../images/Emo24.gif

אני מבינה בדיוק על מה את מדברת וזה כזה לא פייר שהכל נעצר ועוד בשביל עוד כאב... והאי יכולת לנתק ... זה יותר כואב מהכאב!

exterior

New member
כן, מקווה שבפעם הבאה יותר חזקה

ופחות אימפולסיבית ולא אענה לו. time will tell....

../images/Emo25.gif

תודה לך על ההתיחסות הרצינית. למעשה סתם צחקתי בעיניין הפורום <רווקים רווקות> בקשר לקשר שלנו אני והוא כרגע ידידים מאד טובים וזה הכל לבנתיים ברוך ה. אבל מי יודע מה יהיה היום? בכל אופן אני והוא לא יכולים להיות ביחד וזה כי הוא עשה דברים בעבר שהוא לא יכול לסלוח לעצמו <רגשות אשם, "מגיע לך יותר טוב ..."> אז אני והוא לא ביחד לפחות לא לתקופה הקרובה אך עם זאת ובהתאם לכך אנילא מצליחה להיפתח לאף אחד לכן חשבתי מה הטעם זה לא ישנה אם אהיה איתו בקשר לפחות זה... הלאה בחיים אני כן רוצה להתקדם, מי לא? אבל הזמן יעשה את שלו כמו שאמרת לטוב או לרע.

chaofix

New member
../images/Emo51.gif

לגבי זה שהוא לא יכול לסלוח לעצמו... השאלה האם את סלחת לו? ואני משער שהתשובה די ברורה.. אם את בקשר איתו, כנראה שסלחת. אזי הבעיה לא איתך אלא איתו. אני יודע שכולם רוצים להמשיך הלאה, להתקדם, לראות מעבר למה שראינו עד היום, השאלה הנשאלת היא, איך אנו עוזרים לעצמנו לעשות את זה? להגשים חלומות? מכיוון שרשמת "אז אני והוא לא ביחד לפחות לא לתקופה הקרובה..." אני משער שאת עצמך רוצה לחדש את הקשר (מעבר לידידות איתו) ולפתח את הקשר בצורה טובה, חמה וחזקה יותר מבעבר. אם כך, פשוט דברי איתו, תראי לאן נושבת הרוח, תראי אם אתם אכן מסוגלים לכך. מכל מקום, לאן שלא תפני, אני מאחל לך רק בהצלחה
וכמובן, אל תעזבי את הפורום.

chaofix

New member
אי.אר, הבית הלבן.. לדעתי

אלו שתי הסדרות הטובות ביותר. נראה אם את זוכרת, הייתה סידרה שהיה שם מישהו שצרפו אותו למשטרה או משהו כזה, בגלל היכולות שלו לראות ולשמוע מרחוק...

למעלה