WTF?!

glebRa

New member
לא רוצה שישוו אותי ולא אוהב

את ההשוואה הזו בינינו והשכבות האחרות. אותנו לא צריך לעניין מה עשו בשכבות אחרות, עלינו להסתכל עלינו ועל עצמנו בלבד. אנחנו צריכים להתנהג לפי הסטנדרטים שלנו ולא של שכבות אחרות, לא משנה כמה הן או אנחנו טובים או גרועים. מבחינתי הלילה היה כיף מאוד. ותסלחו לי שאני לא צריך לשתות או לעשן כדי להינות. אני נהנה מאוד מבלי לעשות את זה. אם חצי שכבה הלכה לישון, היא עשתה זאת מבחירה, אבל בחירה שלא מנוגדת לכללים ולחוקים של המסגרת. מה לעשות שלשתות ולעשן כן מנוגדים לחוקים ולכללים. אני לא מתבייש בזה שאני מעדיף לישון 6 שעות בלילה, וביום שאחרי להינות מהכל. אני לא ציפור לילה, אם אני לא ישן מספיק אני נהיה עצבן ולא נהנה משום דבר, אז הבחירה שלי הייתה להינות כמה שיותר. מה גם, שהחלטתי עם עצמי מראש שאני יילך לישון כשאני ירגיש שאני עייף ואין לי מה לעשות. במידה ויהיה מה לעשות, או שאי לא אהיה עייף, אני ימשיך גם עד 3 לפנ"ב.

ArchangeI

New member
זה מאד נחמד להגיד את זה..

אבל לצערי זה לא המצב. אם שיכבה אחת לפנינו שתתה ועשתה בלאגן פי מליון ממה שאנחנו עשינו, ואותם ההנהלה לא שלחה הבייתה, ואצלנו שתו קצת, ובצד, וככה הם רקדו ונהנו במסיבה ואח"כ שרו קצת באוהל (ותתפלא גם הרבה שלא שתו שרו כך שאין הרבה קשר) ואת כל השיכבה שלנו החליטו לשלוח הבייתה, אז אותי זה מכעיס. התייחסות ה"חוק" צריכה להיות שווה בין כולם. אתה כל הזמן אומר את זה באותו משפט, אבל תעשה הפרדה בין העישון לבין השתייה כי זה בכלל לא אותו הדבר (ואני בטוח שכבר כתבתי פה למה כבר כמה פעמים, אם אתה רוצה עוד הסבר תבקש). "מה לעשות שלשתות ולעשן כן מנוגדים לחוקים ולכללים.", אחי, תפסיקו להיות כ"כ יפי נפש שומרי חוק.. אני לא יודע בן כמה אתה אבל אני בטוח שגם אתה (כשאני אומר אתה אני מתכוון כאן לכל יפי הנפש שחיים במן בועה משלהם) שתית לפני גיל 18, אני בטוח שגם אתה הורדת ומוריד סרטים ושירים מהאינטרנט, ועוד הרבה דוגאות כאלו, כך שאף אחד כאן לא יותר טוב מאף אחד אחר אז להוריד את האף לריצפה ומספיק להטיף מוסר. באותה מידה שהם רקדו והפריעו לך בלילה לישון אתה הפרעת לי בכך שישנת כי אני רציתי לשיר ולנגן (כן-זה חוקי) אבל המורים לא הרשו.. הקטע פה שאנחנו מנצחים על כלום, לכל מטבע יש יותר משני צדדים, ואנחנו צריכים להתאחד כאן ולהפסיק להאשים אחד את השני (נספח 3, סעיף ג' קריאת "צבועים") ואז אולי נוכל להשיג משו לטובת כולנו.

id0a

New member
אף אחד לא מתקרב לפורע חוק בשם

גוטי! לא רק שהוא הוריד הכי הרבה סרטים פה, זה גם היה פורנו וגם לפני 18! אבוי! אותך למשטרת הפאלפל.

id0a

New member
תעשיית הפורנו מגלגלת מליונים על

תמימותן של ילדות קטנות. צודק, אין שום רע :]

glebRa

New member
אני שוב אומר שאני לא אוהב שמשווים

אותי. ובכלל זה גם את השכבה שלי. אנחנו שכבה בפני עצמנו. עלינו להתנהג ע"פ סטנדרטים שלנו ולא של אחרים. זה שעד עכשיו לא אכפו את החוק כמו שצריך לא הופך את זה לבסדר. השתיה והעישון מנוגדים לכללים של הטיול השנתי. נקודה סוף פסוק. אין על זה עוררין, ובנוסף כולנו חתמנו על אמנה שאנחנו מבינים את זה. אז מבחינתי אין על זה ויכוח וזה גם לא נתון לפרשנות. כן שתיתי (ולהזכירך זה לא מנגד החוק לשתות, זה נגד החוק לקנות). כן הורדתי שירים (ולא משנה שהשתמשתי בתוכנות שהוכחו כחוקיות ע"פ תקדימים משפטיים). אני לא מתנשא מעל אף אחד ואם כן אז לא בכוונה ובטח שלא בכוונה תחילה. אני לא מטיף מוסר, אני מביע את דעתי על הארועים ועל האנשים שהיו מעורבים בהם. גם דברים חוקיים מוגבלים כאשר הם פוגעים בזכיותיהם של אחרים (יפפאיי הכנסתי אזרחות להודעה שלי). השאלה היא מה "חזק" יותר, או לפחות מה אמור להיות חזק יותר.

ArchangeI

New member
../images/Emo189.gif יופי, אתה ממשיך ../images/Emo189.gif

תקרא בבקשה שוב כי משום מה אתה מסרב להבין: הקטע פה שאנחנו מנצחים על כלום, לכל מטבע יש יותר משני צדדים, ואנחנו צריכים להתאחד כאן ולהפסיק להאשים אחד את השני (נספח 3, סעיף ג' קריאת "צבועים") ואז אולי נוכל להשיג משו לטובת כולנו

glebRa

New member
ושוב ממשיך... אני לא מאשים אף אחד

שמוכן לדבר איתי בגובה העיניים, ובסוג של הגיון. ברור לי שלכל מטבע יותר משני צדדים. מה שאני מנסה להראות בהודעות שלי, זה ההצדקה שלי לדיעה שלי. ומשום מה, אף אחד כאן לא מבין את זה.

ArchangeI

New member
כנראה שלא..

אבל מצד שני אף פעם לא אמרתי שכן. היית מבלה אם החברים שלך מצידי שחקו דוקים אבל העיקר שהייתם עושים צחוקים והיו נשארות לכם יותר חוויות מהטיול.. כל דקה בו הייתה חשובה וחבל לא לנצל אותה!

glebRa

New member
ואני נהנתי מכל דקה שהייתי בו. ההבדל

הוא שאני בחרתי מתי לבלות ואיך. ולעולם לא חשבתי שאני יהנה, אבל בעצם זה יגרום למישהו אחר לתסכול, דיכאון ובאסה בכללי.

v i o L e T

New member
למה להתבייש?

אם בן אדם עייף ורוצה לישון שיעשה את זה. למה זה צריך לכאוב לך בדיוק?

למעלה