WTF?!

FiFi 59

New member
בסדר

אין לי כוח לענות אבל אם את חושבת ככה שיהיה לך בכיף באמת. אני חושבת אחר וזהו.

FiFi 59

New member
*אחרת

נוסף לזה, אין צורך לתקוף. וחוצמזה לא הנתהנגתי כאילו אני יודעת הכל. וצר לי שאני לא בנאדם ששותה. לדעתי טיול שנתי זה לא המקום גם אם הוא אחרון וזו לאו דווקא מחשבה ילדותית. אבל כמו שכתבתי קודם אם ככה את חושבת אז בסדר מותר לך. כמו שלי מותר לחשוב אחרת ועוד משהו, כשאנחנו בטיול אנחנו תחת השגחת המורים. אם מישהו ישתה ויחליט שבא לו לקפוץ למים ויטבע בדרך, ההורים שלו לא יהססו לתבוע את המורים ואת בית הספר. אז השתייה לא תפגע רק בעצמו. ו אין לי בעיה שאנשים ישתו, ממש ממש לא. אבל יש מקום לכל דבר.

ArchangeI

New member
ועוד משהו..

את שמה לב מה את אומרת? ואם ואם ואם.. ואם מישהו יחליט לקחת מטען C4 ולפוצץ את כל האוטובוסים ? זה כבר ממש מסוכן.. חובה לשלוח אותו הבייתה ואם מישהו יחליט ללכת לטייל ביער ויילך לאיבוד זה כבר ממש מסוכן.. בוא נשלח את השיכבה הבייתה. ואם מישהו באותו טיול ביער ייפול לבור או משו ויישבור את המפרקת ? אויש זה ממש מסוכן, בוא נשלח את כל השיכבה הבייתה כי אנחנו לא רוצים אחריות גם על זה.. ואם מישהו ייחליט במסלולים להכנס למיים ויעקוץ אותו סרטן .. זה כבר ממש מסוכן בוא נשלח את כל השיכבה הבייתה! ואם מישהו ייפול מצוק או שנשר יאכל אותו.. וואוו זה כבר ממש מסוכן בוא ונשלח את כל השיכבה הבייתה.. כן, החיים מסוכנים, מסוכן לצאת מהבית. אני מקווה שהבנת את מה שניסיתי להסביר פה ותצאי מהבועה שלך. ללא כוונה להעליב כמובן, צהריים טובים

FiFi 59

New member
אין צורך להגזים

תראה אני אסביר את עצמי יותר טוב. נכון שזה ואם. אבל אני מתכוונת לכך שמורה לא צריך להיות אחראי עלינו אם אנחנו שותים. כלומר אני חשבתי שאנשים יהיו מספיק בוגרים ויבינו שזה לא המקום משום שזה טיול מטעם בית ספר ושהאחראים הם המורים ואם חס וחלילה מישהו משתכר לגמרי וקופץ למים זה אחריות המורה. התכאזבתי וציפיתי שלא ישתו משום שחשבתי שאנשים מספיק בוגרים להבין את הסוגייה. לא איכפת לי שאנשים שותים רק כל עוד זה לא במסגרת בית ספר (או כל מסגרת אחרת שאינה מאשרת זאת) תחשוב על זה שאם אתה היית אחראי על טיול וילד שותה וחס וחלילה קורה לו משהו, זה אך ורק על אחריותך. ואני מבינה שהמורים לא רצו להיות אחראים על זה (ולא על הנפצים) שוב אני לא אומרת שהאלכוהול היה הדבר המרכזי שגרם לכולם ללכת הביתה אבל זה כן היה גורם. תשמע אני לא חיה בבועה. כן התממתי שחשבתי שאנשים אל יביאו אלכוהול, אבל חשבתי שאנשים כבר יצאו מהחשבה שזה הגיוני לשתות בטיול.

ובגלל שאנשים כן הבינו

שאנחנו באחריות בית ספר אז הם שתו במידה.. ,בן אדם מודע לכמויות אלכוהול שהוא יכול לדחוס בגוף שלו .. וכן, בכל זאת זה טיול שנתי וכן שתייה משמחת ואני לא אגיד שאי אפשר להנות בלי לשתות אבל כן אפשר להנות יותר :) ותאמיני לי שרוב אלה ששתו היו מהח'ברה שלי (כן כן..חברים זה אנחנו המותקפים פה!:\) ובניגוד למנפצי הנפצים ברגע שהיינו נתפסים היינו לוקחים על עצמנו את האחריות של המעשים שלנו ובטח ובטח שלא היינו גורמים לשכבה שלמה לסיים את הטיול בטרם עת שזה עוד באשמתנו.. אז ככה שמספיק עם ההאשמות כי הבצפר עצמו אמר שהאלכוהול לא הסיבה לזה ששלחו אותנו חזרה (ציטוט של קרן: "לא היה אכפת לנו מסיגריות אלכוהול או הרעש רק שזה הגיע למצב של סיכון חיים =נפצים"). וחוצמזהה בכלללל לא העיפו אותנו בגלל שומדבר שמתווכחים עליו פה ימים כבר - חדר מצב של משרד החינוך לא אישר להמשיך בטיול בשל המזג האוויר והתרעות וזה ממקור מוסמך.. אז חלאס אנחנו שכבה אנחנו גוף אחד די כבר לפלג אותנו לפי המעשים שכל אחד הזה כי הדבר היחידי שצריך להעשות הוא שאנחנו נלחם על הצדק הזה שדי כבר לדרוך עליינו ובציפייה שנשתוק..

FiFi 59

New member
טוב

על עניין מזג האוויר אני יודעת כי גם אם היינו ממשיכים במילא לא היה שומדבר. דבר נוסף זה שלא כולם באמת מודעים לכמות שהם מסוגלים לשתות. דבר שלישי זה שנכון קרן אמרה שאת זה היא יכולה לסבול אבל ברגע שהיה עוד דבר (כגון הנפצים) התחשבו גם באלכוהול כגורם שיחזיר אותנו הביתה. עכשיו עזבי את זה אני אישית מבינה את קרן שהיא לא רוצה לקחת אחריות על הילדים שניפצו נפצים ועל זה שהם יכולים לפגוע באחרים. אני כן בעד לעשות משהו עם הילדים עצמם שעשו את זה. והמחאה שהייתה לפני האוטובוסים נתפסה בעיני כנגד ההנהלה. לאחר מכן הסיבור לי שזה לא היה ככה בכלל אבל שם גם חלק מאלה ש"נלחמו" לא הבינו נגד מי בדיוק המחאה.. ואני חושבת שאם הייתי מבינה נגד מי זה בדיוק הייתי נוהגת אחרת. יומטוב ושבוע נעים.

FiFi 59

New member
גם אני מריחה..

(עד כמה שאפשר כי אף שלי סתום..) שלא תחשבו אחרת, גם השתיה גרמה לכם לעוף הביתה מוקדם מהרגיל.

DaSiLDhoRF

New member
אני לא שתיתי!!!

אבל אני צבוע. ויכול להיות ששתיתי, כל הלילה הזה היה די מעורפל...

id0a

New member
אני גם צבוע, רוצים לדעת למה ? כנסו

כי אני בעצם כושי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ofrikit

New member
וואו..

אתה מגעילים אותי אני בשוק שאני בשכבה כזאת דיי כבר לשחק אותה ילדים טובים, מלאכים... צאו מהסרט כבר לא מעניין אותי החבורה המפענה הזאת שהרסה לכולם כי עכשיו תסתכלו מה אתם אומרים אתם מפרקים את השכבה מלקקים להנהלה כל הזמן אולי פשוט תעשו פגישה כל הילדים הטובים שלא שותים לא מעשנים והולכים לישון ב9 אתם תמיד צודקים ואנחנו חארות כי אנחנו שותים מעשנים ויודעים להינות קצת מהחיים.. אתם לא ילדים של אמא אתם כבר בני 18 שעוד לא התבגרו אז: כל הכבוד לכם!! אני לא באה להצדיק אף אחד ששתה אני פשוט בשוק מהתגובות שלכם

ofrikit

New member
ועוד דבר

אתם בכלל לא מבינים מה הלך בשכבות אחרות.. תגידו תודה שזה הכל. אנחנו אחת השכבות היותר טובות מבחינת "ילדים טובים" בכל טיול של שכבות אחרות היה בית זונות פשוט אותם לא החזירו הביתה.. כי רק השנה נזכרו ללכת "ביד קשה" אז אנשים דיי ללכת אחד נגד השני, זה לא תורם לשודבר.

glebRa

New member
אז הנה עוד דבר-

וגם אמרתי את זה לאלון. אנחנו צריכים להתנהג ולחיות על פי הסטנדרטים שלנו. לא אלו של שכבות אחרות. אני ממש לא אוהב את זה שמשווים אותי למישהו אחר. אני גם די בטוח שהשכבות האחרות לא ירצו שישוו אותם אלינו. אז תפסיקו עם האיזכורים האלו של הטיולים האחרים. זה לא משנה מתי נזכרו ללכת עם היד הקשה. אנחנו היינו צריכים להתנהג כאילו היא קיימת מלכתחילה ואז לא היינו נכנסים לצרה הזו. ועוד כמה דברים. גם אותם אמרתי לאלון. אני לא אוהב לשתות או לעשן. לא רואה למה אני צריך לעשות את זה כדי להינות. אני נהנה יפה מאוד גם בלי זה. זה גם לא רק עניין של אני לא שותה/מעשן מעיקרון. אני פשוט לא רוצה לעשות את זה. לא מושך אותי. לא הריח ולא ההשפעות של זה באותו רגע, או ביום למחרת. לא כולם צריכים לעשות ולשתות כדי להינות. ומבחינתי מי שמעשן ושותה, כי הוא בטוח שזה עושה לו רק טוב, עושה את זה מהסיבות הכי לא נכונות שקיימות.

ofrikit

New member
נו באמת

מי אתה שתחליט אם זה הסיבות הנכונות או לא התגובות שלך הכי מעצבנות אותי פה..ומשום מה אני אתייחס אלייך כרגע אני לא שותה וואלה לא אוהבת את זה לא מושך אותי ולא כלום אבל חברים שלי שותים וזאת היתה בחירה שלהם [וד"א מי שעשה רעש בלילה הראשון שתדעו לכם שלא שתה בכלל].. אבל אני לא באתי וירדתי עליכם ועל הבחירות שלכם אני חושבת שזה יצא מעפן שכולם הלכו לישון כל כך מוקדם מבחינתי זה אחד הדברים שהרסו לי.. אבל מי אני שאבוא ואגיד לכם מה לעשות ומה הבחירות נכונות לעשות? ובאותו לילה שעשו רעש אני אמנם מאוחר אבל הלכתי לישון ולא צעקתי עליהם ולא כלום וזה לא קשור לזה שהם חברים שלי זה פשוט טיול שנתי ויש רעש אין מה לעשות וגם המורים לא הרשו להם לצאת מהתחום של האוהלים..שוב אני לא מצדיקה אותם על זה ובגלל זה לא לקחתי חלק בזה אבל אני ממש לא רואה בזה דבר עד כדי כך נוראי שאנשים יתחילו לריב בגללו עד כדי כך. זהו אמרתי את דעתי.

glebRa

New member
אוקי. קיבלתי. ו...

אני החלטתי מה הסיבות הנכונות או לא. אבל אלו הסיבות שאני מחשיב. וזו דעתי שלי ומה שאני חושב על זה. את יכולה להסכים עם זה ואת יכולה גם לא. בחירתך. אז אני מבקש שתסבירי לי למה הן הכי מעצבנות אותך. זה לא משנה מבחינתי אם הם שתו או לא. העובדה היא שבגלל קומץ ילדים, הרוב הגדול סבל. בדיוק אותו עניין עם הנפצים והחבר'ה שפוצצו אותם. אגב, למחרת בבוקר, שמעתי מכמה וכמה מאותם חבר'ה, שהם הבינו שהם לא היו בסדר. באופן כללי אין לי בעיה עם רעש, הבעיה שלי היא שהם המשיכו גם אחרי שביקשו מהם להפסיק, וגם אחרי שהיה ברור שזה מפריע למרבית האנשים. לא הצלחתי להבין מי רב בגלל זה?

פנטילון

New member
ריח של ילדותיות?

לשתות-לעשן-ליהנות מהחיים-ילדים של אמא-לא בוגרים לא עברנו ת'גיל המושפע הזה? יש זמן ומקום לכל דבר ויש כללים ונורמות קבועות בכל מסגרת. הכללים לא מתאימים- אין מה לחפש במסגרת. משמע, מי שלא מסוגל לעמוד בכללי המסגרת של טיול שנתי, כנראה שלא מתאים לזה.

ofrikit

New member
אוי נו

זאת היתה ציניות.. והגזמה מעט כי זה מה שזה נשמע לפי התגובות שלכם.

למעלה