גם אני הייתי בסיפור עם הנרגילה
ובאמת היתה שם נרגילה, והם אפילו עשנו ממנה. ואני באמת לא מבינה מה הקטע להביא נרגילה לטיול כשאמרו שאסור. אז סיגריות, בסדר, שמים את זה בכיס, זה קטן, אפשר להעלים עין וזה קצת יותר כבד מזה, מי ששתה עשה את זה בצורה מספיק סמויה (ומי שלא, והיו כמה כאלו, זה כבר סיפור אחר). אבל מה הקטע להביא נרגילה, על כל הקייס והמורכבות הפיזית שלה. מה, היה לכם כלכך חשוב? אשכרה אתם צריכים את זה ולא יכולים להעביר יום בלי? ואם כבר הבאתם את זה, לא יכולתם לעשות את זה בחוץ? במקום שלא יראו אתכם, כי זה, קצת, אסור? השניים שעישנו נרגילה באותו יום (והם לא היו היחידים, הם פשוט היו היחידים באותה רגע), לא מכירה אותם או משהו כזה אבל ברור שהם שמו זין על החוקים, בצורה שזה כלכך לא משנה להם שהם אפילו לא ינסו להסתיר את הזלזול שלהם. אז כן, אני חושבת שהיה מוצדק להעיף אותם הביתה, למרות שבהתחלה לא חשבתי ככה, על הפרינציפ ולא יודעת, כי הם עשו משהו שאסור היה לעשות? ודי כבר להתייחס לכל הדברים האלו כמו מאבקים של טוב ורע. אנחנו, הטובים והתמימים שלא זרקנו נפצים והיינו מה זה בסדר, והרעים, הלא יודעת כמה, 5-6 אנשים האלו שהמטרה שלהם היתה לצאת לטיול ושיעיפו אותם הביתה בשביל האדרנלין והריגוש וריצוי הסתמי ואנעארף מה. כי זה הרבה יותר מורכב מזה. אני לא אומרת שזה מגיע לנו או שהם ממש בסדר ושצריך לחבק אותם עד שהם יבינו מהי הדרך הנכונה, אבל רבאק, יש משהו מסוים באמצע! וכן, לפי מה שאני הבנתי, גם חברים של האנשים עם הנפצים ביקשו מהם להפסיק וזה לא קרה, לא שאני בטוחה אבל זה לא כזה לא הגיוני. אז די לקפוץ למסקנות ולצאת באמירות כלכך מהר, כאילו, איך דפקו אותנו ואיך המורים חרא ומב"ר אשמים בהכל.