WTF?!

ofrikit

New member
אנשים תבינו זה בכלל לא היה בשביל

למרוד נגד המורים..זה בדיוק בגלל זה שאותם ילדים ניסו להשיג משו וקיבלו את זה בלי בעיה והם יצאו מרוצים..זה מה שמעצבן

DaSiLDhoRF

New member
פעם אחרונה שבדקתי שירה ועידו

לא האימא והאבא ולא המחנכים של אף אחד, ולכן הם לא צריכים לחנך שום סורר שהחליט לזרוק נפצים. כאשר אדם עושה מעשה בניגוד לחוק והוא נמצא במסגרת בצפר מאשימים את האחראים. ובמקרה הזה קרן ורונן הם האחראים שנתנו לדבר כזה לקרות ולכן האשמה הופנתה כלפיהם.

Ms UnderstOod

New member
לא מדברים פה ספציפית על אנשים..

גם אני רציתי לקום ולרצוח את החבורה שקמה בחיוך איך שהודיעו שנגמר הטיול. קמו, הלכו. חבל שקרן לא אמרה משו כמו "יש לכם 5 דקות לתת לנו שמות" או כל דבר אחר שייצור מצב של שכבה (על כל סורריה..) יושבת ומחפשת אנשים, במקום לגרום למצב שכל המתוסכלים (והתמימים) יושבים ומחפשים פיתרון בעוד שהחבורה המטונפת (כושיאלאלאמאממאאמאמא שלהם) הלכו לאוטובוסים. והיינו יכולים להתעמת מולם כשכבה. הם אולי 20, אנחנו 280. טוב אין לי כוח להתווכח על זה אבל רק שתדעו אורי מלאכי (כן כן חברים, דברו בשמות) היה מועד לעוף הביתה וקרן דיברה עם אמא שלו ואמא שלו אמרה - "אני לא באה לקחת אותו". אני מרחמת על קרן, אני מרחמת על אורי מלאכי, אני מרחמת על הילדים חסרי הבית העלובים העזובים האלה שדפקו לכולנו את הטיול כי מעבר לזה שהם חארות הם ילדים פשוט עצובים. אמן כולם ייסחפו בשיטפון. סליחה, הייתי צריכה לפרוק אגרסיות :)

גם את הילדים שעישנו נרגילה

ההורים לא באו לקחת - הוציאו להם אוטובוס. ע"ח ההורים. שלא יתרצו את זה בשטויות כאלה.

Ms UnderstOod

New member
בלי שום קשר..

לא אמרתי שזה תירוץ פשוט סיפרתי אני אישית הייתי ממש מזועזעת מהסיפור הזה..

ב-ד-י-ו-ק !!! ../images/Emo45.gif

כמו שעופרי אמרה - המחאה לא הייתה כאן נגד אף אחד אלא על ההחלטה של המורים להחזיר את כולם הבייתה בגלל שני טמבלים, בלי לתת לנו אפילו צ'אנס לעשות עם זה משהו. אז עשינו בכל זאת. לא אני ולא אף אחד אחר מהתלמידים צריך לחנך את אותם זורקי נפצים, זה תפקיד של המורים וההנהלה (אם מדובר בבעיה של ביצפר).

green witch

New member
עוד כמה דברים שלא ידעתם(או אוליי כן

לגבי העניין עם שני הילדים והנרגילה..אני באותו הערב שקרן הגיעה לאוהל "וראתה אותם" מעשנים נרגילה, הייתי באוהל. אני יכולה להגיד לכם בוודאות שאותם ילדים לא עישנו נרגילה כאשר קרן נכנסה וגם לא הייתה שום נרגילה בסביבתם..קרן נכנסה ואמרה "אני מריחה נכון, אני מריחה נרגילה?, שניכם בואו איתי" כאשר היא ותמיר יצאו מהאוהל תמיר אמר לקרן (ושמעתי כי יצאתי לידם והם לא שמו לב) על מה את מדברת איך את מריחה נרגילה בכלל?" והיא ענתה לו "אתה לא מריח באמת?" משמע הם האשימו את שני הילדים האלה סתם הם האשימו אותם על זה ש"קרן הריחה" כביכול ובכלל לא היו להם הוכחות לכך! ואני אומרת שאם פה הם יכולים להעיף תלמידים על פי "הרחה" מה עם התלמידים שהיו שיכורים מהתחת ותמיר אמר לי בעצמו שהוא ראה שהם שיכורים ואף הריח, למה אותם לא העיפו? למה? תמיר טען כי הם לא יכולים להוכיח כי הם לא יכולים לעשות להם בדיקת שיכורת..בולשיט! אבל להעיף ילדים כי קרן "הריחה" נרגילה זה אפשר..האמנה הזאת שווה לתחת! וזה גם מראה את חוסר עמוד השדרה של ההנהלה לעמוד מאחורי האמנות הדפוקות שלהם! כי אם היו עומדים עליהם ומראים קשיחות זה לא היה קורה! דבר שני- אמא שלי בוועד ההורים וכאשר היא שמעה על כך אז היא דיברה עם עוד כמה אנשים מהוועד. קרן מסתבר הציגה לאהוד ולרונן את המקרה כך "מספר ילדים זרקו נפצים ואפאחד לא אומר מי זה" משמע אנחנו השכבה מגנים עליהם..אז אוטומטית הם אמרו תשלחי את כולם הבייתה..ולכן אהוד הגיב כמו שהוא הגיב "אהה לא נראה לי" נו בטח כי קרן לא סיפרה את הסיפור האמיתי..אם היא הייתה מציגה את האמת "יש קבוצה של בערך 60 ילד בקבוצה הזו כמה ילדים זרקו נפצים והחברים של הילדים באותה קבוצה מגנים עליהם , משחקים אותה ראש קטן בכך שהם טוענים שהם "לא יודעים באמת (עלק!!)" ואני מחזירה את הקבוצה הבייתה כי והשאר ממשיכים בטיול" אם היא הייתה מציגה את זה ככה יכול להיות שהמצב נראה אחרת. אבל קרן פחדנית לקרן אין עמוד שדרה בשיט! קרן עושה המון טעויות עם השכבה שלנו כי אין לה ביצים בכלל להחזיק שכבה שלמה היא עדיין לא מנוסה מספיק בכל המערכת הזאת...לעומתה, סתם אני נותנת דוגמא, גם בשכבת י"א היה גם בלאגנים ואריאלה העיפה את 5 הילדים שעשו בלאגן כי נתנו שמות שלהם וכל השאר המשיכו בטיול כרגיל. אז למה אצלנו זה היה צריך להיות שונה?,קרן ידעה שמות היו לה את השמות אבל היא רצתה שהם יבואו והודו ועוד טענה שצריך עדויות במשטרה.זה סתם היה דרך שלה להוריד אותה מאיתנו כי היא ואני מניחה שגם אתם יודעים טוב מאוד שהיא יכלה להעיף את הילדים האלה הבייתה כי כבר כולם פתחו את כל הקלפים ואמרו זה זה וזה הם הילדים שניפצו את הנפצים..אין לה שום סיבה לא להאמין לנו וגם לנו בתור שכבה אין שום אינטרס לשקר! אבל היא בחרה ללכת על הדרך הקלה ולהחזיר אותנו הבייתה. במקום להתמודד עם זה ולהעיף קיבנימט את חבורת הילדים האלה. זהו,נמאס לי לכתוב זה רק מעצבן עוד יותר והאטימות של ההנהלה שלנו עוד יותר מעצבנת כי לדבר עם קרן היה כמו לדבר אל קיר ותמיד היא מצאה איזה סיבה עלובה כ"כ על מנת לברוח מהשאלות שלנו.. ובנוגע לילדים שזרקו נפצים..זה לא נגמר רק בטיול השנתי הם גם יהרסו לנו את מסיבת סוף שנה ואת הנשף הסיום,אם אנחנו בתור שכבה לא נטפל בזה..הרי כולם יודעים שההנהלה ה"מצטיינת" שלנו לא תעשה כלום בנידון כי היא הנלה דפוקה! לדעתי אנחנו בתור שכבה לא צריכים לשתוק על זה ולהוקיע את החבורה הזו מהשכבה כי הם שמים עלינו זין לא מעניין אותם בכלל מי אנחנו ומה אנחנו המטרה שלהם היא להרוס ורק להרוס ורואים את זה בעיניהם שלהם..וראו את זה בעינים שלהם גם כשליטל עמדה וצרחה עליהם עד לכדי בכי ואחד מהמם פשוט עמד וצחק לה בפנים אני לא יודעת אם זה רוע או טמטום או שילוב של השניים אבל זה פשוט זבל שבזבלים ואנשים כאלה צריך להוקיע מהחברה שלנו.. המטרה שלהם הייתה להוכיח להנהלה שהם יכולים אפילו עליהם..ואתם רואים בעצמכם שהם הצליחו לא רע בכלל..והם ניצחו..ההנהלה עצמה פשוט האכילה אותם בשוקולד.. עצוב ממש עצוב שהטיול הזה נגמר רע כ"כ! ולפי מה שהבנתי קרן אמרה שבמקרה של הילדים עם האוהל "היא בכלל לא מתכוונת להתעסק בזה" אז כנראה שכתבתי עוד קצת או אוליי קצת הרבה..אבל הייתי חייבת להוציא הכל.. אם הגעתם עד הלום, תודה שקראתם את ההודעה..:)

Mooa-Numi

New member
גם אני הייתי בסיפור עם הנרגילה

ובאמת היתה שם נרגילה, והם אפילו עשנו ממנה. ואני באמת לא מבינה מה הקטע להביא נרגילה לטיול כשאמרו שאסור. אז סיגריות, בסדר, שמים את זה בכיס, זה קטן, אפשר להעלים עין וזה קצת יותר כבד מזה, מי ששתה עשה את זה בצורה מספיק סמויה (ומי שלא, והיו כמה כאלו, זה כבר סיפור אחר). אבל מה הקטע להביא נרגילה, על כל הקייס והמורכבות הפיזית שלה. מה, היה לכם כלכך חשוב? אשכרה אתם צריכים את זה ולא יכולים להעביר יום בלי? ואם כבר הבאתם את זה, לא יכולתם לעשות את זה בחוץ? במקום שלא יראו אתכם, כי זה, קצת, אסור? השניים שעישנו נרגילה באותו יום (והם לא היו היחידים, הם פשוט היו היחידים באותה רגע), לא מכירה אותם או משהו כזה אבל ברור שהם שמו זין על החוקים, בצורה שזה כלכך לא משנה להם שהם אפילו לא ינסו להסתיר את הזלזול שלהם. אז כן, אני חושבת שהיה מוצדק להעיף אותם הביתה, למרות שבהתחלה לא חשבתי ככה, על הפרינציפ ולא יודעת, כי הם עשו משהו שאסור היה לעשות? ודי כבר להתייחס לכל הדברים האלו כמו מאבקים של טוב ורע. אנחנו, הטובים והתמימים שלא זרקנו נפצים והיינו מה זה בסדר, והרעים, הלא יודעת כמה, 5-6 אנשים האלו שהמטרה שלהם היתה לצאת לטיול ושיעיפו אותם הביתה בשביל האדרנלין והריגוש וריצוי הסתמי ואנעארף מה. כי זה הרבה יותר מורכב מזה. אני לא אומרת שזה מגיע לנו או שהם ממש בסדר ושצריך לחבק אותם עד שהם יבינו מהי הדרך הנכונה, אבל רבאק, יש משהו מסוים באמצע! וכן, לפי מה שאני הבנתי, גם חברים של האנשים עם הנפצים ביקשו מהם להפסיק וזה לא קרה, לא שאני בטוחה אבל זה לא כזה לא הגיוני. אז די לקפוץ למסקנות ולצאת באמירות כלכך מהר, כאילו, איך דפקו אותנו ואיך המורים חרא ומב"ר אשמים בהכל.

Spiritfall

New member
חשבתי לרגע. [תתפלאי]

בקשר לקרן, אז אולי את חושבת שאין לה עמוד שדרה אבל בואי לא נשכח שהיא מנסה להרים את הטיול הזה מיום ראשון לפנות בוקר, כשהיא ראתה את תנאי מזג האוויר הנוראיים שצפויים. היא ישבה שעתיים בניסיון לארגן לנו דברים אחרים.. אני חושבת שעניין הנפצים פשוט היה נקודת השבירה שלה. עם כל הלחץ שהופעל עליה מסביב [אחרי הכל - זה לא קל להוציא שכבה שלמה לטיול]... בואי פשוט לא נשכח את עצם העובדה שגם היא בן אדם. שלא לדבר על שאר הדברים שהיא עשתה לשכבה שלנו, וכן, היא עשתה המון ומעבר לדברים שאנשים יודעים. אז להחזיק שכבה שלמה? כן אני מאמינה שהיא יודעת. אחרי הכל, ההחלטה ללכת הביתה לא היתה רק שלה. ותיהי בטוחה שכולם היו שותפים או לפחות עדים להחלטה הזאת. אני מאמינה שהיו גם הרבה כאלה שהתנגדו.. אבל בתכלס לכולם היה חלק בהחלטה. זהו.

trasher

New member
אכן

אני חושב שתלמידים צריכים לדעת להעריך את מה שעושים להם ולהפסיק לבכות ולהטיח האשמות בוטות. אני אישית נותן צל"ש לקרן ולעינת ולכל שאר צוות המורים על זה שהם בכלל הוציאו אותנו לטיול במזג האוויר הזה וללא קשר למה שהלך בטיול עצמו ובסופו. צריך הרבה רצון לעשות את זה ולהתמודד עם הכל, וזה בושה איך שעכשיו תלמידים מתייחסים להכל. אני רק יכול לקוות ולהתפלל שהתלמידים האלה יחוו את ההשפלה ואת הבוז שהם נותנים למורים בעצמם.

id0a

New member
כולכם בני זונות אוכלים בתחת. לכו

תלמדו מהשביתה הגדולה שהיתה בלונדון, מהשובתים בצרפת, מהמפגינים בהתנחלויות, מהמרידות בקונגו, מהחמאס, מהלוחמים הצ'צנים, מהמתפרעים בבלעין ןמהמחתרות. קרן תפסה תחת על השכבה שלנו וגם חירבנה עלינו ורובכם הסתכלתם על זה דרך החלון. ההחלטה שהתקבלה מראה שלבצפר הזה (עם כל האהבתי לכמה מהמורים) אין דרך, אין חינוך, אין ערכים ואין אידיאלים הכל בלבול ביצים אחד גדול שרוצים להפטר ממנו. ללוטן - לא 2-4 ילדים עשו, לא שולחים על שכבה אחת שלמה ולא אוטמים אוזניים! לגוטי - שירה לא העלתה את עניין ה"דפיקה של הכבה" כי זין על זה, מי שאומר את זה חתיכת הומו שלא יגיע לכלום בחיים שלו ועורף עם עורף שפוף שרק מקבל כפות. ולשאר, חברה, אנחנו הלכנו הביתה בראש מורם, כי עמדנו על שלנו גם שידענו שאין סיכוי וזה לא להיות עם ראש בקיר זה להילחם גם שהמצב גרוע. בקשר לענישה, קודם כל זה צריך לבוא מאיתנו, נגיד להם מה אנחנו חושבים ואחר כך שהבצפר ואהוד ההומו הזה יעשה משו. עכשיו מה שהולך פה זה כמו תקופת הסזון שהיתה בשנות ה40 בארץ, אז זה היה פילוג בעם והיום זה פילוג בשכבה, ככה לא נגיע לשום מקום, כולנו למרות דעתנו השונות צריכים למצוא גישה משותפת ולאמץ אותה, אז יאללה חאלס ויכוחים ויאללה מעשים. (נכון שזה לא מתאים לי וזה נשמע הומוי). the people united will never be defeted!

trasher

New member
ממ

"השכבה הזאת מעפנה רק בגלל שדופקים אותנו ואנחנו אוהבים את זה! פעם הבאה אל תגידו רק "תמיד דופקים את המחזור שלנו" אלא תעמדו על שלכם! אל תתנו לדפוק אתכם!" שו?

lotanlevi

New member
אתם לא מבינים

ואתם ממשיכים לקשקש לי על קרן ואהוד ומה שהיא אמרה לו ומה שהיא הריחה, וחושבים שאתם גיבורים גדולים שעושים מרידות ונלחמים נגד ההנהלה כשבעצם מי שמשתין עליכם בקשת הם אלה שהדליקו את הנפצים. חוץ מזה עדיין לא הבנתי, שם אמרתם לי שאתם עושים את ה"מחאה" כי משהו שבגלל ששני ילדים דפקו את הטיול אז אתם תעכבו את החזרה, ועכשיו זה נגד קרן כי היא דפקה את הטיול, 2 הסיבות לא הגיוניות. תתחילו לתת יותר הערכה לאלה שיצאו איתנו, ולא, הם לא קמים בבוקר ומחפשים לדפוק אתכם.

id0a

New member
איזה הערכה ? קרן ורונן עשו לך שטיפת

מוח עם טרמפנטין. הם כל הזמן טיפטפו לך שקשה להם, שהם מקריבים המון מעצמם, אבל לך תשאל את אבא שלך וגם את סבא שלך, טיול שנתי זה דרך קבע.

+ לכל מורה יש אופציה לצאת ולא לצאת

לטיו"ש. כל מורה יכול לא לצאת לטיול ובזה להסיר מעצמו את האחריות. אף אחד לא צריך לבוא לקרן ולהגיד לה "וואי קרן איזה גיבורה את! ממש תודה שאת יוצאת איתנו לטיול! ממש ממש תודה!", כי זאת מחויבות שהיא לקחה על עצמה. שתתמודד עם מה שהיא לוקחת על עצמה.

id0a

New member
ולוטן, אתה גם צודק בקשר לעניין

שהכעס צריך לבוא גם על התלמידים שהדליקו את הנפצים, אבל באותו זמן ההנהלה באה ועושה ממך בובה על חוט ומטלטלת אותך מתי, איך וכמה שבא לה. אז בנתיים, עוד לא עשית כלום כנגד המדליקים (ואני לא בא בטענה אליך או משו) ואנחנו מחינו כנגד ההחלטה. מה שאתה אומר ומה שאנחנו אומרים בסופו של דבר לא מתנגד.

v i o L e T

New member
תכלס אתה צודק. וגם אין ממש מה לעשות

לגבי זה והויכוחים האלו סתם מיותרים כי הטיול התבטל בכל מקרה בואו נארגן איזה שישי-שבת או ערב איפשהו לשכבה בלי כל מי שהביא נפצים או משהו..

למעלה