WTF?!

פנטילון

New member
מסכים בתנאי אחד

במקום התחת ש'ך אני רוצה מניות ואופציות בין הרגלים של גוטי

id0a

New member
אבל גם אף פעם לא היתה רכוש מדינה

אתה הרי מינוב...

Mooa-Numi

New member
מה הקטע של הבוטות באמת?

אני נגיד ישנתי די טוב, בלילה השני (ובראשון לא ממש, אבל מהחלטה שלי לא לישון ולא בגלל רעש וכאלה), אז אישית עלי זה בהחלט לא השפיע כל הצעקות האלו. אני גם לא בדיוק טיפוס כזה שקט ככה שזה לא משנה. רק אמרתי שזה בא מאותו מקום, של לעשות שמח ולשים זין על כל העולם וזה רק מוכיח את זה. אז חלאס, זו וולגריות מיותרת.

Mooa-Numi

New member
אחלה אז נהניתם

אבל יש אנשים שהרסתם להם את הטיול, למרות ששמחתם והיה אחלה, או לפחות את הלילה. אז אתה יכול לראות את זה בצד שלך וזהו זה, אבל היו עוד צדדים ותתחשבו.

puema lo brura

New member
מה קורה לכם מחזור ו'?!

אנשים בבבבקקששהה תפסיקו להשמיץ אחד את השני!! אנחנו שכבה, ואתם יודעים מה?? שכבה מדהימה אפילו.. יש לנו חודש וחצי בערך להנות אחד מהשני.בואו ננצל את זה! אנחנו מלווים אחד את השני מכיתה ז', וכבר הוכתרנו להיות השכבה הכי הכי. בגלל מקרה אחד אסור לנו להישבר. בבקשה מכם תפסיקו לריב אחד עם השני, זה מיותר. בואו נהנה ממה שנשאר... בבקשה תבואו מחר(שישי) בעשר, לביהס... צריכים את הדעות של כולם... בצורה מתורבתת!!!! =] גיל.ס

ArchangeI

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo168.gif../images/Emo140.gif../images/Emo203.gif../images/Emo39.gif

id0a

New member
לי יש דבר אחד להגיד ומי שלא מסכים

יכול לדחוף אצבע לתחת ואחר כך להריח, ואם הוא ממש ממש חולני גם ללק תאצבע. כל עניין השתייה קיבל לגיטימציה לאחר דבר אחד (שירה וכולם תאהבו אותי או לא אבל זאת האמת) אחרי המחנה אומנויות, שכולם באו משם עם סיפורים מפה עד הודעה חדשה על שתיה וכמה שהמורים העלימו עיין אפילו רקדו איתם שיכורים או מה שלא יהיה. אז פתאום הם באים לטיול אומרים לא לשתות ומצפים שזה יקרה אחרי סיפור מחנה אומנויות ? חרא, הכל חרא. (זאת מחשבה שכרגע עלתה לי לראש פעם ראשונה ואני יעביר אותה גם לבית ספר.)

trasher

New member
עידו עידו!!

תביא לי להריח!!!!!!!! פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז נו נו נו נו נו נו נו נו נו ~מחכה מחכה~

trasher

New member
ובד"א

אני מסכים איתך בקטע של השתיה במחנה אומנויות, כנראה ששם זה קיבל את האוקי.

למעלה