chaofix

New member
אחת שמכניסה צבע ואוויר טרי

לחיים לא כך? הנתי לראות את הדברים שהיא אמרה שם. זה הצחיק
לגבי עונות נוספות/חדשות, אני מקוו שאולי ברשות השנייה לטלוויזה ורדיו יבינו שתוכניות כאלו מקומן לא בביתינו

exterior

New member
בחיים לא ראיתי ת'תוכנית הזו, בכלל--

חוץ מאבודים לא יוצא לי לראות כלום.

chaofix

New member
אני צריך להביא שבוע הבא את...

אבודים מהספריה (עונה ראשונה) וגם את 24 (עונה רביעית) הולך להיות לי שמח
יש עוד סדרות מעולות שאני רוצה לשים את היד שלי עליהן: הבית הלבן, נמלטים, סופרנוס (יש לי כבר 5 עונות מתוך 6), סקס והעיר, חברים, עקרות בית נואשות, האנטומיה של גריי, אי.אר, או.סי ועוד.. - צריך הרבה כסף וזמן בשביל זה לא?)

chaofix

New member
רק בשביל 24 אני צריך יום...

עם האקסית זה היה נחמד. הבאנו את כל העונות (לא בבת אחת) מחברה שעבדה בספריית וידאו, וכל סופ"ש היינו עושים מרתון של שני דיסקים. זה היה מטורף. היינו יושבים מול המסך בסלון, חושך, אף אחד לא בבית (ברוב הזמן) ופשוט מתענגים (לא אגיד על מה)

chaofix

New member
צודקת במאה אחוז... אסר לגלות...

אבל לספר מותר
יאללה, חוזר לעבודה שלי, חייב לסיים את האתר הזה כבר.

exterior

New member
קושקושית, מקווה שאת בסדר אבל,

שהרי- בילוי עם האקס טוב מאוד ומרגש חיובית באותו זמן ומקום, אבל אח"כ כשנגמר וחוזרים למציאות, זה יכול להיות די ר-ע ואם הכל סבבה, אני שמחה בשבילך חמודה :)

chaofix

New member
מסכים איתך

הייתי בקשר עם האקסית, אפילו יצאנו לסופ"ש ביחד, והיה לאחר מכן הכי גרוע בעולם. מריבה יותר גדולה מאשר בפרידה.

צודקת ואין מי שיגיד שלא!

ככה זה באותו רגע הכל יפה מושלם כיפי מהנה ומה לא....
אבל אח"כ... המציאות....
כבר שבועיים שהוא ממש הכי משקיע..... אבל אני מחזיקה את עצמי כמה שיותר קרוב למציאות..

chaofix

New member
תראי, המצב לא קל

אם את אוהבת אותו, רוצה אותו ומתאים לך הקשר, אין סיבה שלא תלכי על זה. אך אם יש לך חששות מהקשר על סמך העבר, אני הייתי מציע להתרחק. לא קל אני יודע, אבל זה רק יכול לעזור להתקדם הלאה (אלא אם שוב, רוצים לחזור אחורה). אני משער שאת מספיק בוגרת ויודעת מה לעשות ולהחליט את ההחלטות הנכונות בשבילך. לא אני ולא אף אחד אחר יוכל להחליט בשבילך הרי, לא כן

לא קל בכלל

אני אוהבת הוא אוהב אבל המצב לא יכול לחזור על עצמו ולנו קשה להתרחק <עובדעה אחרי 4 חודש כלום לא השתנה> אז בנתיים אנחנו ככה... נראה מה יהיה אני שומרת על קור רוח ואני מניחה שגם הוא כדי שלא נעשה טעויות ונחזור אחורה הוא הבנדם היחידי שלו אני מספרת על הכל ומשתפת אותו בהכל ורק כנות יש בניינו וגם הוא כך לכן הקשר בניינו הוא חזק וקשה להתרחק ניסינו לא דיברנו 4 חודש בכלל והינה שוב חזרנו להיות בקשר... נראה מה יהיה אבל פרוש הדבר שאני יעזוב את הפורום אני מוכנה לותר עליו

chaofix

New member
ראשית

מה הקשר לפורום? זה שאת תהיי בקשר זה אומר שאת צריכה לעזוב את הפורום? אני לא חושב שיש קשר (אלא אם אני מפספס משהו). לגבי הלחזור אחורה ולעשות טעות (או טעויות) את מכירה את הנפשות הפועלות יותר טוב מאיתנו, את יודעת מה עושה לך טוב ומה רע, את יודעת מה את מחפשת ומה לא... התשובות נמצאות אצלך בלבד. הוא יכול להיות ידיד נהדר, והוא יכול להיות מאהב נפלא, הוא יכול להיות הרבה דברים טובים... אך גם לא טובים כגון: דברים שהפריעו לך בעבר (ובעקבות זה הגיעה הפרידה), הוא יכול להפריע לך להתקדם בחיים (במידה ותחליטי שכך את רוצה). אם שניכם שומרים על קור רוח, ושניכם נהנים מהמערכת ששוררת ביניכם כרגע, אז מי אנחנו שנשפוט אותך/אתכם? טוב לך איתו במצב הזה ואינך מעוניינת להמשיך, לכי על זה. תנסי אולי לראות הפעם הדברים יהיו שונים, אולי המערכת תתפתח כיום בצורה יותר נעימה וטובה מבעבר. הכל יכול להיות (לחיוב ולשלילה - לצערי הרב). אני יודע שאני בטח מגבב שטויות, ומה אני בכלל מבין במערכת היחסים שלכם, אך ניסיוני האישי לימד אותי דבר אחד או שניים בחיים. אין לי כיום שום אקסית שאני בקשר איתה (מתוך בחירה אישית כמובן). האקסית האחרונה לצורך העניין, היה לנו נחמד הקשר שלאחר הפרידה. כן היו גם מפגשים מיניים אך זה לא מה שמחזיק ידידות אלא יזיזות (ואני לא מחפש את זה). הייתה עוד אקסית אחת שיצא לנו להפגש מדי פעם, ושוב, מפגשים אלו הובילו למיטה (או על הכיסא במשרד כשעוד עבדתי במשרד) אבל הבנתי שזה עושה לשנינו רק רע (ראית פעם גבר שמסרב לסקס???? ועד אני ?!?!?!?!?) וניתקתי את הקשר. על אחרות בכלל לא חשבתי לשמור על קשר (כאלו שבגדו - אני סולד מהן)... בכל אופן, אני ממשיך לבלבל לך בשכל וזה לא לעניין
עשי מה שטוב לך עצמך. זו השורה התחתונה. בהצלחה.

למעלה