ב ה י ר

New member
../images/Emo192.gif

היום יום הולדת תראה, יש פה סוד ישן חדש לפרוס את הלחם לגעת במשהו קצת מושלם כבר אמצע הלילה חשבתי אולי כדאי לישון אבל משהו תקוע תקוע עמוק בתוך הגרון נכון, אתה יודע כל כך משגע לפני שאתה בורח בוא בלי פחד קח אותי ככה היום יום הולדת חשבתי כמעט על כל הפרטים הזמנתי לחדר שמים כחולים עם כוכבים נכון, אתה יודע כל כך משגע לפני שאתה בורח בוא בלי פחד קח אותי ככה מזל טוב t o t a l
(ברי סחרוף)

יומולדת שמיייייאח ../images/Emo168.gif../images/Emo72.gif

המון מזל טוב לאיש הטוטאל! ברכות לאושר, שמחה, חיוכים ואהבה עד אין קץ!!

noali

New member
כשאני

חושבת עליו משהו בי מתמלא ואני אף פעם לא יודעת אם זה הצבע הטעם או הריח שבי התמלא לפתע או שזה רק הזכרון של המבט הזה שלו שהכניס בתוכי את כל יופיו של העולם כשאני חושבת עליו אול זה עוד חוש נוסף שהתמלא בתוכי חוש שנברא לו מעצם קיומו מעצם אהבתי העצומה לאותו איש אחד עם עיניים בורקות ומבט של מלאך עם מילים שעושות אהבה עם רגש שחודר ומסעיר עם חוש אחד נוסף שמרגיש וסוער ואוהב ורוצה המשכיות כשאני חושבת אותך טוטאל שלי אני רואה איך הראש שלי מונח על הכתף החשופה שלך ואיך כל החלומות מתגשמים נבראים באותה כתף חשופה ואיך כל החששות מתפוגגים דרך אותה כתף אוהבת ואיך השקט הגדול רועש באותה כתף אהובה אוהבת אותך איש תודה שנכנסת אט אט אל עולמי תודה שנשארת תודה שאתה

destiny36

New member
../images/Emo49.gif לטוטאל האיש והכתף../images/Emo141.gif

עד 120 אושר ועוד אושר יחד ולחוד

../images/Emo189.gifמיקוששששששששש

איש טוטאלי שלנו...
מ
ז
ל
-
ט
ו
ב
מאחלים לך את כל הטוב שיש לעולם הזה להציע. שתפרוש שתי ידיים לצדדים ותחבק את החיים האלה
. המון בריאות טובה, המון אהבה, שקט ושלווה. וכל השאר, מעצמו יקרה
אוהבים

מצוטטת

New member
../images/Emo168.gif

ברי הזה גם
.... ש....ככה זה אז... אל תחפש רחוק תישאר קרוב כי ככה זה לאהוב את עצמך לא מול המראה תיכנס לתוך כן זה יכול להאיר אותך כי... כי ככה זה לאהוב אותך
לאיש שעושה אהבה עם ומ..המילים לחייך

d a n i e l s 5

New member
משינה כתבו לך...

"כן הזמן הזה אבוד אבל לא בשבילי הוא תלוי על עמוד ולא בגללי אין מקום אחר אין אחר במקום שאני גר ישנה אישה מה אתה מחפש אלי לחשה אין מקום אחר אין אחר נכון שהימים כל כך קצרים ושיר שאני אוהב כבר לא משדרים אין מקום אחר אין אחר....." ביננו אח'שלי....אתה יודע ש.... יש מקום אחר ! ואתה שם ! אז....שימשיך לך שם...ככה כמו שזה ועוד יותר ! וכמובן(לא יכולה בלי זה) תודה שהבאת אותי עד הלום !

גלי10

New member
ככה בזריזות

מביאה לכם ת'מוסיקה. יאללה לערבב זכר ונקבה
והמון בלגן ושמחה מזל טוב המונים
יפים שכאלו אתם

maof

New member
../images/Emo49.gifאיש ../images/Emo65.gif

שתצלח עליך הדרך למצוא את מבוקשך מעוף

מזלטובים מלא

לא בזריחה לא בשקיעה לא במראה הים הזוהר. היופי הוא בליבנו פנימה, ולא בשום מקום אחר. כל הטוב שבעולם ,טוטאל.
M&M

cookie13

New member
לא רק בתאריך הזה...

אני צריכה להכנס לכאן, כדי לגלות לך בסוד, עד כמה אני אוהבת אותך. חבר שלי, אוהבת אותך כל כך! אוהבת את השיחות על הבוקר עם הכוס קפה, גם כשנורא ממהרת למשרד, אוהבת את השיחות בנחת, כשאני כבר שם. אוהבת את העיצות, את הסיפורים, את הסדר שאתה עושה לי בבלאגן שלפעמים תוקף אותי. אוהבת ללכת איתך לשים מגנטים באוזן, לים עם הילדים, סתם לתת להם לראות די וי די בזמן שאתה עושה לי שקשוקה במטבח, לספר לך על דייט מוצלח, וגם על זה שלא היה ממש מוצלח, לשמוע מילה מהצד שני, לעשן איתך, להזכר איך הכרנו, לרקוד איתך, להשתגע בכנרת. אוהבת אותך חבר שלי! מזל טוב נשמה! (רק לך אני מרשה לקרוא לי ככה(טוב נו...לדנדי גם!)

a n a t i 3 3

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo204.gifמזל טוב../images/Emo204.gif../images/Emo48.gif

מזל טוב לך איש מקסים
מזל טוב לך איש מוכשר
מזל טוב חבר
ים של אושר ובריאות
מענתי ורון

../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif../images/Emo77.gif

להטוטל,האגדה והאיש יודע להגיד את מה שצריך מתי שצריך וגם כשאתה לא מגיב להודעות שאני כותבת,יודעת שאתה מגיב (ולהגיד לך ת'אמת? לפעמים סקרנית לדעת מה אתה חושב על מה שכתבתי) איך שאתה,מה שאתה, תהיה אתה יום הולדת שמח איש

L o v e M e1

New member
../images/Emo49.gift o t a l,יום הולדת שמח../images/Emo65.gif

בריאות, אושר ובהצלחה בכל

מזל טוב טוטאלי ../images/Emo65.gif

האיש והאמת האיש והחיוך זה שתמיד שם עם האמת הכל כך חזקה שלו זה שתמיד נותן מקום לשיחות להעמיק עד קצה העולם זה שאפשר להגיד לו הכל אבל הכל בלי פחד רק עם קבלה ענקית גדלת, כל כך גדלת מהיום שהכרנו, התבגרת והתפתחת החכמת וצמחת והנה אתה אחר מהיום שהכרנו ועם זאת כל הטוב שבך לא עבר אוהבת אותך המון מזל טוב וים של איחולים

למעלה