WTF?!

פנטילון

New member
קשה שאי אפשר לנעול שרשורים אה?

יוחזר הייד פארק לשלטון או לפחות גוטיקס

ArchangeI

New member
לכל אוהבי ההנהלה באשר הם שם

ידיעות חדשות ממקורות מוסמכים מספרות שהידיעה על כך שהיום השלישי ייתבטל הייתה כבר מהלילה לפני ולא מהבוקר, והסיבות היו התרעות כבדות ומזג אוויר. אתם מבינים שהמורים בעצם ניצלו אתכם, במקום להגיד לנו ואנחנו היינו מבינים שיש התרעות ופגעי מזג אוויר הם בעצם שיקרו לנו ואמרו שזה בגלל הנפצים והסיגריות (דבר שאין לי מושג בכלל איך אתם מוצאים הגיוני.. בבקשה אל תגרמו לי לחזור על הדעה שלי, נגיד בקצרה שאנחנו לא השיכבה הראשונה שיוצאת לטיות שנתי) אולי בשביל ללמד את השכבות הבאות לקח או בשביל להראות לנו שהם לא כאלה חלשים כמו שחשבנו. מה שלא תיהיה הסיבה הם עדיין דרכו עלינו, רמסו אותנו, שיקרו לנו, עשו בנו מה שהם רצו, ואתם ספגתם הכל כמו ילדים טובים במקום להתנגד ולהבין שיש לכם כח (למה כל השיכבה לא הייתה מחוץ לאטובוסים? זה מה שכאב באמת) לשנות. תנסו להבין שההנהלה לא תמיד צודקת, תצאו מהכנף החם שלה אל החופשי ותתחילו לדאוג לזכויות ומה שמגיע לכם. שבת שלום

זה לא היה כתוב בפרוטוקול זקני ציון?

תפסיק עם תיאוריות קונספירציה דפוקות.

Ms UnderstOod

New member
זה חפי

וההאשמה שלך באמת טיפשית :) תראה, אם ההנהלה הייתה באה ואומרת - "שמעו, יש התרעות, יש חרא מזג אוויר, (הסיכוי שתמותו מזה הוא בערך פי חמש מאות משתמותו בגלל נפץ), חוזרים הביתה" אז השכבה לא הייתה עושה כל כך הרבה בלאגן והמורים לא היו בוכים ואף תלמיד סורר לא היה עולה לאוטובוס בחיוך אין להם ממש סיבה להתסיס נגדם את התלמידים חודשיים לפני סיום בואנה אם הייתי במקום קרן ורציתי להחזיר ת'תלמידים בגלל נפצים הייתי אומרת התרעות

ArchangeI

New member
אבל את לא קרן

וכן הייתה להם סיבה.. ללמד כביכול את השכבות שאחרינו שדברים כאלה לא מקובלים, ובנוסף משחקי כח מפגרים שהם מנהלים מולנו - הם סוף סוף כביכול מאיימים ומבצעים.

v i o L e T

New member
לא אישי. לכל מי שאמר שאף אחד לא היה

מחוץ לאוטובוסים. אז אולי צריך להזכיר לכם שכל או רוב השכבה הייתה בחוץ במשך שעתיים שלוש, אחרי שקרן אמרה שיש לנו 20 דקות לעלות לאוטובוסים. ורק בסוף חלק נשארו, אז אל תגידו שלא כל השכבה היה מחוץ לאוטובוסים כי רוב הזמן כולם היו.

glebRa

New member
וואו!!! נמאס לי!

משמיצי הנהלה, מעריצי הנהלה זה לא משנה. כשאנחנו נמצאים במסגרת בית ספרית, זו מסגרת לא דמוקרטית, דיקטטורית. כל מורה שתשאל יגיד לך את זה. אין לך מקום לערער על ההחלטה. גם אם היא לא למרות רצונך. בכל מקרה, נמאס לי שכל אחד פה לא מסוגל להבין שהדיעות שלנו שונות. שעל כל אחד שיגיד שהוא מסכים עם ההחלטה, יש 3 שקופצים ואומרים: "יא מסכן, ילד טוב של אמא, לך לך לישון ב9. הרסת לי את הטיול!!!" אני באמת מאוד מצטער שאני לא מהפכן. לא רוצה לשמוע יותר מכם בנושא הזה. לא הולך להסתכל באף תגובה שלכם בשרשור הזה. אתם לא מוכנים לשמוע שום דבר מעבר למה שאתם חושבים (אציין שעל כל תגובה שלכם אני חושב ורואה לעתים גם הגיון ומשהו שלא ראיתי לפני כן). שלום, להתראות.

id0a

New member
שקרן

בתגובה הזאת אתה מסתכל! ועכשיו אתה קורא מה שרשמתי, אופ אופ אתה כושי (עכשיו אמרתי שאני כושי ? יא בן זונה אני לא כושי). עכשיו ברצינות, אני גם חושב שבית ספר זה לא דמוקרטיה אלא דיקטטורה, ~אבל~, יש דברים שכן אפשר לערער אליהם ולהביע דעה נוקבת. סאלמת ושבת שלום קדושה ומבורכת, מפי המקובל: האדמו"רבי יידו.

DaSiLDhoRF

New member
יא מסכן, ילד טוב של אמא, לך לך

לישון ב9. הרסת לי את הטיול!!

ArchangeI

New member
אני מבין שזה הסוף

אז נעשה את זה זריז מהסוף להתחלה: אני שמח שראית שאנחנו לא משוגעים לגמרי, אני לא אמרתי שהרסת לי את הטיול, אם החזירו שיכבה שהתנעגה תמיד למופת הבייתה מהטיול השנתי שלה על סיבה לא מוצדקת (או שבכלל שיקרו להם) אז כן אני רואה כאן החלטה לא נכונה של ההנהלה ואני חושב שהם לא צודקים ובנוסף שהיינו כשיכבה צריכים לעשות משהו נגד זה, זה שהדעות שלנו שונות זה ברור ובגלל זה אנחנו מתדיינים (מילה נחמדה:) כאן, גם הצבא הוא מערכת לא דמוקרטית נכון? יש הירהרכיה וכו' אבל בכל זאת יש דבר כזה שנקרא פקודה בלתי חוקית בעליל שמגרה את המצפון והנפש ולה אסור לציית. כולנו יהודים, שבת שלום

lotanlevi

New member
מסקנה שהסקתי

עידו התחרפן לגמרי, ירד מהפסים. עידו, גם שטויות מצד אחד ושגיאות כתיב מצד שני, האינטרנט שיגע אותך! למה לא באת לשחק כדורגל היום? היית נרגע קצת!!

id0a

New member
אם זה היה אז זה היה מתוך חוסר

תשומת לב ומהירות מהשטן. ב. תכלס לוטן, כמה בן אדם כבר יכול להישאר רציני ? אני יכול עד גבול מסוים. ג. לא הייתי בבית

למעלה