מוקדם מדי לדעת פרטים
מוקדם מדי לדעת פרטים אבל הלחץ מהפסיכו' לאט יורד כך ששום דבר אינו סגור מה שכן אני רוצה ש
כול אחד יתרום משהוא למפגש הינה מה שאני מתכנן בגדול:
המפגש הקודם היה חרא בגלל (לפי מה ששמעתי) שבואו הרבה מתחלים וזה היה די לא עניני וקשור למאגיה אני קצת לא רואה איך זה שונה כול כך מהפרום, אבל אני מתכוון להכין נושאים מוכנים לשיחה (יש לי מין פעילות אחת) כדי לדאוג שנדבר על מאגיה
.
אני רוצה שכול אחד יביא ספרים לפחות אחד, ואז נמצא (מקווה מראש) חנות צלום ונצלם ספרים אחד מהשני, אבל משום שיתכן מצב שבו כולם יצלמו מאדם אחד נוכל לעשות כמה דברים: 1) מי שלא מביא לפחות ספר אחד לא יצלם ממשהוא אחר, זה לא נראה לי כי אני חושב שמתחלים שאין להם כסף או אמצעים לקנות מאמזון (או מקיטרו) יוכלו להשיג לפחות ספר אחד כדי שהם יתחילו. 2)פשוט תגידו לא
, אם אתם רואים משהוא שאתם לא רוצים לתת לו את הספר מסיבה זו או אחרת אז אל תתנו לצלם. 3)ספר אחד לכול בן אדם: כול אחד ירשום בפורום ספר אחד שהוא רוצה (או נושא שעליו הוא רוצה שהספר ידבר) והוא יקבל רק ספר אחד, דבר זה ימנע מאיתנו להתמהמה רבות בחנות. זה לא כול כך מתאים כי עלול לווצר מצב שבוא אנחנו רוצים לתת למשהוא לצלם יותר מספר אחד וזה נראה טפשי ללכת לפי חוקים כאילו, אתם תחליטו מה אתם רוצים לעשות. 4)נרשום את הספרים שאנחנו (נושאים) רוצים בפורום ואז נקבע מראש איזה ספר כול אחד מביא, מי שלא רוצם בשירשור את החומר שהוא מחפש הזה לא יוכל לצלם את הספרים, זה גם ימנע מאיתנו את האי נוחות של להגיד לא (למרות שלי אין בעיה עם זה
).
קריאה בקלפים: מישהוא או כמה אנשים איך שתרצו יבוא עם חפיסת קלפי טארוט ויעשה קריאה לכול השאר, לכן אני צריך מתנדבים כמה שיותר יותר טוב.
דיון בבית קפה
: יותר נכון במקום ציבורי, אני מעדיף פרק משום שכך נוכל לצאת לקטיפת צמחים (שמעתי שיש בתל-אביב צמחים כמו לוונדר בפארקים).
אולי מישהוא יתן הרצאה על נושא הקשור למאגיה, או שאם התאיך יפול על יום שיש בו הרצאה נלך אליה.
קניות!!!: נלך לשוק הפשפשים ולשאר חנויות כדי למצוא כלים,שמנים,קטורות וכול מיני דברים שקשורים.
כנראה שהנזיר יוכל לצרוב לנו דסקים עם ספרים (שחלק לא העולו לאתר) אבל מכיוון שמדובר פה בכמה אנשים כול אחד יביא משהוא בסגנון של 2 ש"ח בשביל דיסק.
בערב נוכל לצאת לאיזה כוס
או משהוא, זה לא נראה פרקטי משום שהורב צריכים לחזור הביתה ולקום לעבודה מחר.
עוד משהוא שכנראהה לא יקרה אבל הוא אפשרות, אנו נוכל לעשות טקס אפשרות זו הועלתה פה בפורום למרות שאין לי מושג איזה טקס נעשה ללא מטרה נראת לעין וגם לא כולם אוהבים או בכלל מסכמים לעשות טקסים עם אנשים אחרים, כמובן שאם זה יקרה אנחנו נתפצל משום שלא כולם פה הגיעו לשלב הזה עדין. כפי שאתם רואים אני צריך שאנשים פה ישקיעו גם כן, אני אומר לשפחות כול אחד יצטרך להביא 100 ש"ח בשביל המפגש, אבל הכי חשוב הוא שאתם צריכים לעזור לי: אני צריך שמות כתובות ומ"ס טלפונים של חנויות מסטיקה כדי שנוכל לארגן מסלול, אנשי קשר כדי שאף אחד לא ילך לאיבוד, מתנדבים לפעולויות (כול מה שתחשבו עליו), להביא ספרים (לפחות אחד) למפגש, אני רוצה לראות גם כמה אנשים יבוא כדי שנוכל לראות אם נוכל להשיג הנחה קבוצתית או שמישהוא (כמה שיותר) מתל-אביב יסיע אותנו. אם כול אחד יתאמץ יהיה לנו מפגש מעולה, זכרו זה המפגש שלנו לכן כול אחד צריך לדאוג לו.