GPZiv

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

העיפו את כריסטין הפוסטמה?!!?!??!

GPZiv

New member
מה כל כך משעשע?

אחרי שהייתי בטוח שמישל תזכה ולבסוף זרקו אותה, חשבתי שלא תהיה ברירה ונאלץ להתמודד עם כריסטין כ"דוגמנית הבאה של ישראל".

Barvazoom

New member
אני לא באמת מעודכנת בסדרה פשוט

האיקוני הלם ששמת ואח"כ להכנס ולקרוא שזה על הדומניות הרג אותי מצחוק! :]

Barvazoom

New member
!!Busy day Honey ../images/Emo152.gif

הולכת הביתה ואתחבר אח"כ מעט לפני המשחק של מכבי.... :]

chaofix

New member
ואני מקווה שגם אחרי המשחק...

ושנחזור עם חיוך גדול מהמשחק היום. יאללה מכבי

chaofix

New member
העיקר והעיקר...

שמכבי ניצחה שריאל הפסידו שמכבי עלתה ראשונה שביום שלישי שוב משחקים ואז שוב ביום חמישי ואולי שוב ביום שלישי...

chaofix

New member
ככה מעיפים?

בלי לאמר שלום? בלי להגיד לנו בפעם האחרונה שעוף זה ציפור ופרה זה חיה? מבלי לחשוב כמה וכמה פעמים אחרי שמחלקים לקבוצות של שלוש שיחד איתה בקבוצה יש את... זו, את זו ואת..... רגע שכחתי... אה כן אותה עצמה. לא ראיתי את התוכנית הזו, אך קיבלתי קטעים ממנה במייל. לדעתי עושים שימוש ציני ביותר בגוף של הנערות הנ"ל ולצערי המאוד רב, משדרים את התוכנית הזו שנה שניה ברציפות. צר לי על הבנות אשר משתתפות בתוכנית נלוזה וירודה כמו זו. ראיתן מה עשו בעונה הראשנה למה לעצמיכן לעולל זאת לעצמיכן גם כן? לא חבל עליכן? בכל אופן, כריסטין, אם או בלי כוונה, אימרותיך והבל פיך יזכרו לזמן רב. לדעתי היא הכניסה לתוכנית הזו פן מסויים שלא היה קיים באף תוכנית. כל הנאמר כמובן מבלי לפגוע בכריסטין. עכשיו אני עף לאכול אחרי יום עבודה. עוד מעט אבוא להתעדכן.

../images/Emo6.gif

כריסטין... היא באמת הכניסה לנו אור חדש לחיים במיוח לסידרה, נדמה לי שכולם היו רואים תסידרה בגלל ההברקות שלה...<ולא חסר לה> מאכל ישראלי בענייך ~סושי היא באמת משהו מיוחד! ולמה בנות עושות לעצמן את זה? זה לא ברור? פירסום! הן תעשנה הכל לפירסום!

chaofix

New member
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף

העבודה לא עוזבת אותי (ולא המפלגה). הגעתי הבייתה אחרי יום ארוך (עובד מעבר לעצמאי) ואיך שנחתתי בבית, התחלתי לאכול, מתקשר חבר שאני אמור להתקין לו שני מחשבים היום. אז הנה, הלך לי עוד ערב... אבל אני לא פרייאר, אני רק אשים כאן את המחשבים שלו (בחדר הסמוך) ואראה לי את המשחק בניחותא, ואעבוד עליו בשישי שבת.... ולגבי כריסטין המסכנה.... סושי זה לא מאכל ישראלי? כי אני בתור עובד קייטרינג לשעבר, אין אורח שלא הפליא את בקיאותו ברזי הסושי למיניהם. רק חבל שכל פעם שהם אכלו מה"אבוקדו" הם רצו למות - ישראלים, רואים עיסה ירוקה, חושבים אבוקדו עם הסושי, ואוכלים כפי יכולתם. לא פלא שהם בכו לפני החופה. ולגבי העשייה לעצמן. כנראה שאין מה לעשות, מי שרוצה להתפרסם, יתפרסם בכל דרך אפשרית, גם אם זה להשפיל את עצמינו, גם אם זה לשים עצמינו ללעג ברבים. שטויות, עד העונה הבאה זה יעבור. לא?

../images/Emo209.gif

עוד עונה???? זה כמו כוכב נולד ממש מגפה!
חייבת ללכת תכף אשוב לא להתגעגע הרבה.... יאללה ביי בנתיים

chaofix

New member
זה יהיה הרבה יותר גרוע

ואת יודעת מה יהיה יותר גרוע... שאנשים יתלהבו מהתוכנית הזו. לראות קצת בשר של בחורות ואת הרמה השיכלית שלהן ולצחוק מזה. אותי ה לא מצחיק, אותי זה לא מעניין. חבל שלשם התוכיות בטלוויזיה לוקחות אותנו.

../images/Emo6.gif

לראות אחת שמדברת שטויות ולא מבינה למה כולם צוחקים עליה זה באמת עצוב
ועוד המשכיות של עונות כאלו.... אולי אראה ואצחק קצת על החיים של מצחיקים

למעלה