WTF?!

הדרדרית

New member
../images/Emo2.gifWTF?!

מישהו מוכן להסביר לי מה לעזאזל קרה עם הטיול? לא הספקתי להגיע ונראה שפספסתי אקשן קצר משהו... ספרו חבר'ה ותפרקו אגרסיות..

יונתן88

New member
על קצה המזלג

הדליקו בשני הלילות נפצים, קרן החליטה לא לקחת אחריות ולמרות שהמורים וכולם ידעו מי עשה את זה, לא עשו להם כלום.. כי הם פשוט לא הודו. בגלל זה ביטלו לנו את היום האחרון והחזירו אותנו הביתה. אין מילים.

0Crypto0

New member
זה לא רק בגלל הנפצים זה גם

בגלל האלכוהול והעישון

maiii c

New member
עלק לא הפסידה כלום..

לדעתי היה טיול ממש טוב אני אישית ממש נהנתי!~@! זה שהיו בעיות ובוטל היום האחרון לא הצליח להרוס את הטיול אתם תמיד רואים הכל באור שלילי!!! נ.ב רותם מוסרת שגם היא נהנתה אז סתמו!@!!!!!!

ayalon6

New member
יאפ, זה מה שאני מנסה להגיד לכולם..

טוב מאי ראיה חיובית תביא אותך רחוק!! אני באמת נהנתי :)

glebRa

New member
מה שיונתן סיפר זה די נכון.

אמנם המסלול היה כיפי לאללה. לא משהו שלא עשיתי כבר כמה פעמים. אבל היה כיף לעשות אותו עם חברים. העניין הוא, שעיקר הכיף היה הזמן עם השכבה, כי מבחינתי לפחות לא עשו הרבה מלבד מריחת זמן. בנוגע לנפצים וכל השיט הזה; עוד לא הספקתי לחשוב על פיתרון, אבל אני לא הולך לשבת על זה בשקט. מעבר לזה יש לי הרבה מה לכתוב ולא מספיק סבלנות כדי לכתוב.

Spiritfall

New member
מסכימה.

אני חושבת שאף אחד לא צריך לשתוק על זה. ואני גם לא בטוחה שההחלטה של קרן להחזיר אותנו הביתה היתה חכמה כל כך.. אז נכון, היא מעדיפה לא לקחת אחריות במקרה שמישהו יפצע, אבל סעמק, היא קבלה את השמות שלהם. כולם יודעים כבר מי הם. זה כל כך מעצבן! וגם לי יש הרבה מה להגיד ואין לי כוח לכתוב. אחר כך

מעדיפה לא לקחת אחריות עלק

אני מצטערת, אבל אני לא מקבלת את הטענה הזאת. למה, כשבביצפר פוצצו נפצים פינו את הביצפר כי "לא רוצים לקחת אחריות"?! אם מישהו היה נפצא מנפץ בביצפר לא היו מאשימים את ההנהלה? למה מישהו בכלל עשה משהו עם הנפצים בביצפר? ניסה לעשות?! לדעתי ההחלטה שהתקבלה אצל המורים, להחזיר אותנו הבייתה, הייתה (אולי לא לגמרי אבל בעיקר) בשביל להראות לנו שהם לא מבליגים, כי כבר התרגלנו שתמיד מוותרים לנו ושגם אם קורה משהו מתעלמים. חוץ מזה, עוד דבר לכם - התלמידים. קל מאוד לבוא עכשיו ולומר "לא היו צריכים לעשות את זה" אבל כשאנחנו עמדנו מחוץ לאוטובוסים כולכם (רובכם לפחות) עליתם לאוטובוסים כמו טטעלה ממושמעים, ובמקום לתמוך בנו כי המחאה שהבענו הייתה גם בשבילכם - אלה שרצו להמשיך לטייל - באתם ובכיתם לנו שאנחנו מעכבים אתכם. להסתכל מהחלון של האוטובוס עלינו נלחמים את המלחמות של כולכם ואחר כך לבוא ולהגיד שההחלטה של המורים שגויה מוציא אתכם קטנים. ממש קטנים. השכבה הזאת מעפנה רק בגלל שדופקים אותנו ואנחנו אוהבים את זה! פעם הבאה אל תגידו רק "תמיד דופקים את המחזור שלנו" אלא תעמדו על שלכם! אל תתנו לדפוק אתכם! התביישתי בשכבה שלנו שככה מרימה ידיים, אחרי ששני לילות לפני חצי מאיתנו נלחמו את המלחמה של שני ילדים, שני ילדים(!), שעשו טעות ועישנו נרגילה בתוך האוהל. יפה מאוד, איפה כל ההתלהמות הזאת כשמדובר בכל השכבה?! התביישתי כשלא ראיתי את מועצת תלמידים שם למטה, משכנעת ומוחה על ההחלטה הדבילית הזאת. התביישתי שכשבאנו לאוטובוסים ואמרנו לכם "אתם רוצים להמשיך בטיול? תרדו" קיבלנו תגובות מביכות, של עצלנים, של מקבלים בתחת שאחרי כל דפיקה בוכים אבל ממשיכים לקבל בתחת! התביישתי בכל מי שעלה לאוטובוסים ולא נשאר עד הסוף. זה היה בשבילכם! לא רק בשבילי, לא רק בשביל החברים שלי - בשביל כולנו!

מסתבר

New member
....

בתור אחד שגם עמד למטה, אבל סתם כי היה מצחיק, אני יכול להגיד לך שזה באמת היה חסר טעם, המחאה הזו היתה חסרת משמעות פשוט משום שההחלטה על סיום הטיול היתה חד משמעית, מספר דקות אחרי שהודיעו לנו שחוזרים הביתה כבר בוטלו ההזמנות לרכבל ולחמת גדר. אולי השכבה הזו מעפנה, אבל גם סגל המורים וההנהלה לא בשיא, כל הטיול הזה היה אחרי מין שחיקה מיותרת לפני, עם עניין הגיבושים, האמנה המטופשת והקיצור של הלילה הלבן- כי המורים לא רוצים להפסיד יום חופש, וגם אווירת הטיול היתה של מעין סימון V ליד טיול שנתי, יציאה מידי חובה, וכמו שניתן לראות בסופו של דבר באיזו קלות פשוט חתכו אותו.

pine·apple

New member
גונן

"כי המורים לא רוצים להפסיד יום חופש" נסה קצת לחשוב לפני שאתה אומר שטויות, חבל

מסתבר

New member
אני משתדל לחשוב, בחיי..

אני רק מדבר על פי מה שנאמר בשיחה שנעשתה לנו בפיס בנושא קיצור הטיול משלושה לילות לשניים- להזכירך, כאשר רונן, עינת או מי שזה לא היה כשהם דיברו על ההחלטה הם אמרו שהבעיה היתה שהחזרה היא בבוקר של יום חופש ומכיוון שחלק מהמורים היוצאים התנגדו הרעיון ירד מהפרק.

למעלה