WTF?!

ArchangeI

New member
בגגל ש

זה לא היה רק ילד אחד, אלא כל החלק הימיני של האוהל.. כנראה שלכל אחד מאיתנו תרבות שונה, אבל בדיוק כמו שאתם בחרתם לישון אנחנו רצינו להנות בלילה וזה כולל לשיר, לשתות (כן מי שבחר לשתות גם לשתות תפסיקו לעשות מזה כזה ביג דיל מליוני ילדים בכל העולם שותים בכל טיות שנתי ונהנים ואף פעם לא שלחו את כל השיכבה בגלל זה הבייתה) ולרקוד. וגם סתם היה חבל לי לראות את כולכם ישנים במקום להנות (בכל דרך שהייתם בוחרים) אבל אם לישון בשבילכם זוהי הדרך אז שיהיה בכיף לא הלכתי ילד ילד וצפרתי לו עם זמבורה באוזן.

Ms UnderstOod

New member
חחחח.. דפוק.. ../images/Emo6.gif

בואנה נראה לי הפסדתי את כל האקשן בלילה הראשון הלכתי לישון בשתיים/שלוש ולא שמעתי כלווווווווווום!! נהדרת שכמותי

v i o L e T

New member
שני דברים

דבר ראשון, יש אנשים ששתו והלכו לישון מוקדם, לא כל מי ששתה אשכרה עשה בלאגן. וחוץ מיזה.. בלי להתחיל בויכוח או משהו סתם נראה לי שהגזמתה קצת אם ה"התביישתי".

ArchangeI

New member
שני תגובות

מה לעזעזל קשור המשפט הראשון שאמרת למציאות ? זה היה כתגובה למישהו אחר שאמר שהוא התבייש במשהו אחר וממש אין לי כח לסרוק את כל התגובות כדי לחפש מי.. אני רואה שיש פה ילדים רגישים אז אומר שוב שזה ללא כוונה לפגוע שבת שלום

v i o L e T

New member
חח טוב מה אני לא קוראת את כל

השרשור הזה . הגבתי להודעה שלך בהסתכלות רק על תוכנה ולא בתור תגובה למישהו. אין צורך להתעצבן

id0a

New member
חאלס להגיד שאם לא ישנים אז אפשר

למות ומי כמוך יודע שבצבא אפשר לא לישון הרבה זמן ועדיין לחיות. הלילה הראשון היה מצחיק ונחמד ונכון שכמה אנשים התעצבנו אבל זה כי הם לא יודעים להעריך מה אנשים אחרים עושים למענם :].

DaSiLDhoRF

New member
לא יודע מה איתך, אבל התוכנית שלי

הייתה להרוס לכולם את הלילה, והיום למחרת!

לכי תדחפי ארנבת לתחת!

אז עשינו קצת שטויות וצעקנו "אשכנזים עושים ברדק" שעתיים ברציפות,נו אז מה?! לפחות יהיה לך חוויה כלשהי מהלילה הראשון חוץ מחלומות עליי! מה אתם לוקחים כל דבר ברצינות?! צעקנו וזיינו את השכל לכל האוהל,אבל העיקר שזה הצחיק אותנו. גלעד,אם היינו יושבים במעגל מצומצם רחוק מהאוהל אז זה לא היה כיף,כי לא היינו מעירים אף אחד. תפסיקו להיות כאלה משעממים. איזה כיף להיות בוטה בהודעות,אני מרגיש עידו או דסי.

פנטילון

New member
בגישה הזאת

אתה ממש קרוב לממשליכי נפצים-משמידי טיול-לא זורקי זין אותך למשטרת הפלאפל

למעלה