WTF?!

Mooa-Numi

New member
לפי דעתי

אני באמת חושבת שיפצו אותנו שכבתית. הרי לא נכנסנו לרוב האתרים (היום הראשון, אם זה היה שמורת טבע זה היה אמור לעלות כסף, והיום האחרון- חרמון, רכבל, חמת גדר..), ולפי דעתי המסלולים החלופיים לא בזבזו את רוב הכסף (למרות שהאוטובוס שהביאו בלילה הראשון כן. אתם יודעים כמה עולה אוטובוס?!), וגם ככה רוב המורים, בגלוי או לא, אוהבים נורא את השכבה שלנו.. יום יומיים באיזה מקום נחמד, לא עולה לי שום רעיון איפה, גם יוכל להכנס בין הבגרויות והמגנים ויכול להיות ממש סבבה. לא טיול שנתי, אבל גם משהו.

R a a B

New member
רגע רגע רגע

האוטובוס שהביאו בלילה הוא ממש לא על חשבוננו!! אלה שחזרו משלמים עליו תשלום מלא. ככה היה כתוב בחוזר של הטיול.

lotanlevi

New member
עידו

יכול להיות שיש סיבה לכעוס על ההנהלה, על המארגנים, לא יודע על מי. לדעתי אתם פשוט לקחת את הכעס שלכם נגד המדליקים ונגד אלה שהחליטו לבטל את הטיול, והפנתם את כולו לקרן, יוסי, עינת וכו. זה נראה כאילו אתם לא ממש מתייחסים לעובדה שמי שהרס לנו את הטיול מלכתחילה הם אלה שהדליקו את הנפצים. חוץ מזה, שטיפת מוח קלה אולי הייתה, אבל מצד עינת ויוסקה לא מצד קרן ורונן, אני די בטוח שהם רצו שנהנה, כל מורה או איש צוות שיצא, הנסיבות פשוט לא אפשרו את זה.

id0a

New member
עכשיו תגובה על הטיול עצמו.

לדעתי הטיול נטו היה אחלה טיול. א. המסלול החלופי של גמלא היה אחלה מסלול, נפלנו על יום טוב מאוד, לא היה קר והיה תחושה של אירופה. נכון שהתמעמנו באוטובוסים אבל זה מסיבות ביטחון (אני חושב). ב. המסלול בנחל זיוון שפעם ראשונה עשיתי היה ממש כיפי, יפה, מעניין ואפילו אתגרי. חוויה. גם הלילה הראשון היה כיף וצחוקים. תכלס היה טיול טוב, אבל האוירה שקדמה לטיול אולי דיכדכה קצת.

glebRa

New member
*זוויתן. זיוון זה מקום אחר.

העניין הוא שגמלא, עם כל היופי היא לא מסלול. היא שמורה, יחסית קטנה, או לפחות החלק שבו יכולנו לטייל. יש לי המון ביקורת על הטיול אבל לא עכשיו. עכשיו לישון.

id0a

New member
יש עוד המון איפה לטייל בגמלא.

אומנם היא שמורה עם שטח לא גדול במיוחד, אבל מסלול היא בוודאי שכן. גמלא משכנת בתוכה את כל האלמנטים של ייחוד: טבע (המפל,הנשרים והנוף), והיסטוריה (העיר גמלא על כל סיפוריה). עצם העניין שלא ירדו לעיר היה קצת מאכזב אבל לא נורא, כי הירידה לעיר כמו שאני זוכר אותה היא קצת מעייפת ואיפלו קשה לחלק מן האנשים. אחרי העיר גמלא אפשר גם להמשיך לנחל דליות. אז שמורה קטנה בעלת נכסים רבים.

glebRa

New member
לא אמרתי שלא. גם ציינתי שטיילנו

בממש חלק קטן מהמקום. לטעמי זה היה שטותי ומרגיז. בא היום?

יונתן88

New member
לוטן

אולי פעם אחת- פעם אחת מזדיינת, השכבה שלנו תפתח את הפה שלה ותצעק? כי נמאס לנו לאכול חרא ולשתוק כל הזמן? אתה יודע מה, המחאה הזאת באמת לא הייתה מביאה לנו כלום, וסתם עיכבנו את החזרה הביתה, אבל לפחות עשינו משו, ואמרנו את מה שהיה לנו להגיד, וצעקנו וקיללנו ובכינו ולא יודע מה.. אבל לפחות לא שתקנו. ואתם, מי שישר עלה לאוטובוס ולא אמר כלום (וגם לא יגיד כלום), ועוד באתם לצעוק עלינו ולקלל אותנו שאנחנו מעכבים אותכם (אולי לא אתה אבל היו כאלה), כולכם תאכלו חרא כל החיים שלכם, ותתנו לזונות האלה לדרוך עליכם בעבודה, ובמגרש כדורגל, ובטיולים שתעשו, ובתור בסופר.. כי ככה אתם.. כמו צאן לטבח. ואם לא תשנו את הגישה הבכיינית הזאת של "זה המצב ואין מה לעשות" אז זה יימשך ככה תמיד. וגם אני לא עשיתי מספיק. אבל לפחות אני יכול להגיד לעצמי שצעקתי, שעשיתי משו.. אולי לא שניתי ובסוף גם אני נכנעתי ועליתי לאוטובוס... אבל לא שתקתי. ואסור לנו- אסור בשום פנים ואופן- להשאיר את זה ככה!!!!!!!

glebRa

New member
אבל כיוונתם אתזה למקום הלא נכון.

יש דרך לכל סוג של מחאה. לפי מה שאני הרגשתי, עיקר מה שעשיתם עם ה"שביתה" הזו זה פריקת אגרסיות. ואין לי בעיה עם זה, הבעיה שלי שכאשר עשיתם את זה לא פגעתם במי שרציתם. החבר'ה שעשו את הצרות, הסתכלו מהחלון של האוטובוס ונהנו מכל רגע. אם הייתם לדוג' (ואני מקצין מאוד - אבל גם אתם עשיתם את זה) עולים לאוטובוס אבל לא נותנים להם לעלות לאותו אוטובוס שאתם נמצאים עליו, זה היה הרבה יותר אפקטיבי, מבחינת קהל היעד של ה"שביתה" שלכם. אני מדגיש ושוב ושוב שלא היה טעם במחאה הזו מלבד פריקת אגרסיות. נותר לי רק לקוות שהצוות יבין זאת ולא ייקח ללב.

id0a

New member
לא היתה שום פריקת אגרסיות.

לא אכפת לנו מהילדים שזרקו את הנפצים, למה ? כי הילדים האילו לא הקשיבו לחברים שלהם וגם לא למורים ולא המקום שלנו לטפל בהם. בשביל זה יש בית ספר, מערכת חינוך וגם משטרה. החברה שעשו את הצרות צחקו מסיבה אחת, הם באו לטיול בשביל הבאלגן, הם לא נהנו בטיול ורצו לחזור הביתה וקרן נתנה להם בדיוק מה שהם רצו. אני דווקא מאוד מקווה שחלק מהצוות כן יקח ללב ויבין שלשלוח את כולם הביתה זה טעות מטומטמת. במחאה הזאת היה יותר מאשר פריקת אגרסיות מזדיינת, פעם ראשונה שקרן ראתה שהיא לא "מפקדת" על כולם והיא היתה בהלם מזה, אתם שכחתם שיש לכם כח לשנות ולהזיז וחלק דווקא נזכרו. (מפקד בלי חיילים הוא לא מפקד וכך גם מורה בלי תלמידים). אנחנו עלינו לאוטובוסים לאחר החלטה פה אחד (כמעט פה אחד, היו עוד כמה שלא הסכימו עדיין לעלות לאוטובוסים) שמיצינו את העניין, הבענו מה שאנחנו חושבים ומרגישים ולא עלינו כי אמרו לנו לעלות וכי החליטו שנגמר הטיול. מחאה לצורך מחאה זה דבר חשוב, אפילו אם רואים שהמטרה הולכת ונעלמת.

פנטילון

New member
אגה

ההחלטת פה אחד הזאת, באיזה שלב היא הגיעה? לפני שכל האוטובוסים נסעו או אחרי שחלק נסעו? לדעתי אין בעיה עם המחאה. אם חשבתם שזה יעזור, יפה שהמשכתם עם זה, אבל, בשלב מסוים המאחה הזאת כבר הפכה לסתם מהומה חסרת תועלת שהטיעון ששמעתי מאחוריה היה "אני לא עולה לאוטובוס כי מאיימים שיסעו בלעדי". כמובן שגם בנסיעה שאחרי המחאה הלכה האוירה הטובה שהייתה כל הטיול וויכוחים בין חברים לכיתה או בין תלמיד לחונכת הפכו לאלימים למדי וממש לא נעימים לסביבה. חבל שהעניין של הכיתה וחברים והכל הלך לאיבוד בדרך כתוצאה מהמחאה. חוץ מזה אין ספק שקרן נלחצה מהעניין. היא ממש ניסתה להחרים טייפ בטענה שעברנו כל גבול o_O. לא ברור מה הפריע לה שאנחנו מנסים להנות מהכמה דקות האחרונות של הטיול.

id0a

New member
מי שאמר

"אני לא עולה לאוטובוס כי מאיימים שיסעו בלעדי" סתם טמבל. ההחלטה הגיעה שנשארו רק שני אוטובוסים. וארן זה בכלל לא היתה מהומה. כן היו ויכוחים קולניים אבל זאת לא היתה מהומה... באמת היו ויכוחים לא נעימים בין התלמידים וחבל. עצם העובדה שקרן נלחצה מהעניין בזמן שהדלקת את הטייפ והיה מוזיקה כבר מראה שהיא ציפתה שהיא תגיד לנו לעלות על האוטובוסים וכמו בובות (או כמו צאן לטבח :]) נעלה והיא לא ציפתה שילדים פשוט יעמדו שם ויגידו לה לא.

Spiritfall

New member
וואו, נסחפת.

כ-ל השכבה חוץ מאלה שניפצו את הנפצים צעקו וניסו לשכנע את המורים לשנות את ההחלטה. לאט לאט אנשים התחילו להבין שזה כבר חסר טעם. אז מה זה משנה אם נשארת "עד הסוף" או לא? כולם עשו משהו כדי לערער על ההחלטה ואף אחד פה לא צאן לטבח [אגב, אני חושבת שהדוגמאות שלך ממש מוגזמות]. יש כאלה שהבינו שכבר אין טעם מוקדם יותר, ופשוט עלו לאוטובוס וזהו. אבל אף אחד לא שתק.

Ms UnderstOod

New member
../images/Emo41.gif דרישות. ../images/Emo41.gif

חשבתי על זה הרבה.. אגב לא קראתי את ההודעות כי אין לי זמן אז אני מצטערת אם אני חוזרת פה על דברים שכבר נאמרו. אני חושבת שהשכבה שלנו, בתור שכבה, צריכה להעלות כמה דרישות בתגובה לביטול הטיול. אני מבינה את קרן שביטלה את הטיול בגלל הדאגה לביטחון שלנו. בסדר , זה סיפור ארוך ומורכב ואפשר להגיב עליו אבל אני לא אעשה את זה עכשיו. א. אני רוצה ששמות התלמידים (כמה זמן שזה לא ייקח להשיג את השמות המדוייקים, לא חשוב) יהיו כתובים - שחור על גבי לבן - (ולא, אין כאן התחכמות
) על בריסטול על לוח המודעות. שיהיה רשום, שכולם ידעו. שלא יישאר מקום לספק וגם כדי שילדים שחשדו בהם שלא בצדק "יזוכו". ב. שאף אחד מהתלמידים הנ"ל לא יופיע בספר מחזור. להוקיע אותם מתוך השכבה ולא להשאיר לילדים האלה זכר. ג. לדרוש מקרן, תמיר, ואהוד היקר ששולח פקודות ממשרדו החם - לפתוח תיק לילדים האלה. רישום פלילי לפחות. עפתי ביי.

למעלה