זה מאד נחמד להגיד את זה..
אבל לצערי זה לא המצב. אם שיכבה אחת לפנינו שתתה ועשתה בלאגן פי מליון ממה שאנחנו עשינו, ואותם ההנהלה לא שלחה הבייתה, ואצלנו שתו קצת, ובצד, וככה הם רקדו ונהנו במסיבה ואח"כ שרו קצת באוהל (ותתפלא גם הרבה שלא שתו שרו כך שאין הרבה קשר) ואת כל השיכבה שלנו החליטו לשלוח הבייתה, אז אותי זה מכעיס. התייחסות ה"חוק" צריכה להיות שווה בין כולם. אתה כל הזמן אומר את זה באותו משפט, אבל תעשה הפרדה בין העישון לבין השתייה כי זה בכלל לא אותו הדבר (ואני בטוח שכבר כתבתי פה למה כבר כמה פעמים, אם אתה רוצה עוד הסבר תבקש). "מה לעשות שלשתות ולעשן כן מנוגדים לחוקים ולכללים.", אחי, תפסיקו להיות כ"כ יפי נפש שומרי חוק.. אני לא יודע בן כמה אתה אבל אני בטוח שגם אתה (כשאני אומר אתה אני מתכוון כאן לכל יפי הנפש שחיים במן בועה משלהם) שתית לפני גיל 18, אני בטוח שגם אתה הורדת ומוריד סרטים ושירים מהאינטרנט, ועוד הרבה דוגאות כאלו, כך שאף אחד כאן לא יותר טוב מאף אחד אחר אז להוריד את האף לריצפה ומספיק להטיף מוסר. באותה מידה שהם רקדו והפריעו לך בלילה לישון אתה הפרעת לי בכך שישנת כי אני רציתי לשיר ולנגן (כן-זה חוקי) אבל המורים לא הרשו.. הקטע פה שאנחנו מנצחים על כלום, לכל מטבע יש יותר משני צדדים, ואנחנו צריכים להתאחד כאן ולהפסיק להאשים אחד את השני (נספח 3, סעיף ג' קריאת "צבועים") ואז אולי נוכל להשיג משו לטובת כולנו.