WTF?!

pine·apple

New member
צודק

חבל רק שהם ממשיכים לעשות מה שבראש שלהם כי הטיול וכל האנשים שהוחזרו הביתה בגללם היו ועדיין על הזין שלהם

בדיוק

מחאה לא עושים בדיעבד. את יודעת מה זה בדיעבד? במבט לאחור. עושים את זה באותו הרגע. כשזה בוער!

Ms UnderstOod

New member
שירה, הייתי כועסת בדיוק כמוך..

תפסיקי להתיימר לחשוב שמי שישב באוטובוס היה פחות כועס/עצוב/עצבני ממך.

id0a

New member
זה בדיוק הדבר שהכי מעצבן אותי!

כולם היו עצבניים וכעוסים, אז למה לא עשיתם עם זה כלום @#?%?@#^?$^? אל תענו לי כי ענו פה מספיק, אבל זאת הנדוקה הכי כואבת לדעתי.

ArchangeI

New member
אני קורא את התגובות של חלק ממכם...

וממש נקרע לי הלב.. אני ממש מסכים עם כל מילה של עידו ושירה וכל הכבוד!! ואל תחשבו שהעניין הזה יעבור בשתיקה (!)..

../images/Emo41.gif עדכון ../images/Emo41.gif

מחר בערב מועצת תלמידים נפגשת עם ההנהלה בנוגע לטיול. נעדכן מה היה שם.

pine·apple

New member
מועצ"ת יקרה

מחר נפגשים ב-19:00 אצל חן שמר למי שיש בעיה עם השעה או הסעה שיתקשר אלי ולכל השאר- המסר היחיד שיש לי להעביר כרגע זה שאתם תפוצו, כשכבה אתם לא אלה שאמורים לשלם את המחיר על חרא של בן אדם אחר. כמו שזה נראה כרגע, יהיה בסדר

ofrikit

New member
מצטערת להגיד

אבל אני ממש לא רוצה שהפגישה הזאת תאורגן ע"י מועצת התלמידים ואני לא היחידה בדיעה הזאת.. מבחינתי אתם לא מייצגים את הדיעה שלי והנושא של הטיול שנתי אני מעדיפה שיאורגן כמפגש שכבתי בלי שום קשר למוצעה. ולואי (בן עופר) אמר שהוא מוכן שזה יהיה בבית שלו בגן אירועים מאחורי הבית שלו ביום שבת, יש שם מקום לכולם..

פנטילון

New member
+

ממה שמועצת תלמידים הראתה עד עכשיו לא נראה לי שתהיה איזו התנגדות אם מישהו שלא במועצה ירצה להיות בפגישה תקנו אותי אם אני טועה

Ms UnderstOod

New member
מועצת תלמידים נבחרה ע"י השכבה.. ../images/Emo4.gif

והיא מייצגת את כלל הדעות שיש בשכבה כמו שאנחנו רואים בויכוחים פה.. בכל מקרה כמו כל ישיבה של מועצ"ת כולם מוזמנים להגיע אה וזה לא נחמד להגיד "אני לא רוצה שהישיבה הזאת תאורגן ע"י מועצת תלמידים" ובטח ובטח לא לארגן פגישה אחרת באותו זמן במקום אחר.. אנחנו אמורים להיות ביחד נגד אותה מטרה, לא אחד נגד השני..

DaSiLDhoRF

New member
טרו, טרו..

אני בחרתי את דור, שירה ועידו. וכמו שזה נראה הם סתם מתוסכלים מהמועצה הזאת. יש במועצת תלמידים י"ב אליטה שעושה מה שהיא רוצה! שחיתויות ודיקטטורה במועצת התלמידים! אני קורא לעם להתמרד נגד שלטון הדיכוי של המועצה! ויוה לה רבולזיון! נ.ב בחרתי את דור, שירה ועידו למועצה כי הם חברים שלי.

id0a

New member
אני צוחק אני צוחק אני צוחק (כי

לעשות "חחחחחחחח" זה של הומואים!). רוצה מרד נגדי ? נגדי ? תהיה פה שחיטות דמים כמו שלא היתה אפילו במהפכה בצרפתית, מי שיעז לומר מילה - מת.!

וגם כי אנחנו הכי פופולרים (תקראו)

דוגרי אני ממש לא רוצה להיות חלק ממועצ"ת יותר. נכון,זה לא שהייתי מהאנשים המובילים במועצה:לא באתי לכל הפגישות ולא הייתי מעורב בהכל,אבל נראה לי עשיתי משהו. הסיבה העיקרית שלא עשיתי הרבה (מלבד עצלנות כרונית כמובן) היא שהמועצה הזאת יותר עסוקה בעצמה מאשר בחיים מחוץ ממנה. חצי מהישיבות דיברנו על לפרסם את הישיבות או הנוכחות של האנשים. הדבר שהכי שנאתי הוא היוזמה של החולצות שרצו להוציא של מועצת תלמידים,כאילו למה?! זה ממש מוגזם,זה להתעסק בדברים שטותיים. עוד דוגמה היא שבמדבקות שהפיצו נגד האלכוהול היה כתוב למעלה "בחסות מועצת תלמידים",כאילו למה?! גם ידוע שכל האמנה לא הייתה בדעת רוב המועצה,אז למה להגיד שזה בחסות המועצה. וגם אם כן,זה סתם עושה את המועצה למשהו שהוא לא חלק מהשכבה. חוץ מזה המועצה השנה באמת הייתה הרבה יותר טובה משנים קודמות,ובאמת הצליחו לעשות כמה דברים נחמדים מאוד. ח"ח.

orbanneo

New member
אני ושירה יודעים קראטה, תזהר ../images/Emo191.gif

הסטיקרים והאמנה עבדו בדיוק כמו שצפינו, האלכוהול בקושי הורגש בהשוואה לטיולים של שכבות קודמות. ואם אתה כבר שואל- שעות התלבטנו אם לכתוב שהסטיקרים "בחסות מועצת תלמידים", בסוף הוחלט שכן. כשיש חברי מועצה שבוחרים להיות לא פעילים לא מיוצגים כל הצדדים של השכבה. חבל... לא בוכים על וודקה שנשפכה

למעלה