WTF?!

s h e e p i t

New member
לא ממש מסכימה

אני לא מצדיקה שום דבר שהם עשו וגם אני כמו רובנו רציתי להמשיך בטיול אז בסדר לרשום את השמות שלהם בשביל שאלה שהואשמו סתם "יזוכו" כמו שאמרת ולפתוח להם תיק במשטרה זה כבר עיניין של בית ספר אבל להוציא אותם מהספר מחזור זה מוגזם

maiii c

New member
גם אני לא ממש מסכימה..

תאי גזים? עדיף עם רובה, זה יותר מהיר

green witch

New member
אני מסגימה איתך לגמריי!

גם לדעתי צריך להוקיע את התלמידים האלה מהשכבה! וכמו שאמרתי,הם הרסו לנו את הטיול השנתי והם לא יהססו לזרוק נפצים גם במסיבת סיום שלנו וגם בנשף הסיום...לא אכפת להם מהשכבה שלהם ,אז אני לא רואה שום סיבה שלשכבה שלהם יהיה אכפת מהם!

lotanlevi

New member
יונה

עוד פעם אני אחזור, הכעס מובן, גם בי יש כעס כזה, אבל זאת ממש לא הייתה הדרך המתאימה להביע אותו כי הדרך הזאת פגעה במורים ובשאר השכבה שלא עשו כלום. זה טוב ויפה לצעוק ולמחות אבל צריך לדעת נגד מי אנחנו מוחים ועל מה אנחנו צועקים, הטיול כבר היה מבוטל ב9, כולנו היינו מבואסים ועייפים ויכולנו להיות בבית ב11, הבלאגן גרם לנו ולמורים פשוט להיתקע שם, לא יודע מתי אתה הגעת, אני ב2 וחצי הגעתי הביתה, כש ב9 הטיול כבר היה מבוטל. אז נכון שגם המנפצים איחרו הביתה, אבל פגעתם בעוד כמה אנשים בדרך שלכם, בעצם בכולם. לא נראה לי שמגיע לגלעד או לעינת להגיע כל כך באיחור כי אין לכם דרך להביע את הכעס (המוצדק) שלנו.

glebRa

New member
לפני שהטיול בוטל. ולפני שהרוח יצאה

מהמפרשים.

DaSiLDhoRF

New member
רק לומר שמועצת תלמידים י"ב ממש

מחורבנת!! במקום להכין לעצמכם חולצות וסטיקרים מגניבים כדי שיהיה לכם מה לשמור בבית, תעמדו קצת מול ההנהלה כי בין היתר בשביל זה אתם שם, ולרוב לכם הם יותר מקשיבים. לא רק כי זה נכון, גם כי זה מצחיק וכיף.

id0a

New member
תכלס אתה צודק

וחבל שלא כ-ל מועצת תלמידים היתה מחוץ לאוטובוס. עכשיו עזוב מועצת תלמדים, הגיע הזמן לכאוס, לאנדרלמוסיה, לאנרכיה כל אחד אדון לעצמו ולדעתי הגוף המייצג קרי "מועצת תלמידים" נשבר.

Ms UnderstOod

New member
אוי נו..

לא כולם החזיקו באותה דעה שאתה החזקת. אני הייתי מאלה שישבו באוטובוס ובהתחלה בכלל לא היה לי מושגגג למה חלק מהשכבה לא על האוטובוסים. כמו שגוטי אמר, מחאה לא עושים בדיעבד. ואת מה שאני רוצה להגיד אני אגיד כבר בביצפר ולא אחרי שזה לא משנה שום דבר. אה וקראו את הדרישות שלי :)

id0a

New member
עוד לא הבנתי מזה

"מחאה לא עושים בדיעבד ? "

Ms UnderstOod

New member
לוידעת, זה נשמע טוב :)

סתם זה כאילו היינו צריכים למחות נגד האידיוטים האלה (וכן, גם נגד כל השיחות המעצבנות מכעיסות ומדכאות של המורים כל ערב מחדש) כשזה קרה ולא להתחיל לחפש אשמים אחרי שהודיעו שהטיול התבטל ואי אפשר היה למחות כבר אחרי ההודעה של קרן כי כולנו ידענו טוב מאוד שזהו זה.

id0a

New member
אני ראיתי הכל בצורה שונה לחלוטין

האדיוטים שעשו מה שעשו יודעים טוב מאוד מה חושבים אליהם, הם אולי טמבלים אבל רואים את הלך הרוחות סביבם ונגדם. הם הומנם האשמים בביטול הטיול, אבל הטיול לא היה מתבטל לולא היתה מתקבלת החלטה על כך. היתה הקטנת ראש מצד קרן, אהוד, ועד הורים או לא יודע מי עוד. אני לא חיפשתי אשמים בכל הסיפור הזה וכעובדה בשום הודעה שלי פה בפורום לא הזכרתי אפילו פעם אחת את המילה "אשמים". וכך אני חושב גם רב "המתנגדים" להחלטה של קרן. מכאן יוצא שלא היתה שום "מחאה בדיעבד".

Ms UnderstOod

New member
שלא תבין שאני לא מסכימה איתך

שליחת שכבה שלמה הביתה בגלל 3-5 פלוצים עלובים זה פשוט.. בלתי נתפש אני מדריכה כבר כמה.. 3 שנים? ובחיייםםםםםם לא עשינו עונש קולקטיבי. תמיד מתמקדים בבעיה, פותרים אותה, מתעסקים רק בה ולא באנשים אחרים שבאמת לא עשו כלום. עונש קולקטיבי לא נותן כלום, הוא לא חינוכי בשום צורה והוא בטח ובטח לא פותר את הבעיה. אבל.. בכל זאת, המחאה הייתה חסרת משמעות כבר מתי שהתחלתם אותה (כפי שכבר רואים בדיעבד). כי עם כמה שההחלטה הייתה מטופשת, זה כבר היה אחרי קבלתה. אני למשל, לקחתי את כל העצבים שלי, עליתי לאוטובוס ונעצתי באורנה גל (שמות!!!!) את המבט הכי עצבני של החיים שלי. זה היה ממש כיף :) מה שמזכיר לי.. דנה מי"ב2 צעקה על לימור דברים כמו "אל תקראי לי שקרנית בחיים שלך!! מאיפה את שומעת, מהתחת???" כחלק מהמחאה שלכם.. אז אולי.. רק אולי.. המחאה הייתה פריקת עצבים ולא באמת ניסיון לשנות משהו. לפחות אצל חלק מהמוחים. ושוב, הכעס היה מופנה אל האנשים הלא נכונים. לדעתי.

id0a

New member
להסתכל ב"דיעבד" על דברים זה לא

חוכמה גדולה. אפילו שהתקבלה החלטה היה אפשר לשנות אותה, ואני בטוח בכך! אם כולם היו נרתמים למשימה ולא מפחדים מהצעקות של קרן ואורית ומהבקשות של תמיר, יוסי ונורמה הטיול היה יכול להימשך ולשלוח את מי שרצה הביתה ושוב, שימי לב שמי שעלה לאוטובוס ורצה ללכת הביתה היה גם מ"עושי הצרות". הכל תלוי ברצון, אולי זה נדוש ואולי לא "אין לא יכול, יש לא רוצה."

n7a

New member
תפסיקו לדבר שטויות

בואנה! מספיק לדבר שטויות.. אחרי שקרן אמרה לכל השכבה שאנחנו הולכים הבייתה כולם התחילו לצעוק "מה?! מה הולכים?!" ואף אחד לא היה מוכן שהטיול הזה בכלל יתבטל.. במשך 10 דקות כולם ידעו יפה מאוד להתנגד ולדבר עם המורים ולהגיד להם כמה זה לא פיר..אחרי 10 דקות שסגל המורים התחיל להגיד לכולם לעלות לאוטבוסים כולם (!!) אחד אחרי אחד התחילו לעלות במקום להמשיך ולעשות משהו.. אתם באים ואומרים שזה לא עשה כלום שנשארו 20 ילדים למטה..בטח ובטח שהיה עוזר אם שכבה שלמה הייתה נשארת למטה ולא עולים כמו דפוקים ועם ראש בקיר ועושים משהו עד שהילדים שגרמו לכל זה היו מודים.. באמת נראה לכם הגיוני שמה שעזר זה שעליתם עצבניים ותקעתם באנשים מבטים .. וואו..זה עשה פשוט המון..! כמו שבגלל 4 ילדים דפוקים הלכנו הבייתה ככה בגלל 20 ילדים אנחנו נישאר שם.. ובמקום להישאר ולצפות בנו דרך האוטבוסים הייתם מזיזים ת'תחת שלכם למטה ובטח ובטח שהיה קורה משהו אם לא הייתם מתייאשים כ"כ מהר.. אתם לא מבינים שלא הייתה פה מרידה נגד המורים..כולם פה אומרים את זה וזאת שטות..אם ידעתם לצעוק ולהגיד דברים במשך ה10 דקות שכביכול הקציבו לכם (אם לא הייתם עולים אז זה היה משהו אחר) הייתם צריכים להמשיך לעמוד על שלכם ולהמשיך לעשות דברים במקום לעלות לאוטבוסים.. חוצמזה..תפסיקו לחפש עונשים לא קשורים לאותם ילדים שעשו את זה..מה הקשר ללהוציא אותם מהספר מחזור..זה לא עושה כלום זה לא קשור למעשה ולעונש..הדבר היחיד שרובנו באמת רוצים לראות זה שיפתחו להם תיקים במשטרה.. תכלס..עכשיו זה המצב ובמקום להתווכח אחד עם השני צריך לראות מה עושים מהנקודה הזאת ואיך אנחנו גורמים לטיול השנתי הזה כביכול להסתיים בצורה נורמלית וטובה בכך שנארגן משהו לשכבה..

ArchangeI

New member
../images/Emo45.gif

מסכים כמעט עם הכל. הילדים ההם החליטו להוציא את עצמם מהשיכבה שלנו ולדפוק אותנו חזק, ועכשיו אנחנו צריכים לדאוג שהם יישלמו על כך.. וכן, לא הזיז להם הטיול השנתי וכל השיכבה שלנו, נראה איך הם ירגישו אז.

למעלה