WTF?!

ArchangeI

New member
עם כל הפילוג העמוק שיש בשיכבה

טיול שנתי יכל רק לגבש את כולנו (ישנים, מתקלחים, מטיילים 3 ימים ביחד..) וחבל שזה נגמר ככה. כנס למירק #טיול_שנתי יש שם עוד אנשים אני אדבר איתך שם

עישנו בצד????? איזה שטויות!!!

במסיבה כשהם רקדו והם דחפו את הסיגריה שלהם בפנים שלנו, זה היה בצד? זה לא הפריע? כל מי שמכיר אותי יודע שעישון זה בין הדברים שיותר מפריעים לי, אם אנשים לא יכולינם אז שיעשנו בצד, כמו שציינת. אבל העישון כדוגמא, במסיבה ביום הראשון, היה במרכז- כולם חוו אותו, וזה היה עישון מחאה!

זה היה רק פעם אחת

ואני אישית כשרציתי לעשן במסיבה הלכתי הצידה, כי באופן כללי אני לא אוהבת לעשן ליד אנשים שלא מעשנים. מי שלא קלט שזה מפריע בהתחלה, מילא, אבל מי שלא קלט גם אחרי שיוסי ביקש לכבות את הסיגריות שזה לא בסדר, די טמבל.

פנטילון

New member
עוד נקודה לעניין

חלק מהמוחים בטירוף בעצם שתו בלילה/ות שלפני ריח של צביעות באויר?

trasher

New member
כן כן

אבל הם טוענים ששתיה זה בסדר. זה רק להנות וזה לא מסוכן לאף אחד חוץ מלעצמם. ככה שזה בסדר מבחינתם. גם אני מריח את הריח המתקתק של הצביעות

ArchangeI

New member
עדיין כועס על זה שהפריעו לך לישון?

אתה חייב להבין שהמטרה שלנו כאן זהה.

Ms UnderstOod

New member
וואי מי אתה?1?! איזה תגובות מטומטמו

ת!!!! אני התייצבתי מול שתיים מהחברות הכי טובות שלי שבאו ואמרו "וואי איזה לא בסדר זה שמבטלים את הטיול בגלל הנפצים", וכעסתי עליהן וצעקתי עליהן שזה ממש לא רק בגלל הנפצים.. שאם הדבר הרע היחיד בטיול היה הנפצים, למורים היו כוחות להתמודד עם זה. אבל עם האלכוהול, הסיגריות, הנרגילה והחרא שהמורים אכלו מהשכבה שלנו - הנפצים פשוט היו הקש ששבר את גב הגמל. המטרה שלנו זהה, אבל הזכות שלכם למחות היא פשוט .. לא קיימת! כי אתם חלק מכל החרא שאני אכלתי ואני רציתי מאודדדדד לשתות ולשמוח בערבים של הטיול אבל כוסעמקקקקקקקקקקקקקקקקקקק זה פאקינג שני לילות שבאמת אפשר היה בלי!!! וכל מי ששתה צריך ללכת ולעשות "חושבים" עם עצמו לפני שהוא צועק עלינו שאנחנו לא מוחים מספיק, ושאנחנו לא בסדר.. כוסאמאמאמאמאמקקקקקקקקק של כל מי ששתה שונאת אתכם

ArchangeI

New member
*קללה קללה*

*בפרצוף כועס ובצעקות* מי את בכלל שתטיפי לי? שתדעי לך שאני לא שתיתי לא עישנתי וגם הלכתי לילדים ההם ישר אחרי הנפץ הראשון וביקשתי וניסיתי להסביר שזה מה שייקרה.. יש לי כל זכות להתעצבן וגם להגיד לך שאת לא מוחה מספיק אבל זה לא הרעיון כאן.. את צריכה להבין שקרן בעצמה אמרה שעל כל השאר היא יכולה להבליג, ואנחנו חוזרים הבייתה בגלל הנפצים (ובגלל שזה סכנה לחברה, לנו התלמידים).. אם רק היית מסתכלת מה קורה בשכבות אחרות בבית ספרנו (הקיאו במסלולים באוטובוסים ואיפה לא כבר אמרתי? או בכלל בבתי ספר אחרים היית מבינה שיש לנו (וגם כל המורים אמרו לי את זה) את השיכבה הכי טובה שהייתה להם איי פעם וכן, הנפצים זה מה שדפק אותנו. בנוסף תפסיקו להתרבב בזה שלא שתיתם ולהוכיח את חפותכם כי זה לא נותן לכם כלום כיחידים ובטח שלא ייתן לנו כלום כשיכבה אז זה הזמן להתאגד ולהפסיק להתנהג כמו ילדים קטנים..

Ms UnderstOod

New member
חחח אוקיי אחרי שגיליתי שאתה אלון..

אפשר להנמיך את הטונים
תראה.. אם לא הייתי מודעת לכמה שהשכבה שלנו מצויינת וכמה שכל השכבות look up to us וההנהלה מעריצה אותנו, לא הייתי מתאכזבת כל כך.. באמת שהייתי על סף בכי על הדרך חזרה הביתה אם הייתי מחזור ז' הייתי כבר מגיעה לטיול עם הרגשה של "נו טוב, זה עניין של זמן עד שיטיסו מישו הביתה".. אבל אחרי פולין ואחרי הטיול השנתי של י"א והגדנ"ע והכל.. היה כל כך טוב והיינו כל כך טובים ואחראיים ופתאום הכל התנפץ כזה בגלל כמה ילדים מסריחים.. ואל תיקח את זה כאילו אני מורידה מהערך של הנפצים בהחלטה לבטל את הטיול. ברור שאם היה רק אלכוהול ואת הנרגילה והכל אז היינו סתם עושים שיחות "מה עשיתם אתם כאלה ילדים רעים" אבל ממשיכים בטיול כרגיל.. אבל עדיין זה מצטבר ומצטבר ולדעתי פשוט נשבר להם. לא זוכרת מה עוד כתבת

id0a

New member
לא צריכים את הערצה של ההנהלה,

לא צריכים את הטפיחה על השכם ושיגידו לנו כמה אנחנו שכבה טובה ולא צריכים להתהדר בזה שאנחנו לא עושים בעיות. במחשבה שניה, לא צריכים כלום. זיין.

FiFi 59

New member
סליחה

להתנהג כמו ילדים קטנים זה לשתות בטיול.. אפשר היה להתאפק יומיים אף אחד לא אלכוהוליסט.. וזה שקרן אמרה שהיא יכולה להבליג זה לא אומר שהם לא ביטלו את היום האחרון רק בגלל הנפצים הנפצים באמת היו הכי מוסכנים וזה מה "שדפק", אותנו אבל זה לא רק בגלל זה. זה הצטברות של הכל. ולדעתי אנשים ששתו צריכים להבין את זה. זה יפה מאוד להגיד שרק בגלל הנפצים אבל זה לא רק והם גם צריכים להרגיש אשמים. אני לא מתרברבת שאני לא שתיתי. אני לא בנאדם ששותה הרבה אם בכלל ובטח שלא בטיול שנתי כי זה לא המקום. בתור אנשים בוגרים שעוד שניה יש להם נשק ביד אנחנו מספיק חכמים כדי להבין שזה לא המקום ולא לעניין וזה דיי מאכזב שזה לא קרה.. פשוט ציפיתי ליותר.. כנראה שהשלתי את עצמי.. סתם כל הסיפור מבאס ודיי לטחון מים (אני מפסיקה ברגע זה) יומטוב פיפי

ArchangeI

New member
מי את ?

כנראה שאת באמת חיה בסרט אם חשבת שלא יהיה אלכוהול וכל השיכבה תשחק פוגים ותלך לישון ב11.. אם זה מבאס אותך אז למה את לא עושה משו בנידון? תפסיקי.. תמשיכי בחיים שלך.. העיקר לזיין בשכל את יודעת הרבה

FiFi 59

New member
למה לזיין בשכל?

לא תקפתי אותך ולא כלום אני שחר פירר אם תהית.. פשוט אני יודעת על חברים שלי ששתו ובאמת זה איכזב אותי מה לעשות? ואני כן עושה אני כן הבהרתי להם את הנושא ולא ממש לא ציפיתי שישחקו פוגים ויילכו לישון.. (אל תעשה ממני מטומטמת כמו שאני לא עושה ממך מטומטם) אבל אפשר גם בלי אלכוהול. להפסיק מה? להגיד שהטיול בוטל בגלל האלכוהול? לפי מה שאני יודעת זה נכון. אסור לי להגיד שהתאכזבתי? זה באמת מאכזב אחרי שבפולין פשוט ארבו לאנשים שלא שתו בכלל רק בגלל שחשבו שיש להם אלכוהול. תשמע מותר לי להגיד את דעתי גם אם זה לא מוצא חן בעייניך. זאת מדינה חופשית, ואני אשמח אם תתייחס אליי בכבוד כמו שאני מתייחסת אלייך.

ArchangeI

New member
סליחה עם נפגעת

אז בואי אני אגיד לך שהטיול לא בוטל בגלל האלכוהול, ואם כן אז על זה בדיוק נדבר מחר ונבקש פיצויים כי לא שולחים שיכבה שלמה הבייתה בגלל אלכוהול ו/או סיגריות (ומספיק להתווכח כאן לא ייצא מזה כלום). "זה באמת מאכזב אחרי שבפולין פשוט ארבו לאנשים שלא שתו בכלל רק בגלל שחשבו שיש להם אלכוהול." לא הבנתי מה ניסית להגיד פה.. איפה ראית שאסרו עלייך להביע את דעתך ? לילט

FiFi 59

New member
פולין..

אני הייתי עדה למקרה מבדר ביותר בו האשימו אנשים שיש ברשותם אלכוהול התקשרו אליהם לחדר ואמרו שיודעים על כך, ציטטו להם לחדר (כלומר שתי בנות עמדו בחוץ והקשיבו) ובנוסף התרפצו בהמוניות אל החדר ופתחו בהאשמות. היה מצחיק :] אבל לא נעים.. כי מסכנים האנשים בחדר הם לא עשו כלום.. וכשאמרת לי להפסיק ראיתי בכך רצון להפסיק להגיד את דעותיי. (כנראה שלא הבנתי נכון) אבל שטויות אם לא התכוונת אז אין בעיה :] לילה קסום.

ממש מטומטם להשוות בין טיול שנתי

לפולין.. ובקשר לשתייה זה לא הסיבה שהעיפו אותנו תהי בטוחה.. אולי זה הרגיז אותם אבל הם לא התכוונו לעשות עם זה כלום...! הם אפילו אמרו שהם לא חשבו שבגלל האמנה האנשים לא ישתו אלא שהשתייה תהייה יותר מתונה , אז תפסיקו לזיין בשכל ולשחק אותה יפי נפש שיודעים הכל . וחוצמזה שתייה לא מזיקה לאף אחד חוץ מלעצמך כל עוד זה בכמות נורמלית וזה מה שהיה שם אפחד לא היה שפוך והיו צריכים להרגיע אותו או משהו פשוט היו קצת שמחים. ובנוסף, דווקא די ילדותי ונאיבי לחשוב שלא ישתו בטיול שנתי ועוד אחרון?.. כאילו באמת.. תעשו אתם חושבים ואל תהייו צבועים עם עצמכם כאילו באמת חשבתם את זה ,ועכשיו אתם באים להצטדק על בסיס כלום.

למעלה