sun

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo18.gifיאאאא גמני רוצה../images/Emo42.gif

שם: ראם גיל: 17.2 איזור: חיפה השלם: חג החנוכה מתקרב ואני עם רשיון
כמה סופגניות כבר אכלת עד עכשיו? בינתיים? שניה אני אספור...0 האם אתה אוהב לביבות? ברור, מי לא
האם קרה לך נס השנה? סיימתי עם השיעורי נהיגה סוף סוף
איזה סביבון עדיף לדעתך: מעופרת יצוקה או מפלסטיק? פלסטיק, עופרת יצוקה כבדים לי
מה השיר האהוב עליך בחנוכה? סביבון סוב סוב סוב סוב סוב סוב סוב סוב סוב סוב סוב מאוהאוהההה מה עדיף לדעתך- ידני או אוטומט? ידני, פותח לך אופציות אבל אוטומט זה איכותי יותר
מה התוכניות לסופ"ש? אההה הייתי באלכסנדר עם חברות, היה יפה. מה אתה לובש עכשיו? תחתונים, גופייה, חולצה דקה ארוכה חולצה ארוכה עבה, מכנס ארוך, גרביים וגם בקבוק מים חמים כזה של פרסים
האם אתה ישן עם שמיכת פוך? וגם עם צמר
איזה סלבריטיס ראית בחייך? פרט... גיל ריבה: "יא איזה ילדה חמודה הולכת עם מטרייה!!" (הוא לא אמר את זה לי, אני בן
) ראיתי אותו בתל אביב. האם יש לך קשר (משפחתי או כל קשר) לאחד מהסלבריטיס בארצינו? כן אבל סוג ב'... עינת ארליך למשל... וגם המנהלים של קאסטרו חחח אבל הם לא נחשבים לסלבס
אם היתה לכם אפשרות להעביר לילה עם כל סלב' שרק תבחרו, במי הייתם בוחרים? בארץ ובחו"ל. אנג'לינה פאקינג ג'ולי
מה הוא הסנדביץ' המועדף עליך? אמממ... לחמניה עם חומוס, מלפפון רגיל וחמוץ, עגבניה, חסה, הרבה פסטרמה ומלח. עדיף עם כוס כולה או RC בצד. מה עדיף- מלפפון או עגבניה? מלפפון. איזה מאכל אבא/אמא שלך מכינים הכי טוב? עוף בתנור עם תפוחי אדמה. מה עדיף- אור או חושך? אור
באיזה בית חולים נולדת? כרמל האם נולדת בניתוח קיסרי? חס וחסה מה יכול לעצבן אותך? אנשים שלא מבינים את עצמם ועוד מלא דברים. האם יש לך חבר/ה? לופ. שיר רומנטי: זוזי זוזי, נו תזוזי זוזי! מה האייקון המיותר בעיניך?
איזה אייקון לדעתך חסר? |עוגה| מה תמיד, אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בכיס/בתיק? מהיום? כנראה מפתחות לאוטו חח יש לכם אחים/אחיות? כמה? אח גדול אחות קטנה. מה מעיר אתכם בבוקר? חחח מי... אמא או אבא או אחותי. באיזה כלי תחבורה (חוץ מאוטו ) היית רוצה ללמוד לנהוג? משאית. האם אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? מרוצה+ מה העוגה המועדפת עליך? שכבות של שוקולד ווניל. ולסיכום: מסר לעמישראל: ראה חתימה

yehudit b

New member
טוב נו, גמני ../images/Emo13.gif (מישו קורא בכלל?)

שם: יודית גיל: 17 עוד 20 יום! איזור: מרכז השלם: חג החנוכה מתקרב ואני אמממ, אשמין? כמה סופגניות כבר אכלת עד עכשיו? 1! *גאה* האם אתה אוהב לביבות? תלוי מי מכין האם קרה לך נס השנה? כן
איזה סביבון עדיף לדעתך: מעופרת יצוקה או מפלסטיק? החשמלי
מה השיר האהוב עליך בחנוכה? לא אוהבת שירים של חנוכה! מה עדיף לדעתך- ידני או אוטומט? חחח כשאני אסע באוטומט-אני אדע מה התוכניות לסופ"ש? לישון מה אתה לובש עכשיו? בגדים
האם אתה ישן עם שמיכת פוך?איך לא? איזה סלבריטיס ראית בחייך? פרט... חחחח הטבח עם הגבות...נו...אהרוני, וגם את עובדיה מ"עובדיה ולהקתו" (ראו ערך כוכבי השכונה) האם יש לך קשר (משפחתי או כל קשר) לאחד מהסלבריטיס בארצינו? נופ אם היתה לכם אפשרות להעביר לילה עם כל סלב' שרק תבחרו, במי הייתם בוחרים? אפ'חד. מה הוא הסנדביץ' המועדף עליך? טונה או גבניה"צ מה עדיף- מלפפון או עגבניה? עגבניה איזה מאכל אבא/אמא שלך מכינים הכי טוב? אבא שלי משו עם חצילים (משו זוועה) אמא שלי- הרבה דברים מה עדיף- אור או חושך? תלוי אם רוצים לישון או לא באיזה בית חולים נולדת? הדסה עין כרם בירושלים האם נולדת בניתוח קיסרי? לא מה יכול לעצבן אותך? מלא דברים האם יש לך חבר/ה? לא כרגע... שיר רומנטי: יש הרבה מכדי שאני אבחר באחד מה האייקון המיותר בעיניך?
איזה אייקון לדעתך חסר?אייקון של בן אדם מזועזע קשות מה תמיד, אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בכיס/בתיק? ניירת, ומפתחות יש לכם אחים/אחיות? כמה? 3 (אח ו2 אחיות מה מעיר אתכם בבוקר? שעון מעורר עם צלצול קטלני באיזה כלי תחבורה (חוץ מאוטו ) היית רוצה ללמוד לנהוג? אופנוע. האם אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? זה משנה?
מה העוגה המועדפת עליך? גבינה ולסיכום- מסר לעמישראל : "אין יאוש בעולם"

למעלה