מפגש פורום !!!!!!!!!!!

• פותח הנושא jbu
  • פורסם בתאריך

ToryMaster

New member
אתה כבר לא אוהב אותי?

אני קטינה ויש לי התנגדות עקרונית לאלכוהול (חהחהחהחה) השבוע האחרו ןשל החופש זה אל משהו, כי יש עדיין כאלה שלומדים (תתפלא) ולא מעט מהם. בחגים אני חושבת שזה קצת יותר מתאים, לא נראה לכם? אני צריכה או טרמפ מאיזור כרמיאל או מישו שיסע איתי ברכבת מעכו לתל אביב (אפשר להיפגש גם בדרך), אחרת אני אלך לאיבוד ואני אתקשר אליכם ואני אבכה ואתם כולכם תצטרכו לשיר לי שירי ערש או להכניס לי מכות כדי שאני ארגע. שימו לב לא לפנות אלי במסרים, רק במייל

jbu

New member
ראיתי את ההתנגדות שלך

מחוץ מזה זה לא חובה לבואו אז אני מניח שנפרד אז, אבל חברה זו רק הצעה, רעיון כללי שהוא לש ממש חלק מהמפגש. מצד אחר בחגים מוסוררסקי לא יכול להגיע.

ToryMaster

New member
מוסורסקי

עד איזה תאריך אמרת שאתה יכול להגיע? חוצמזה, גם אם אני לא אבוא, אני לא חושבת שזה איכשהו יגרום לגיבוש אם מראש נדע שקבוצה מאוד מסוימת תמשיך אחר כך. אני בכל אופן ארגיש ככה

jbu

New member
זה סתם משהוא להירגע אחרי יום עמוס

זה סתם משהוא להירגע אחרי יום עמוס, בטח גם לא נדבר על מאגיה או שילכו רק שני אנשים 10-20 ד'ק והביתה.

ToryMaster

New member
הופהופ

אני כנראה אקח רכבת אם נאי אגיע, זה יעלה לי 33 לכל כיוון, פלוס אוטובוס, פלוס קפה/עוגה, פלוס ספרים, אני אמורה להוצאי על הדבר הזה יותר ממאתיים שקל?

L e s t a t

New member
הערה גדולה ../images/Emo124.gif

המפגש הזה יערך לא כמפגש פורום רשמי, לפחות לא כאחד שאני לוקח אחריות עליו. אני כבר כאן מודיע שאני: א' - לא אופיע במפגש. ב' - לא לוקח אחריות על שום דבר שקשור למפגש - כולל על הקטינים שמגיעים אליו. המפגש הזה לא נעשה ביוזמתי, לכן, jbu, הכל עליך (וק%# בידיך.. הייתי חייב כי אני מאוד בוגר
)

jbu

New member
אני די מסתמך על חברי הפורום

אני די מסתמך על חברי הפורום שיעזרו קצת בזה, אבל אם אף אחד לא יראה רצון וניחונות לעזור כול העניין יתבטל.

למעלה