מפגש פורום !!!!!!!!!!!

• פותח הנושא jbu
  • פורסם בתאריך

jbu

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif מפגש פורום !!!!!!!!!!!

בימים הקרובים אני יאלץ לנסוע לתל-אביב כדי להוציא את הת"ז הצרפתית שלי ואני יהיה בתל-אביב אז מי שרוצה נוכל לארדן מפגש קטן
, נעשה סיבוב
קניות בחנויות שם (אני צריך למצוא פנטקל, וכמה שמנים ואולי קריסטלים) ואולי נשב על
או
אולי כדי שמי שיכול להביא ספרים
יביא ואנחנו נוכל לראות אם שווה לקנות אותם ולהתרשם מהם. עדין אין לי פרטים כמו באיזה יום אבל אני יודע שזה או בחופש או בחגים, אני ידבר עם הנזיר ונראה מה הוא מוכן לתרום למפגש, ואולי אלמוג יוכל לעשות לנו הרצאה על הקורס שלו או לתת לנו הדגמה. מה אתם אומרים? אני צריך לדעת כמה אנשים יכולים לבוא, ואם מישהוא מכיר מישהוא מהפורום ברמה שיש לו את הפלאפון שיגיד כדי שנוכל לתאם באותו היום ושאף אחד לא ילך לאיבוד, אם אתם לא רוצים להגיד את זה בפורום אתם מוזמנים לשלוח לי מסרים, אם אני לא עונה תוך יום סימן שלא קיבלתי את המסר. אני יתחיל, לי יש את המספר של אלמוג. קדימה מי בא? אולי גם מישהוא יעשה קריאה בקלפים (טארוט כמובן) לכול השאר. מילה מהיחצן שלי: יהיה פצצות לגבות אחי\אחותי פול
ו
חופשי !!

jbu

New member
תאריך

לפני שנקבע תאריך אני צריך לדעת באופן ראשוני מי מוכן והשאלה היחידה היא מתי, מי מכיר את מי כך שנוכל לארגן רשת תקשורת כדי שאף אחד לא יחמיץ את המפגש, אם מישהוא מתל0אביב מוכן לתת לי את המספר טלפון שלו וכשהכול יהיה מוכן הוא יוכל לעלות את ההודעה לפורום. והמלצות למקומות וגם מה כול אחד מוכן לתרום למפגש.

נראה

לי לאצליח להגיע, אבל אני רק בן 14 אז אני אוותר על ה-
וה-
נקווה שזה יצא לפועל!

nubis

New member
בשלושה שבועות הקרובים

אני רק בסוף שבוע או בלילה 21:00 בברכה אלמוג

jbu

New member
אתה לא תוכל לבוא?

טוב זה די משבש את התוכנית אבל אני יראה אם אפשר להמשיך את זה עד הלילה. נ.ב הודעה שהגיעה כרגע אפשר להיפגש אחרי החופש (בחגים או משהוא כזה) כך שהמפגש כנראה ידחה משום שאם אני לא חייב לנסוע לתל-אביב אז אני לא יכול אבל יום יבוא ונעשה את המפגש (כנראה שהמפגש יהיה בחגים, רמז ירח מלא).

ToryMaster

New member
לי אין פלאפון של אף אחד

אבל לך יש את שלי רק חזרתי משבוע בתל אביב, אז זו טיפה בעיה אאאאאאאאאאאבבל, מי מכם שרוצה להגיע, מוזמן למפגש של פורום פיות, שדונים וכל השאר ב21 לדצמבר (בארגוני, תפגינו תמיכה)

אני יכול, אבל ממש

בתחילת תחילתו של ספטמבר, בשעות אחה"צ והערב (אני עובד עד 16:00 כל יום). אחרי זה, יש לי מבחנים.

jbu

New member
מוקדם מדי לדעת פרטים

מוקדם מדי לדעת פרטים אבל הלחץ מהפסיכו' לאט יורד כך ששום דבר אינו סגור מה שכן אני רוצה שכול אחד יתרום משהוא למפגש הינה מה שאני מתכנן בגדול:
המפגש הקודם היה חרא בגלל (לפי מה ששמעתי) שבואו הרבה מתחלים וזה היה די לא עניני וקשור למאגיה אני קצת לא רואה איך זה שונה כול כך מהפרום, אבל אני מתכוון להכין נושאים מוכנים לשיחה (יש לי מין פעילות אחת) כדי לדאוג שנדבר על מאגיה
.
אני רוצה שכול אחד יביא ספרים לפחות אחד, ואז נמצא (מקווה מראש) חנות צלום ונצלם ספרים אחד מהשני, אבל משום שיתכן מצב שבו כולם יצלמו מאדם אחד נוכל לעשות כמה דברים: 1) מי שלא מביא לפחות ספר אחד לא יצלם ממשהוא אחר, זה לא נראה לי כי אני חושב שמתחלים שאין להם כסף או אמצעים לקנות מאמזון (או מקיטרו) יוכלו להשיג לפחות ספר אחד כדי שהם יתחילו. 2)פשוט תגידו לא
, אם אתם רואים משהוא שאתם לא רוצים לתת לו את הספר מסיבה זו או אחרת אז אל תתנו לצלם. 3)ספר אחד לכול בן אדם: כול אחד ירשום בפורום ספר אחד שהוא רוצה (או נושא שעליו הוא רוצה שהספר ידבר) והוא יקבל רק ספר אחד, דבר זה ימנע מאיתנו להתמהמה רבות בחנות. זה לא כול כך מתאים כי עלול לווצר מצב שבוא אנחנו רוצים לתת למשהוא לצלם יותר מספר אחד וזה נראה טפשי ללכת לפי חוקים כאילו, אתם תחליטו מה אתם רוצים לעשות. 4)נרשום את הספרים שאנחנו (נושאים) רוצים בפורום ואז נקבע מראש איזה ספר כול אחד מביא, מי שלא רוצם בשירשור את החומר שהוא מחפש הזה לא יוכל לצלם את הספרים, זה גם ימנע מאיתנו את האי נוחות של להגיד לא (למרות שלי אין בעיה עם זה
).
קריאה בקלפים: מישהוא או כמה אנשים איך שתרצו יבוא עם חפיסת קלפי טארוט ויעשה קריאה לכול השאר, לכן אני צריך מתנדבים כמה שיותר יותר טוב.
דיון בבית קפה
: יותר נכון במקום ציבורי, אני מעדיף פרק משום שכך נוכל לצאת לקטיפת צמחים (שמעתי שיש בתל-אביב צמחים כמו לוונדר בפארקים).
אולי מישהוא יתן הרצאה על נושא הקשור למאגיה, או שאם התאיך יפול על יום שיש בו הרצאה נלך אליה.
קניות!!!: נלך לשוק הפשפשים ולשאר חנויות כדי למצוא כלים,שמנים,קטורות וכול מיני דברים שקשורים.
כנראה שהנזיר יוכל לצרוב לנו דסקים עם ספרים (שחלק לא העולו לאתר) אבל מכיוון שמדובר פה בכמה אנשים כול אחד יביא משהוא בסגנון של 2 ש"ח בשביל דיסק.
בערב נוכל לצאת לאיזה כוס
או משהוא, זה לא נראה פרקטי משום שהורב צריכים לחזור הביתה ולקום לעבודה מחר.
עוד משהוא שכנראהה לא יקרה אבל הוא אפשרות, אנו נוכל לעשות טקס אפשרות זו הועלתה פה בפורום למרות שאין לי מושג איזה טקס נעשה ללא מטרה נראת לעין וגם לא כולם אוהבים או בכלל מסכמים לעשות טקסים עם אנשים אחרים, כמובן שאם זה יקרה אנחנו נתפצל משום שלא כולם פה הגיעו לשלב הזה עדין. כפי שאתם רואים אני צריך שאנשים פה ישקיעו גם כן, אני אומר לשפחות כול אחד יצטרך להביא 100 ש"ח בשביל המפגש, אבל הכי חשוב הוא שאתם צריכים לעזור לי: אני צריך שמות כתובות ומ"ס טלפונים של חנויות מסטיקה כדי שנוכל לארגן מסלול, אנשי קשר כדי שאף אחד לא ילך לאיבוד, מתנדבים לפעולויות (כול מה שתחשבו עליו), להביא ספרים (לפחות אחד) למפגש, אני רוצה לראות גם כמה אנשים יבוא כדי שנוכל לראות אם נוכל להשיג הנחה קבוצתית או שמישהוא (כמה שיותר) מתל-אביב יסיע אותנו. אם כול אחד יתאמץ יהיה לנו מפגש מעולה, זכרו זה המפגש שלנו לכן כול אחד צריך לדאוג לו.

Ethan16

New member
זה חייב להיות בתל-אביב?

אני גר בי-ם ורק בן 16 אבל יש לי הרבה לשתף... אני קורא בקלפים (טוב מתחיל אבל אני עושה פריסות למינהם), ויש לי ספר על מודעות אל חושית... הייתי מגיע אבל אין לי איך אז אין מצב שתארגנו את זה בי-ם או תארגנו הסעות?

תגובות:

1) תנו נושא לספר, אולי אפילו שם ספציפי, ואין לי בעיה להביא. אני לא מתכוון להיסחב עם הרבה, מקסימום אחד או שניים (מראש, אל תבקשו ספרים על גואטיה או מפתחות שלמה - אתם יכולים להוריד הכל ברשת). 2) בקשר לקטיפת צמחים - לא רעיון טוב. חלק גדול מהצמחים שם מטופחים בכוונה, אין לנו זכות לקטוף שם. גרוע יותר - אנו עלולים להקנס. 3) אני מציע להפגש ליד תאטרון הבימה בת"א. ככה, אנחנו גם במרחק הליכה מבתי קפה שונים, ויש שם מקום מוצל ונעים. היתרון הגדול - זה צמוד לחנות "עידן חדש" (זה שם החנות) שהיא החנות לדברים האלה בת"א ומדי פעם יש שם איזה ספר על מאגיה או על וויקה. 4) בירה? אני מצטער. אני לא מתכוון להתפס עם חבורת קטינים שותה בפאב. אני לא רוצה לסיים את הלילה במעצר. עדיף
. 5) 100 ש"ח? הגזמת. כל אחד יעשה את החישוב שלו - אם הוא רוצה לצלם, לשתות קפה, לאכול וכו', ולא לשכוח נסיעות. אני אישית מתכוון לעשות את רוב ת"א ברגל, אני רגיל ללכת על הר. כך שזה גם שיקול. ייתכן אולי שאבוא עם רכב מחיפה. הכל במידה והתאריך יהיה מתאים.

jbu

New member
תגובות לתגובות:

1)כן. 2)אני לא הייתי בפארק בתל אביב לכן אני לא יודע אם מישהוא יודע איכן ניתן לקטוף צמחים זה יעזור לנו. 3)אני תכננתי ללכת לכיכר הבימה כי יש שם כמה חנויות כאלה אבל אני צריך לראות אם זה רחוק משוק הפשפשים. אבל אני אומר שכדאי לפגש בתחנה המרכזית כי משם אני מניח יגיעו הרבה אנשים שלא מתל אביב והם לא מכירים את העיר (כמוני) וזה יהיה נחמד שמשהוא אחד לפחות יראה את הדרך, אולי כדאי לחלק לשתי קבוצות אילו שמגעים ברכבת ואילו שבאים באוטובוס ובכול אחד יהיה מאסף שיהיה לי את מ"ס הפלאםון שלו. 4)אני לא קטין, כבר נכנסתי לבארים עם ת"ז ובלי ת"ז אבל הפעילות הזו לא תוכננה לכולם והיא כמובן לא חובה (לכן היא בסוף היום כך שמי שלא רוצה מוזמן ללכת). 5)20 ש"ח כרטיס מב"ש לתל-אביב (רק הלוך),בסיבות ה 62 ש"ח לשלם שני ספרים (כך עלה לי בבאר-שבע) ויש את הקפה
, קניות ואוטבוס אם נחליט לקחת. אני חשבתי על משהוא בשבוע האחרון לחופש.

הערה קטנה:

לידע כללי: אם הגיל שרשום בכרטיס שלך הוא נכון, על פי חוק, אתה עדיין קטין

jbu

New member
מי המציא את זה?../images/Emo6.gif בטח המטומטמים

מי המציא את זה?
בטח המטומטמים בכנסת
.

L e s t a t

New member
אז כנראה שרק אני, אתה ונוביס נוכל

לשתות
או שאולי בעצם זה רק מגיל 21 ואז אני באמת לא יכול לשתות

jbu

New member
ואני מניח שלנזיר לא יהיה אכפת לבוא

ואני מניח שלנזיר לא יהיה אכפת לבוא (לא כול כך נזיר
) אם זה מעל גיל 21 אז מי שבדקו לי את הת"ז כול הזמן הזה היו לנם חור ענק בחשבון.

L e s t a t

New member
אני שואל כי אני לא זוכר

אבל נדמה לי שאני כבר חוקי לשתייה (18)..

St Frangelico

New member
בעיקרון

החוק אומר שאסוק למקור לך,מותר לך לשתות,אסור לך לקנות אז לא משנה מה,תמיד מי שיש לו תעודת זהות מעל 18 יוכל לקנות בישבילך. חוץ מזה בתל אביב בקושי מקפידים אפשר לקנות אלכוהול בכל חור ולא יבקשו ממך תעודת זהות כסף יותר חשוב להם מהחוק,המשטרה בקושי מפקחת על החוק הזה.

למעלה