exterior

New member
אוי קושקושית, אני כ"כ מזדהה...-->

אתמול, בסביבות 12 בלילה עליתי להתלבש ליציאה, ופתאום טלפון. אומנם מחקתי את המספר שלו, אבל ברור שזיהיתי שזהו הוא. ובקטע אימפולסיבי ואינפנטילי, מה עשיתי? עניתי. דיברנו, לא שמתי לב לשעה, ברור שלא יצאתי כבר. נדפק לי הלילה. ובשביל מה? שהרי סבלתי לאורך כל השיחה, הציניות של שנינו נשפכה לכל עבר, היה ממש מגעיל ור-ע. אבל מה? לא יכלתי לנתק. פשוט לא יכלתי. קיצר- מרגישה שחזרתי אחורה. ממש ככה. קצת עצוב לי.

exterior

New member
...

הוא כ"כ לא טוב לי, כ"כ לא מה שאני צריכה. אז עכשיו אני כועסת על עצמי שהייתי כ"כ מזוכיסטית וחלשה אתמול. אני צריכה ללכת קדימה, לא אחורה. הוא טוען שניתן להיות ידידים, אבל אין מצב. פשוט אין. גם בתור ידיד הוא לא מה שאני צריכה ורוצה... :( אני יודעת את זה טוב מאוד. יהיה טוב :)

בטח שיהיה טוב

<צריך למצוא את מי שאמר יהיה טוב הוא שכח להגיד מתי?> הוא לא טוב לך אבל אל תכעסי על עצמך זה קשה להילחם עם הלב ועוד תראי שבאמת יהיה טוב הפורום נעשה פורום עידוד????

exterior

New member
תודה חמודה :), אולי צריך לשנות את

שם הפורום ל"פרודים ופרודות בלבד"? :) או "פורום תמיכה נפשית לפרודים ופרודות"? באמת שיהיה טוב, מתי? בקרוב.... הסופ"ש הגיע, ובטוח שבשישי-שבת יהיה טוב יותר- קצת חופש :)---> The world lives for the weekends

chaofix

New member
תהנו.... אני ללא תוכניות...

סתם סופ"ש מגעיל, מדכא ומעצבן. בטח אשב לכתוב דברים

exterior

New member
למה עצוב ומדוכא??? שתף...-->

<ד"א, גם אני כותבת, והרבה. שירים די עצובים בד"כ>

chaofix

New member
מצטער מאוד לשמוע

שגם נהרסה לך היציאה ומעבר לכך בגלל ההרגשה שלך. אני מבין לליבך בנושא הנ"ל, ואף מאוד מאוד. אבל קחי מכאן את הנקודה החיובית, את יודעת שלהבא את לא תעני כנראה למספר שלו, וככה לא ייהרס לך ערב נוסף או יציאה או כל בילוי אחר. בכל דבר טוב יש רע ובכל רע יש טוב.

chaofix

New member
תיזהרי...

בסוף אני עוד עלול ליפול ברשת (תרתי משמע)

למעלה