vered 37

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif מזל -טוב ../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif טוטאללללל

יום הולדת שמח לאיש עם הסיפורים הכובשים שגורמים לכל בן אנוש להרגיש ולהתרגש....
Beautiful Boy (Darling Boy) JOHN LENNON Close your eyes, Have no fear, The monsters gone, He's on the run and your daddy's here, Beautiful, Beautiful, beautiful, Beautiful Boy, Before you go to sleep, Say a little prayer, Every day in every way, It's getting better and better,

magic40

New member
טוטאל../images/Emo49.gif

אתה האיש שכולם חושבים שמכירים כי קוראים את הכתובים שלך אבל,,,,,,,,,,,,, זה צד אחד שלך והצד ההוא שלא מכירים הצד הרך הזה עם המבט המבויש משהו,,,,,
זה הצד שאני מכירה וזכיתי להכיר ושמחה שזכיתי להכיר כי הצד הזה מלא בטוב מאחלת לך שנה של התפתחות הגשמת חלומות בכל צדדיו של החיים

החתולית

New member
../images/Emo49.gif טוטאל

יום הולדת שמח
חשבתי מה לאחל לאדם שאני לא ממש מכירה, וכל מה שאני יודעת עליו הוא מה שאני קוראת - החלטתי לאחל לך שתמצא מקום בו תוכל לנוח

../images/Emo65.gifמזל טוב ילד../images/Emo65.gif

מאחלת לך הרבה אושר בחיים שמחה ואהבה. כל שתבקש...וקצת יותר- יום הולדת שמח

ת י א ה

New member
../images/Emo65.gif טוטאלי מותקקקקק ../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח לך, דגיגון מקסים שכמוך
איש של פרפרים (פרפר| של משינה
של הדג נחש
של כתיבה מדהימה
רגישות מסחררת
איש עם לב ענקי
חבר מקסים
בן-אדם
רואה איך התבגרת לך בשנה שחלפה. רואה את השלמות וההבנה. את החיוכים. התובנות הקטנות. אוהבת אותך, אחי. מאחלת לך ימים בהירים בהירים
ימים של אהבה, אושר ובריאות. מלא נשיקות

ד ו ל ה

New member
../images/Emo141.gif מזל טוב נשמה...

איש עם נשמה יתרה שכותב את נשמתו לדעת באומץ לב נדיר, שמסתכל עמוק בעיניים לפחדים הכי עמוקים ויכול להם... איש של טוב ואהבה שיודע למצות מהחיים את מה שהם מזמנים בדרכו שמבין שהאושר טמון ברגעים קטנים, אנושיים,יומיומיים... מאחלת לך שחייך ימלאו ברגעים שכאלה.
דולה

ב ו ע ו ת

New member
יפה שלי!

אני ככה קצת מבולבלת, לא באמת מוצאת את עצמי בשירשורי יומולדת. ומה מאחלים לנער הזהב שיש לו הכל אבל הוא לא מרוצה כמעט מכלום? אולי הכרה ושלווה. אחרי הכל אנחנו כאלה שאין להם באמת מושג מה עושים עם אושר. אוהבת אותך מאד. נעמה

מיKה

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

המון מזל טוב טוטלי. בריאות יקירי, שמחה, אהבה, וצחוק גדול כמו שרק אתה יודע:)...ובכלל כל עיסקת החבילה של הדברים הטובים מאחלת שתטעם מהם בלי סוף השנה הזו

למעלה