העיקר הבריאות

רוני75

New member
זה לא מיליון בדיקות??!?!?!

כי הרי הוא לא באמת רגיש למשהו כי אם זה יה רגישות- זו לא הייתה תגובה של 3 שילשולים פעם בשבוע אלא משהו יותר חמור. בדיקת צואה עשינו כמה פעמים לא מצאו כלום. פרוביוטיקה אני נותנת (כשאני לא שוכחת..) אבל האמת שאני לא מאמינה גדולה בזה, עובדה שזה ממשיך. ולגבי היוגורט אקטימל אני חייבת לומר שאני לא מצליחה להבין את זה- הרי חלב הוא גורם משלשל, אז לתת לו יוגורט כזה כשהוא משלשל? זה לא מסתדר לי....

יוגורט הוא דל לקטוז

וגם אקטימל. מה שגורם לגירוי הקיבה הוא הלקטוז. וכן,זה מליון בדיקות,אבל חשוב לעשות אותן.

רוני75

New member
לאור מה שרשמתי

עדיין נראה לך חשוב? כי צואה עשינו וזה בסדר וגם רגישות לא נראה לי (אבל אני כמובן לא מומחית גדולה!) כי אני חייבת "להתוודות" שגם אצי זה ככה- אני אוכלת משהו לא תקין, הגוף שלי מגיב די מיידית אב לא לאורך זמן כלומר, בדיוק כמו שהוא מגיב ונראה לי דווקא בסדר שהגוף מוציא את זה החוצה. אני יודעת שאני יותר רגישה מאחרים ולמדתי לחיות עם זה רק שאצלי אפאחד לא קורה לאמא שלי לקחת אותי מהעבודה...

אני עדיין חושבת שצריך לברר לעומק

זה שהגוף מגיב,זה מצוין אבל צריך לברר למה זה קורה.

funcake1

New member
אני מסכימה מאוד עם אמא עמיתית

חשוב לבדוק למרות שזה מיליון בדיקות. מצב שבו ילד משלשל באופן כ"כ תכוף הוא לא תקין ולא בריא, ועלול גם לגרום לטחורים ו"מתנות" אחרות (אגב, זה נכון גם לגבייך, והייתי ממליצה גם להיבדק). צריך לבחון ולפסול את כל האופציות- רגישות ללקטוז, לגלוטן וכו' וכו'

esterika007

New member
אל תזלזלי בפרוביוטיקה...

הפרוביוטיקה מגינה על אוכלוסיית החיידקים הטובים במעיים וזה חשוב לצוציק שלך. אני נותנת באופן קבוע אקטימל ופרוביוטיק קיד של אלטמן וזה עשה פלאים במערכת העיכול של הבן שלי. ממליצה בחום.

רוני75

New member
הייתי שמחה לא לזלזל+שאלה חשובה בתוכו

אבל אני פשוט מרגישה שזה לא ממש עוזר ולמען האמת זה לא ממש זול האבקה הזו. את נותנת פעם ביום כטיפול מונע? ואיך אגב נותנים את זה אחרי שנגמלים מבקבוק? כי אני היום מצרפת את זה לבקבוק שלו. אגב, חייבת לומר משהו בקשר לזה שקצת מפריע לי- לדעתי ואולי אני טועה לגוף יש מנגנוני הגנה משלו, אם אנחנו נותנים לו את הפרוביוטיקה, הוא לא מאבד את היכולת להתגונן בעצמו? כי הייתי שמחה שלא לתת לו כל חייו את הפרוביוטיקה

esterika007

New member
פעם ביום כטיפול מונע

מוסיפה את הפרוביוטיק קיד (אבקה) למעדן, לפירות- ממש לא בעיה. אכן, לא זול, אבל יש מחיר לשקט במערכת העיכול...?! הגוף לא מאבד את היכולת להתגונן בעצמו, הפרוביוטיקה הוא תוסף שחיוני מאוד למניעת מחלות, חיזוק המערכת החיסונית, מסייע לטיפול בתופעות לוואי וזיהומים שנגרמים עקב לקיחת אנטיביוטיקה, הוא מצויין לחיזוק מערכת העיכול, הגברת החיידקים הידידותיים במעיים, מונע מחלות חורף ומחזק, טוב לדלקות בדרכי השתן כמניעה. אני מאוד מאמינה בו.

מללנ

New member
היי רוני

ביתר הימים הוא סובל מעצירות לדעתך? כי אם כן, זו הסיבה לשלשול ואז הבננה בבוקר רק מחריפה את המצב שלו

רוני75

New member
אין עצירות

בימים אחריןם הוא עושה קקי כרגיל פעמיים ביום בערך

מללנ

New member
אז באמת כדאי לבדוק אלרגיות ורגישויות

מניסיון שלי, הבן שלי רגיש לחלב ובחודש ספטמבר סבל משלשולים קשים אחת לכמה ימים, דומה למה שאת מתארת היה לנו ברור שהוא לא אוכל חלב או גבינות וכו' ולא הבנו מה עובר על הילד. עד שגילינו שיש ילדה שמקבלת מהבית קצת קורנפלקס של נסטלה שהוא התברר חלבי ולא פרווה והיא בבוקר כיבדה באחד או שניים את הבן שלי והתגובה הייתה שלשולים קשים לאותו יום ואחר כך כלום לא יאומן כמות קטנה, אפילו לא של חלב - מה עשתה לו ולהעדרויות שלי מהעבודה אז שווה לבדוק

../images/Emo41.gif צריכה 2 המלצות../images/Emo41.gif

חייבת המלצה לתזונאית ילדים באזור המרכז חייבת המלצה לאיפה או אצל מי עושים איבחון לרגישות תחושתית לילדה בת 3 זה די דחוף לי..... אנחנו לא ישנים כבר שבוע

a y a l u l a

New member
רק לגבי הנושא השני

תבקשי הפניה מהרופאת ילדים להתפתחות הילד (ריפוי בעיסוק)

סליחה שעוד לא החזרתי תשובה

היה לי יותר מדי דברים על הראש, שולחת מייל ליועצת גנים שלי שתיתן לי המלצה
, סליחה.....

אבעבועות בגן

הי, המטפלת אמרה לי שהיו כשלקחה אותו מהגן הייתה הודעה שלבן קבוצתו התגלו אבעבועות ומי שרוצה שיחסן. לא ממש ברור לי העניין, ומה אני אמורה לעשות.... אשמח לשמוע דעתכן

למעלה