מי אמר סקר ולא קיבל

M o l

New member
יומולדת../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gifלמי../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

תשובותתתת

שם:מאי גיל:17 ושישה וחצי חודשים :] איזור:השרון(כפר סבא-נתניה) השלם: חג החנוכה מתקרב ואני אלמד לבגרויות? כמה סופגניות כבר אכלת עד עכשיו?0 האם אתה אוהב לביבות?כן! האם קרה לך נס השנה?אמממ 3..1.עברתי טסט 2.ניצלתי מתאונה .3.חבר שלי ..נחשב?
איזה סביבון עדיף לדעתך: מעופרת יצוקה או מפלסטיק?פלסטיק! סביבון שמצייר!!!חחחח מה השיר האהוב עליך בחנוכה?לא דעת.. אף פעם לא אהבתי לשיר בחגים מה עדיף לדעתך- ידני או אוטומט?אוטומט!!! מה התוכניות לסופ"ש?יום שישי=>לעשות את הפרויקט באנגלית , להתחיל את היחידה החמישית בפסיכולוגיה... ולשבת עם חברה ולדבר ולדבר ולדבר מה אתה לובש עכשיו?פיג'מה(אני במיטה מה אתם מצפים) האם אתה ישן עם שמיכת פוך?ברור! כל השנה גם בקיץ וגם בחורף! הכי כיף פוך עם מזגן בקיץ! איזה סלבריטיס ראית בחייך? הראל סקעת(מה ציפיתם אני כפרסבאית..) , שי גבסו, שירי מימון(הייתה חברה של אחותי בצבא.. ראיתי אותה במסיבת שיחרור של אחותי ועוד כמה דברים פה) יצפאן , גלית גוטמן,חיים רביבו , בועז שרעבי (נחשב?!
)מיכל ינאי, מלי לוי וכל האלה של אקזיט, עופר נמרודי?נחשב סלבריטי ?... והייתי במלא הופעות של אנשים.. אז זה לא נקרא לפגוש. נראה לי האם יש לך קשר (משפחתי או כל קשר) לאחד מהסלבריטיס בארצינו?כן... שירי מימון חברה של אחותי מהצבא ועופר נמרוד דוד שלי(דרך נישואים) אם היתה לכם אפשרות להעביר לילה עם כל סלב' שרק תבחרו, במי הייתם בוחרים? אשטון קוצ'ר אשר בראד פיט?. מה הוא הסנדביץ' המועדף עליך?עם חביתה! מה עדיף- מלפפון או עגבניה? שניהם ביחד עם שמן זית
איזה מאכל אבא/אמא שלך מכינים הכי טוב?אבא לא מבשל כלום חוץ מחביתה.. ואמא כל דבר אפשרי היא מכינה הכי טוב. מה עדיף- אור או חושך? חושך באיזה בית חולים נולדת?לניאדו האם נולדת בניתוח קיסרי?לא מה יכול לעצבן אותך?אנשים שפותחים את הפה בלי לדעת על מה הם מדברים או שקרנים האם יש לך חבר/ה?כן שיר רומנטי:backstreet boys-what makes you diffrent makes you beautiful. כן כן ראיתי יומני הנסיכה לפני שבוע! :\ מה האייקון המיותר בעיניך?
מתי באמת משתמשים בזה?! איזה אייקון לדעתך חסר?לא יודעת מה תמיד, אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בכיס/בתיק?ליפגלוס רישיון מצית כרטיס אשראי/כסף יש לכם אחים/אחיות? כמה?אח ואחות גדולים מה מעיר אתכם בבוקר?כלום!!!! רק טלפון מחברה מסויימת.. בולדוזר לא יעיר אותי באיזה כלי תחבורה (חוץ מאוטו ) היית רוצה ללמוד לנהוג?אופנוע כבד\האמר!!
האם אתה מרוצה מאיך שאתה נראה?אמממ פחות או יותר.. כבר אמרתי שאני רוצה עוד 2 סנטימטרים בגובה וזהו מה העוגה המועדפת עליך?שוקולד! ולסיכום: מסר לעמישראל :I LOVE MY pegout כוסית מטאלית שלי! :]

Yotamz

New member
................

שם: יותם גיל: 17 ומשהו איזור: ירושלים השלם: חג החנוכה מתקרב ואני נהג חדש
כמה סופגניות כבר אכלת עד עכשיו? 1 (סמלי) האם אתה אוהב לביבות? כן האם קרה לך נס השנה? כן
איזה סביבון עדיף לדעתך: מעופרת יצוקה או מפלסטיק? לא יודע, לא מת על סביבונים. מה השיר האהוב עליך בחנוכה? Gala - Freed from desire (אני יודע שזה לא שיר חנוכה אבל לא נורא) מה עדיף לדעתך- ידני או אוטומט? ידני
מה התוכניות לסופ"ש? אין (למה בכל סקר יש את השאלה הזאת?) מה אתה לובש עכשיו? מכנסיים וחולצה (ואת זאת?) האם אתה ישן עם שמיכת פוך? כן איזה סלבריטיס ראית בחייך? אף אחד.. ואם כן לא היה לי אכפת.. האם יש לך קשר (משפחתי או כל קשר) לאחד מהסלבריטיס בארצינו? לא, אם כן כבר הייתי פוגש אותם. אם היתה לכם אפשרות להעביר לילה עם כל סלב' שרק תבחרו, במי הייתם בוחרים?
מה הוא הסנדביץ' המועדף עליך? כל מה שיש בו בשר. מה עדיף- מלפפון או עגבניה? מלפפון (מה?) איזה מאכל אבא/אמא שלך מכינים הכי טוב? פלפלים ממולאים |פלפל| מה עדיף- אור או חושך? אור באיזה בית חולים נולדת? לא זוכר האם נולדת בניתוח קיסרי? כן מה יכול לעצבן אותך? אנשים מטומטמים שמקבלים תפקידים בפרוטקציות האם יש לך חבר/ה? לא שיר רומנטי? קשה למצוא.. בעיקר כשהיום כל המוזיקה היא רק בשביל כסף מה האייקון המיותר בעיניך?
איזה אייקון לדעתך חסר? |פלפל| מה תמיד, אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בכיס/בתיק? פלאפון ("סלולרי" למתעקשים) יש לכם אחים/אחיות? כמה? שתי אחיות קטנות מה מעיר אתכם בבוקר? הפלאפון באיזה כלי תחבורה (חוץ מאוטו ) היית רוצה ללמוד לנהוג? הכל האם אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? כן מה העוגה המועדפת עליך? העוגות שוקולד החמות עם הקצפת והגלידה.. ולסיכום: מסר לעמישראל: סופשבוע טוב (נחשוב כבר על משהו לפעם הבאה, כאילו שמישהו קורא את זה).

M o l

New member
מיכל, הסקר שבוע הבא בידיים טובות../images/Emo70.gif

שם: יגאל.
איזור: חולון
.
השלם: חג החנוכה מתקרב ואני רוצה שיגיע כבר
.
כמה סופגניות כבר אכלת עד עכשיו? 0.
האם אתה אוהב לביבות? לא במיוחד.
האם קרה לך נס השנה? נס
מושלם מידי. אבל קרו דברים טובים מאוד
.
איזה סביבון עדיף לדעתך: מעופרת יצוקה או מפלסטיק? עופרת, לייק דה.
מה השיר האהוב עליך בחנוכה? ההעדפות המוסיקליות שלי לא משתנות בחנוכה
.
מה עדיף לדעתך- ידני או אוטומט? ידני.
מה התוכניות לסופ"ש? אלוהים יודע. בטח אני אצא לאנשהו שישי בערב, שישי בבוקר צריך לנקות. המטבח (החדש,
) מוכן מהשיפוץ כמעט סופית. יש הרבה אבק.
מה אתה לובש עכשיו? חולצה בצבע בורדו ומכנס מגניב בצבא בז'.
האם אתה ישן עם שמיכת פוך? אין לי שמץ. שמיכת חורף. לא יודע אם זה פוך.
איזה סלבריטיס ראית בחייך? פרט... יותר מידי. מלצר בקייטרינג במשך שנה...(אני הייתי במסיבת היומולדת של ערוץ 24...תחשבו כמה סלבס היו שם).
האם יש לך קשר (משפחתי או כל קשר) לאחד מהסלבריטיס בארצינו? אממ, לא.
אם היתה לכם אפשרות להעביר לילה עם כל סלב' שרק תבחרו, במי הייתם בוחרים? בארץ ובחו"ל. שאלה קשה
.
מה הוא הסנדביץ' המועדף עליך? אממ, סנדוויץ' טעים
מה עדיף- מלפפון או עגבניה? עגבניה.
איזה מאכל אבא/אמא שלך מכינים הכי טוב? אממ, אמא לא מכין אוכל...אמא מכינה הרבה דברים טעימים
.
מה עדיף- אור או חושך? חושך.
באיזה בית חולים נולדת? משהו ברוסיה.
האם נולדת בניתוח קיסרי? לא חושב.
מה יכול לעצבן אותך? למה לעצבן אותי
.
האם יש לך חבר/ה?
.
שיר רומנטי: יש הרבה.
מה האייקון המיותר בעיניך
.
איזה אייקון לדעתך חסר? אממ |דייהורייסר|.
מה תמיד, אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בכיס/בתיק? מפתח לבית/אוטו, ארנק, טל'.
יש לכם אחים/אחיות? אחות אחת מקסימה
.
מה מעיר אתכם בבוקר? כרגע הפועלים
. בד"כ שעון מעורר. או שאני סתם מתעורר (חיים ללא מסגרת
).
באיזה כלי תחבורה (חוץ מאוטו ) היית רוצה ללמוד לנהוג? על הכל. מטוס, אוטובוס, משאית, אופנוע.
האם אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? סביר כזה
.
מה העוגה המועדפת עליך? כל מיני
.
ולסיכום מסר לעמישראל: אם התשובות שלי יצאו לא צבעוניות כמו תמיד אז אני מצטער
.

בלה בלה בלה ../images/Emo187.gif

הסקר השבועי שם: שמרית גיל: 19.5 איזור: מרכז השלם: חג החנוכה מתקרב ואני ממשיכה בחיי כרגיל כמה סופגניות כבר אכלת עד עכשיו? 2 או 3 האם אתה אוהב לביבות? לא ממש האם קרה לך נס השנה? עדיין לא, אבל הולך לקרות... איזה סביבון עדיף לדעתך: מעופרת יצוקה או מפלסטיק? פלסטיק מה השיר האהוב עליך בחנוכה? "חנוכה חנוכה חג יפה כ"כ.." מה עדיף לדעתך- ידני או אוטומט? אוטומט, אבל ללמוד על ידני מה התוכניות לסופ"ש? אמממ... מחר בבוקר להסתובב בת"א, בערב לצאת לרקוד במועדון כלשהו, ובשבת כנראה לנוח.. או שנמצא כבר משהו מה אתה לובש עכשיו? טרנינג, יצאתי מהאמבטיה איזה כיף! האם אתה ישן עם שמיכת פוך? כמובן איזה סלבריטיס ראית בחייך? פרט... וואו ראיתי הרבה בחיי, אני לא אתחיל לפרט, האחרון שראיתי היה רמי הויברגר שבוע שעבר באוטובוס.. האם יש לך קשר (משפחתי או כל קשר) לאחד מהסלבריטיס בארצינו? לא נראה לי אם היתה לכם אפשרות להעביר לילה עם כל סלב' שרק תבחרו, במי הייתם בוחרים? בארץ ובחו"ל. בן אפלק.. גם בארץ וגם בחו"ל
מה הוא הסנדביץ' המועדף עליך? גבינה צהובה מה עדיף- מלפפון או עגבניה? עגבניה איזה מאכל אבא/אמא שלך מכינים הכי טוב? שניצלייים מה עדיף- אור או חושך? חושך באיזה בית חולים נולדת? וולפסון האם נולדת בניתוח קיסרי? לא מה יכול לעצבן אותך? אנשים שמדברים הרבה! האם יש לך חבר/ה? יש לי הרבה חברות
שיר רומנטי: when a men loves a women מה האייקון המיותר בעיניך? אין לי כוח לפתוח את האיקונים איזה אייקון לדעתך חסר? מה תמיד, אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בכיס/בתיק? ארנק, מפתח, מראה, משקפיים, קליפס/ גומיה, פלאפון, טישו וזהו... יש לכם אחים/אחיות? כמה? יש, 2 אחים ואחות. מה מעיר אתכם בבוקר? שעון מעורר של הפלאפון באיזה כלי תחבורה (חוץ מאוטו ) היית רוצה ללמוד לנהוג? אופנוע האם אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? לא ממש מה העוגה המועדפת עליך? כל עוגה שאמא שלי אופה ולסיכום: מסר לעמישראל : הייתי עכשיו באחד הטיולים הכי שווים שיש...
נראה לי שאני אלך לישון... לל"ט

beatman

Member
חזר לי החשק לענות על סקרים../images/Emo3.gif

שם: אלכס
איזור: דרום,אשדוד
השלם: חג החנוכה מתקרב ואני אצעד עם לפיד.
כמה סופגניות כבר אכלת עד עכשיו? 1
האם אתה אוהב לביבות? עם חמאה וסוכר
האם קרה לך נס השנה? כן,עברתי את הבגרות בספרות
איזה סביבון עדיף לדעתך: מעופרת יצוקה או מפלסטיק? מעופרת יצוקה מזכיר לי קליע
מה השיר האהוב עליך בחנוכה? לא ממש אוהב אותם
מה עדיף לדעתך- ידני או אוטומט? ידני
מה התוכניות לסופ"ש? לחגוג יום הולדת של סבתא.
מה אתה לובש עכשיו? מכנסיים וחולצה.
האם אתה ישן עם שמיכת פוך? ברור
איזה סלבריטיס ראית בחייך? פרט... גילה אלמגור,עמדה מטר ממני לפני שבועיים בהיכל התרבות,ת"א.
האם יש לך קשר (משפחתי או כל קשר) לאחד מהסלבריטיס בארצינו? נו
אם היתה לכם אפשרות להעביר לילה עם כל סלב' שרק תבחרו, במי הייתם בוחרים? בארץ ובחו"ל. קייטי הולמס
מה הוא הסנדביץ' המועדף עליך? סלמון מעושן או נקניק מותסס עם ירקות
מה עדיף- מלפפון או עגבניה? עדיך סלט
איזה מאכל אבא/אמא שלך מכינים הכי טוב? אבא-צ'יפס אמא- שניצל,דגים,ירקות מבושלים ומרקים.
מה עדיף- אור או חושך? חושך
באיזה בית חולים נולדת? אי שם בבוברויסק,בלורוס
האם נולדת בניתוח קיסרי?
מה יכול לעצבן אותך? אנשים סותמי פה וחסרי כבוד אלי,מושחתים.
האם יש לך חבר/ה?
שיר רומנטי:(lacara-everytime we touch(maxx da bass maxi
מה האייקון המיותר בעיניך? לא יודע
איזה אייקון לדעתך חסר? וודקה
מה תמיד, אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בכיס/בתיק? פלאפון
יש לכם אחים/אחיות? כמה? אחות 1
מה מעיר אתכם בבוקר? כלום.
באיזה כלי תחבורה (חוץ מאוטו ) היית רוצה ללמוד לנהוג? מטוס
האם אתה מרוצה מאיך שאתה נראה?
מה העוגה המועדפת עליך? עוגות אוקראניות
ולסיכום: מסר לעמישראל : חנוכה שמיייייח

שלי

שם: אפריים גיל: 17.5 איזור:באר שבע השלם: חג החנוכה מתקרב ואני מחכה שיגמר לי המלווה כמה סופגניות כבר אכלת עד עכשיו? 2 האם אתה אוהב לביבות? לא כול כך הם בסדר האם קרה לך נס השנה? עברתי טסט וטסתי לארה"ב
איזה סביבון עדיף לדעתך: מעופרת יצוקה או מפלסטיק? עופרת יצוקה מה השיר האהוב עליך בחנוכה? אין מה עדיף לדעתך- ידני או אוטומט? ידני מה התוכניות לסופ"ש? לסדר את החדר
מה אתה לובש עכשיו? מכנס ארוך וחולצת גבעתי האם אתה ישן עם שמיכת פוך? כן איזה סלבריטיס ראית בחייך? פרט... מירי בוהדנה
האם יש לך קשר (משפחתי או כל קשר) לאחד מהסלבריטיס בארצינו? לא אם היתה לכם אפשרות להעביר לילה עם כל סלב' שרק תבחרו, במי הייתם בוחרים? בארץ ובחו"ל. הילארי דאף מה הוא הסנדביץ' המועדף עליך? פיתה אם ממרח מה עדיף- מלפפון או עגבניה?אף אחד
איזה מאכל אבא/אמא שלך מכינים הכי טוב? שניצל מה עדיף- אור או חושך? אור באיזה בית חולים נולדת? סורוקה האם נולדת בניתוח קיסרי? לא מה יכול לעצבן אותך? השאלה היא מה לא יכול להצבן אותי
האם יש לך חבר/ה? לא שיר רומנטי: Barry White: JUST THE WAY YOU ARE מה האייקון המיותר בעיניך?שבלול איזה אייקון לדעתך חסר? לא יודע מה תמיד, אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בכיס/בתיק? ת.ז ומפתחות יש לכם אחים/אחיות? כמה? כן, אחות אחת מה מעיר אתכם בבוקר? הפאלפון באיזה כלי תחבורה (חוץ מאוטו ) היית רוצה ללמוד לנהוג? מטוס האם אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? פ'סדר מה העוגה המועדפת עליך? שוקולד ולסיכום: מסר לעמישראל לנהוג בהירות כי חיים רק פעם אחת

Naughty Girl1

New member
הנה ../images/Emo9.gif

שם: היבא. גיל: 18 ויומיים
השלם: חג החנוכה מתקרב ואני __חוגגת את הכריסמס?
__ כמה סופגניות כבר אכלת עד עכשיו? 0
לא מתה על זה. האם אתה אוהב לביבות? לא טעמתי
האם קרה לך נס השנה? לא משהו מיוחד
איזה סביבון עדיף לדעתך: מעופרת יצוקה או מפלסטיק? פלסטיק
מה השיר האהוב עליך בחנוכה? אין
מה עדיף לדעתך- ידני או אוטומט? אוטומט
מה התוכניות לסופ"ש? להיפגש עם אורטלוש שלי, ולנוח. מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס, וחולצה אדומה ארוכה.
האם אתה ישן עם שמיכת פוך? ברור
איזה סלבריטיס ראית בחייך? פרט...מיכל ינאי נחשבת?
האם יש לך קשר (משפחתי או כל קשר) לאחד מהסלבריטיס בארצינו? דודו טופז הוא במקרה דוד שלי..
לא, סתם. אם היתה לכם אפשרות להעביר לילה עם כל סלב' שרק תבחרו, במי הייתם בוחרים? בארץ ובחו"ל. שיין ווסט!
הגבר הכי מושלם בעולם!
מה הוא הסנדביץ' המועדף עליך? כל דבר עם פסטרמה. מה עדיף- מלפפון או עגבניה? מלפפון
איזה מאכל אבא/אמא שלך מכינים הכי טוב? קישואים ממולאים באורז, של אימא
מה עדיף- אור או חושך? אור
באיזה בית חולים נולדת? סורוקה בב"ש. האם נולדת בניתוח קיסרי? לא. מה יכול לעצבן אותך? החברות לשעבר שלי, פיכסה
האם יש לך חבר/ה? לא
שיר רומנטי: Ub40 - Can't help falling in love with you מה האייקון המיותר בעיניך?
איזה אייקון לדעתך חסר? אייקון מלאך
מה תמיד, אבל תמיד אפשר למצוא אצלכם בכיס/בתיק? פלאפון
יש לכם אחים/אחיות? כמה? אח בן 15, אחות בת 12 וחצי. מה מעיר אתכם בבוקר? אימא
באיזה כלי תחבורה (חוץ מאוטו ) היית רוצה ללמוד לנהוג? רק אוטו
האם אתה מרוצה מאיך שאתה נראה? מאוד
מה העוגה המועדפת עליך? גבינה או שוקולד. ולסיכום: מסר לעמישראל : קר ליייייייייייייי

beatman

Member
חשבתי זאת תמונה שלך ../images/Emo4.gif

נו איך זה להיות בת 18 ??

Naughty Girl1

New member
אלכס, לארה, ומיכלי ../images/Emo3.gif

אלכס -להיות בת 18 זה פשוט כיף
אני חוקית
אני גם מרגישה ממש בוגרת וזה ..
לארה - השיר רומנטי נורא , גורם לי לחשוב על אהבה כל פעם מחדש
ומיכל - הלכתי עם עוד 9 חברות למסעדה טובה בבאר שבע, צחקנו, הצטלמנו, עשינו שטויות, גם התחילו איתנו
היה כיף

למעלה