WTF?!

Ms UnderstOod

New member
אוו וואו איזה קשוחים.. תיק במשטרה

תיק במשטרה זה דבר פורמלי שהביצפר אחראי.. אבל אם אנחנו כשכבה לא נפעל מול הילדים האלה אז בעצם לא עשינו כ-ל-ו-ם אני רוצה לראות איך תגיב/י (?) אם יחליטו להוציא אותך מספר מחזור.. אולי בשבילם זה כלום, בשבילי זה יהיה סיפוק ולראות את הילדים האלה בספר מחזור שלי, בתור מזכרת מהתיכון, יהיה עצוב מאוד בשבילי ובשביל הרבה אחרים "זה לא עושה כלום זה לא קשור למעשה ולעונש..הדבר היחיד שרובנו באמת רוצים לראות זה שיפתחו להם תיקים במשטרה.." תגידו לי אתם עכשיו - כשמישהו במושב לא משלם מיסים, הוא כתוב בגדול ככה שכולם יוכלו לראות. זה קשור איכשהו למעשה?? וכשאתם דורסים בנאדם ומקבלים על זה עונש כספי - זה קשור? כי דווקא עונש שקשור למעשה יהיה לדרוס אתכם בחזרה עד כמה שאני מבינה את הטענה המפגרת הזאת.. להוציא אותם מספר מחזור זה סימבולי להראות שאנחנו לא מקבלים אלינו אנשים שעושים כאלה מעשים שאנחנו לא מקבלים אותם כחלק מאיתנו מן הסתם אני דורשת שזה יהיה ~בנוסף~ לתיק במשטרה כי בסופו של דבר, מה שהם עשו זה בין פלילי למאוד פלילי, אבל תיק במשטרה לא ייתן לי שומדבר. זה יהיה סתם שמחה לאיד שמתנדפת מהר מאוד. אני לא רוצה את הילדים האלה אצלי בספר מחזור.

s h e e p i t

New member
את לא יכולה להעיף אותם מהספר מחזור

זה שמסכם את כל תקופת התיכון ובמקרה שלנו גם חטיבה ואין בזה שום היגיון.. אם כבר עושים משהו נגדם שיהיה קשור למה שהם עשו

Ms UnderstOod

New member
אני לא מבינה אתכם..

למה אני לא יכולה להעיף אותם, כי זה לא יפה?
אוייי מסכנים.. צודקת.. אל תוציאי אותם מספר מחזור, ותוסיפי חיבוק..

id0a

New member
זה שתוציאי אותם מהספר מחזור לא

ייתן לך כלום, בין אם זה אכפת להם או לא. זה שאת מוציאה אותם מספר מחזור רק מראה על דבר אחד. את באה ואומרת "אה, הם לא חלק מהשכבה שלי, הם לא ברמה שלי, אני לא רוצה אותם בספר שלי". ממש מתנשא והומוי. הם חלק מהשכבה שלך בין אם תרצי או לא, הם יצאו איתך לטיול שנתי ופוצצו אותו, את לא יכולה להבדיל אותם מהשכבה, כי שש שנים הם היו פה.

ArchangeI

New member
אני חושב ש..

צריך להפסיק לחשוב מה עושים איתם, זה יותר בעיה ואחריותם של המורים להתמודד עם דברים כאלה (ותמיד הייתה- גם בטיול, גם בפורים וכו') שלצערנו מפילים את זה עלינו.. צריך להתחיל לחשוב מה עושים איתנו כשיכבה ואיך מסיימים את החודשים שנשארו בכיף ולא בשנאה ומרמור..

אופיר, תרדי מזה.

גם אם נורא תרצי - את לא יכולה להוציא את הילדים האלה מספר המחזור ולא משנה כמה רעש תעשי. כן סימבולי, לא סימבולי, פשוט תעזבי.

green witch

New member
מה הקשר בכלל לעניין עם דנה???

העניין עם דנה לא התקשר בכלל לעניין המחאה אז אל תערבבי דברים.. הריב עם דנה ולימור היה בגלל נושא אחר לגמריי וזה היה בדרך הבייתה.. אז אני מבקשת..אין קשר!

אני כתבתי את זה.

ואופיר די הבינה אותי... אני רוצה להוסיף שחבל שקרן לא הציגה את האיום של "נפצים=חזרה הביתה" אחרי הנפצים בלילה הראשון.

id0a

New member
הסוציאליזם מת, הכסף פה שולט, כבוד

האדם נרמס למישו פה אכפת ? ברוכים הבאים לשנות האלפיים! ברוכים הבאים לימייי הבייייינייםםםםם!

DaSiLDhoRF

New member
דור, פאנק פאנק, אבל די!

או יותר נכון: קולה מהאף קולה מהאף, אבל די!

DaSiLDhoRF

New member
סעמק, שונא בדיחות פרטיות!

לפתע אני מרגיש כמו מאי.. אל תעלבי.

למעלה