WTF?!

salingre

New member
לא, הוא מורד, אבל בוגר

כשתתבגר, תדבר איתו. (זאת שירה ד"א)

סתם הערה

סיגריות זה לא כמו אלכוהול, נרגילה ונפצים. זה לא מעורר מהומה. אתה יכול לשבת בצד ולעשן סיגריה בלי שאף אחד אפילו ישים לב שזה קרה. בגלל זה גם המורים התעלמו מזה, אני מניחה.

R a a B

New member
הם לא התעלמו

בזמן המסיבה בלילה הראשון יוסי לקח את המיקרופון של הדיג'יי ואמר לכולם לכבות את הסיגריות שלהם (בטון מאוד עצבני, כמו שרק יוסי יודע)

כי כולם עישנו שם בצורה מוחצנת

עובדה שכשאני עישנתי בכניסה לאוהל, בערך באותו זמן שיוסי ביקש לכבות את הסיגריות במסיבה, קרן ותמיר באו לאוהל וראו אותי מעשנת לפני שקלטתי אותם והספקתי לכבות את הסיגריה. כשראיתי אותם כיביתי, והם עברו לידי, אמרו לי שלום ושום דבר מעבר לזה. כשאמיר ועוד מורה (לא זוכרת מי) עברו בסוף המסלול וראו אותנו מעשנים בצד, מאחורי הגלידה, הם הסתכלו, הפנו את המבט הצידה והלכו, בלי לומר כלום. כשאמיר ראה אותי ועוד שתי בנות מעשנות באחד האוהלים הקטנים כשאמרו לנו לעלות לאוטובוסים הוא אפילו לא אמר לנו לכבות את הסיגריות אלא רק לבוא לאיפה שכל השכבה. התעלמו לגמרי. ואתה יכול לשים לב לזה רק אם אתה מעשן או שאתה הרבה עם אנשים שמעשנים.

id0a

New member
smell like

Oi! This is The Testicles coming at you with our Israeli hardXcore spirit! We are the baddest dogz in town and we aint afraid to show it, Oi!

orbanneo

New member
על ההתעלמות

אני כבר צופה את תגובות ההתנגדות של כולם לגבי התעלמות המורים, אז לאחר בירור קצר איתם: הם התעלמו כי הם לא רצו לשלוח הבייתה, ולא מתוך צביעות. עוד פרט קטן שמראה שלפעמים הם בעדנו, ואולי אפילו מבינים אותנו... שלחו הבייתה רק אם וכש לא השאירו להם ברירה, הבליגו כמה שיכלו כדי לא לבאס אותנו.

הם התעלמו כי סיגריות זאת התמכרות

ויש אנשים שהיה להם מאד מאד מאד קשה להיות שם 3 ימים בלי לעשן . זה לא היה נעים לא לאותו אדם וגם לא לסביבה שלו.. (שאתה צריך סיגריה ואתה לא מקבל ,אתה מתעצבן) וזה בדוק מהסיבה הזאת כי יוסי אמר שהם עשו ישיבה והחליטו להתעלם מהסיגריות כי זה עדיין שונה משאר הדברים!!!! יפי נפש מגעילים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

v i o L e T

New member
לא נראה לי שזה קשור לזה שזה

"התמכרות". זה לא מפריע להליך של הטיול , גם אף אחד לא מעשן למורה בפרצוף.

Mooa-Numi

New member
אני חושבת

שאנשים כל הזמן מתרעמים על המנפצים כאילו הם עשו ככה וככה. ואיך נפצים ולא יודעת מה. אבל צריך גם לחשוב מה גורם לאנשים לנפץ נפצים. כן, זה כן קשור. זה מן יצר כזה שיש בכולנו, ההנאה לראות דברים אחרים נהרסים. פרויד קרא לזה יצר המוות, אבל פרויד הומו ואף אחד לא באמת מאמין לו, אבל זו סתם הגדרה. כמו שנהנינו לראות את הפספוסים האלו בהכנה לטיול, של כל מיני דברים שנתקעים בביצים של אנשים, אז אנשים גם נהנים לפוצץ משהו שגורם לאנשים אחרים לקפוץ. יש משהו נורא מצחיק בלראות אנשים אחרים נבהלים או סובלים ובכלל בלהרוס. שפצים, שוד ושבר, אבל מה עם כל אותם שירים של "האוהל לא הולך לישון" שנמשכו עד ללילה? שני חבורות שונות, בשני הקצוות השונים של האוהל, החליטו לפצוח בשירה וריקוד באמצע הלילה. כן, כדי להרוס לאחרים, כי זה נורא מצחיק לראות אנשים אחרים סובלים. זה מאותו שורש של המקרה עם האוהל והנפצים ואיזה אלף דברים. והיו עוד כאלו בטיול ובכלל. רק כי זה היה הקש ששבר את גב ההנהלה, או כי האנשים האלו זה אנשים שאני מסתדר איתם והם אפילו בכיתה עיונית רגילה, וכי זה לא מסכן ממשית חיים של אנשים (אבל לטייל עם 2-3 שעות שינה כן?)...זה הכל בא מאותו מקום ומאותו צורך ומאותו יצר, לא? חוץ מזה שהטיול היה אחלה (כאילו, הטיול עצמו היה על הפנים, מבחינת מסלולים ומזגאוויר והכל. אבל נהניתי), הוא גם הראה המון בעיות שיש בשכבה. אפשר לפתוח בכל מיני פרובוקציות של ספר מחזור וכאלה, אבל אפשר לנסות ולראות מה גרם לדברים לקרות ולנסות לפתור אותם. אל תשאלו אותי איך, רק הצעתי רעיון. אני יודעת שזה נשמע תלוש והכל, ויופי, 2-3 חודשים לפני שעפנו מבצפר להתחיל להכיר את השכבה ולפעול לכל מיני דברים. טוב, הלכתי לאיבוד במה שאמרתי, לא משנה.

id0a

New member
אל תשווי בין מה שקרה בלילה הראשון

שזה הכל היה בגבול הטעם הטוב ולמען הצחוק בלבד, ולא תחת השפעה של אלכוהול ולא רצינו להרוס לאף אחד את הלילה ועוד שעה פחות שעה לא הורסת כלום ובמיוחד לא להוציא את זה מפרופורציות ולעשות את זה בומבסיטי כמו "(אבל לטייל עם 2-3 שעות שינה כן?)...". הלילה השני לא היה אותו דבר כמו הלילה הראשון, נקודה ואין על מה להתווכח.

Mooa-Numi

New member
לא השוויית בין שני המקרים ככה

אמרתי שזה בא מאותו מקום.

glebRa

New member
תסלח לי עידו, אבל בלילה הראשון

בהחלט עברתם את הגבול והרסו ללא מעט חבר'ה את הלילה והבוקר למחרת. כמו שביקשתי מהם אז, הם יכלו בקלות לשבת במעגל מצומצם יותר רחוק מהשאר, להוריד את הטונים ולא להפריע לכל האוהל. המזל שלי הוא שבלילה השני ישנתי כ"כ חזק שלא התעוררתי בכלל. מ12 ועד הבוקר רצוף. לטייל במסלולים, בייחוד כמו זה שעשינו בנחל זוויתן, שהוא מלא במקומות עם תהום וסכנת החלקה, ועוד שיש לך חבר'ה שלא מורגלים בכזו הליכה ומאמץ (להזכירך לא כולם היו בתנועה/א"י/כושר קרבי) יכול להיות ממש מסוכן. הלילה הראשון לא היה כמו השני, בהחלט יכול להיות, אני לא יכול להגיד, ישנתי את כולו. אני רק יכול להגיד לך שהתוצאות של הלילה הראשון השפיעו באופן ניכר על החלטת המורים [וזאת לא קרן בלבד [תפסיקו להשמיץ אותה, אין לכם שום זכות לעשות זאת, עד שלא הייתם במצבה) מכוון לכולם, לאו דווקא אליך עידו]

ArchangeI

New member
אחיייייייייייייייייייייייייי

צאו מהסרט שלכם!!! אנחנו שיכבה מעולה ו"תוצאות הלילה הראשון" הם כעין וכאפס לעומת דברים שככבות אחרות עשו ועושים (נמאס לי לחזור על אותם דברים)! חלאס להיות כאלה יפי נפש, הלילה שאמור להיות הקטע הכי כייפי בטיול השנתי וחצי שיכבה יישנה לי אישית זה כאב.. ועל דברים כאלה צריך באמת להתבייש!

למעלה