jane34

New member
מזל טוב לך איש

האיש עם המבט.......
האיש עם הכשרון.......
האיש של המילים........
האיש הקרוב והמרוחק.......
מזל טוב בן אדם.....

babymmm

New member
מזל טוב מותתתתתתק../images/Emo48.gif

ככה באמצע החיי סניליות קלה - שלחת למעלה 3 פעמים..... חבר יקר שלי כל העולם כבר שם,בכף ידך תחזיק כמו תמיד, ביד פתוחה ,בלב אוהב וחיוך מתוק. תמשיך לנסוק לגעת בעננים, להתחמם בשמש, להסניף את החיים.
אוהבת

יערית

New member
מזל טוב מיכאל../images/Emo25.gif

את כל האושר שבעולם ידידי,אהבה,מסירות,שובבות, מקצה לקצה,לטרוף את העולם,לטפס על הר ולהיות בנקודת תצפית שתניח את דעתך ,מאין באת ולאן הגעת! מרחוק אבל מרגיש לי קרוב,מזל טוב שוב,חיבוקים ונשיקות וכמובן הרמה אחת לגובה

Den3

New member
מזל טוב

איש יקר, מעריץ אותך על הדרך, על האמת שבך. על הרגישות ועל עוד מליון דברים. מאחל לך את כל הטוב שבעולם.

../images/Emo142.gif../images/Emo20.gifיום הולדת שמח../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif

עד מאה ועשרים אושר ובריאות והגשמת חלומות ענת

shemesh22

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo77.gif../images/Emo25.gif

עכשיו אחרי שנאמר כבר כמעט הכל במילים מרגשות שכתבו לך כאן, נותר לי להגיד ש.. אוהבת אותך איש יקר
שלא יגמרו לעולם, כל הדברים הקטנים והגדולים הארוזים באריזת המתנה הנפלאה הזו שנקראת..חיים וגורמים לנו להנות ממנה כל שנה יותר ויותר.

אייל 401

New member
מיקי

המון המון מזל טוב מתי המסיבה ...???????????????????????????????????????????????????? מתי הבר של טוטאל ניפתח .

ת מ ו ש

New member
../images/Emo49.gif טוטל והרבה אושר ב../images/Emo23.gif

לאיש שהעניק משמעות חדשה למילה טוטאלי!! כל שתבקש לו יהי!! מרימה כוסית לחייך
תמי

יומולדת שמייח, חמוד../images/Emo140.gif

או טו טו בן 40 - ממש חטיאר!! אבל שים לב שכל מה שמתוק עכשיו היה פעם מר וכל מה שהפחיד אותך נעלם לו בהדרגה כי בינינו, להיות בן 40 זה בסך הכל - לעלות מדרגה.. (מחייך לעצמי)

למעלה